Spill Warcraft Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Spillet ble opprinnelig utgitt i 2002 som 'Warcraft 3: Reign of Chaos', og ble utviklet av Snøstorm og utgitt for Microsoft Windows som en del av en allerede kjent Warcraft-videospillserie. Men det var ikke før utgivelsen av utvidelsespakken, 'The Frozen Throne', noen år senere i 2003, at Warcraft 3 ble en viktig komponent i eSport-scenen.

Det ville bli en konstant tilstedeværelse i en rekke forskjellige eSports-festivaler, for eksempel Electronic Sports World Cup, World Cyber Games og World Series of Video Games, for å nevne noen. Det ville vært spesielt populært i Sør-Korea og Kina. Mens populariteten avtok litt i 2010 på grunn av introduksjonen av forskjellige andre eSport-titler, beholdt den en sterk tilhengerskare som har vokst de siste årene.

Warcraft 3 finner sted flere år etter hendelsene i Warcraft II og følger historien om den brennende legionens forsøk på å gripe den fiktive verdenen til Azeroth ved hjelp av en hær av de vandøde ledet av den falne paladin Arthas Menethil. Den følger Human Alliance, Orcish Horde og Night Alves mens de jobber sammen for å stoppe dem før de ødelegger verdenstreet.

Warcraft 3 er et sanntidsstrategispill satt i en fantasiverden. Sanntidsstrategi, eller RTS, er en undersjanger av strategispill der alle spillere kan spille samtidig i "sanntid" i stedet for i svinger.

I et sanntidsstrategispill, som Warcraft, plasserer hver spiller bygninger og manøvrerenheter under deres delvise kontroll for å sikre kartplasseringer og/eller desimere motstandernes ressurser. Det er mulig å bygge flere enheter og bygninger i et tradisjonelt RTS-spill, selv om dette vanligvis begrenses av behovet for å bruke innsamlede ressurser.

For å oppsummere inkluderer et RTS-spill som Warcraft ressursinnsamling, basekonstruksjon, teknologisk utvikling i spillet og indirekte enhetskontroll.

Spill Warcraft Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Satser på Warcraft

Satser på Warcraft

Etter hvert som spillet økte i popularitet og etter hvert som eSports-betting-scenen utviklet seg, var det uunngåelig at bookmakere, sportsbooks og wow eSports-bettingsider begynte å inkludere Warcraft 3 i bettingtilbudet deres.

Når du har bestemt deg for å satse på Warcraft, må du finne den riktige eSports bettingsiden for innsatsen du har tenkt å plassere. eSports-tipping er nå tilgjengelig på et økende antall online gamblingsider, alt fra tradisjonelle bookmakere til spesialiserte eSports-spillsider.

Å satse på videospill kan virke annerledes enn tradisjonelle sportsbetting, men etter hvert som du blir vant til eSport, vil du se at et spill på eSport-action er akkurat det samme som å satse på fotball, basketball eller hesteveddeløp.

Så, hvordan gjør du et eSports-veddemål og hvordan vinner du innsatsen din? Det er det samme som å gjøre og vinne en tradisjonell innsats. Velg eSport-spillmarkedet du er interessert i og sjekk ut eSport odds for å sikre at det er riktig for deg.

Den store fordelen med eSports-tipping er at det er mer interaktivt med fellesskap, live-streaming, statistikk, sosiale medier og mer fra de beste eSport-bookmakerne som gjør spill på videospill til en så flott spillopplevelse.

Hvorfor er Warcraft populær?

Warcraft 3 var en stor suksess, og den gjenskapte online flerspillervideospill i løpet av den korte varigheten siden den ble utgitt. Spillet solgte millioner av eksemplarer, og etablerte en kultstatus og en enormt lojal fanskare. Da spillet gikk inn i e-sportens konkurranserike rike, skapte det en rekke populære turneringer og stjernespillere.

Med så mange fremtredende spill på e-sportspillmarkedet, har Warcraft 3 blitt noe oversett av bookmakere, selv om profesjonelle turneringsarrangementer fortsetter å finne sted forskjellige steder rundt om i verden nesten hvert år.

Blizzard, derimot, vet hvordan man gjenoppliver en gammel klassiker. Etter hvert som populariteten til Warcraft 3 avtok, bestemte Blizzard seg for å blåse nytt liv i spillet. Warcraft 3: Reforged, en visuelt forbedret og oppdatert versjon av det klassiske spillet, ble utgitt i 2020.

Internett-fellesskap

Spillet var spesielt populært i Kina, Sør-Korea, Tyskland, Sverige og Japan. Millioner av mennesker over hele verden så på turneringer som Electronic Sports World Cup, World Cyber Games, World eSports Games, International eSports Festival og World Series of Video Games. Og spillet var ikke bare begrenset til profesjonelle konkurranser; den hadde hundretusenvis av brukere på forskjellige amatørkonkurransearenaer som Battle.net.

Satser på Warcraft
Spille Warcraft online

Spille Warcraft online

Spillere i Warcraft 3 er plassert på et kart og må samle ressurser som gull og trelast for å utvikle sin base og bygge en stor nok hær til å beseire motstanderen.

Og det er bare begynnelsen på spillet. For å vinne spillet, må en spiller forsvare sin base samtidig som de ødelegger fiendens base. Blant de mange nye funksjonene, introduserte Reign of Chaos to nye raser: Night Elves and the Undead for å gå sammen med de originale Orcs and Humans, dette økte antallet raser til fire.

Warcraft 3 er et av få spill som inkluderer helter i hærenheter, i motsetning til spill som Dota, League of Legends eller Starcraft 2, der du enten kontrollerer en mester eller konsentrerer deg utelukkende om basebygging. Hvert Warcraft 3-løp har en unik helt, med hver helt klassifisert basert på deres kjernestatistikk - styrke, smidighet og intelligens.

Noen av de beste heltene fra hvert løp er Mountain King for the Humans, The Orc's Tauren Chieftain, favoritten Death Knight from the Undead i slutten av spillet, og Demon Hunter of the Elven-løpet, som uten tvil har de verste heltene i spillet. .

Spille Warcraft online
Store Warcraft-spillere

Store Warcraft-spillere

Warcraft 3 var mest sannsynlig det første dataspillet i historien som ga opphav til eSport-legender. Det var mange kjente navn på Warcraft 3s konkurrerende spillscene.

Li 'Sky' Xiaofeng

Li Xiaofeng var en kinesisk Warcraft 3-mester som revolusjonerte måten menneskeheten er representert i spillet. Han vant World Cyber Games i Kinas røde trøye i 2005 og 2006. Denne konkurransen ble sett på som toppen av internasjonal Warcraft 3-spilling, og Lis seier i den to år på rad ga ham en plass i World Cyber Games hall of fame .

Yoan 'ToD' Merlo

Yoan Merlo er nok en kjent spiller som har vunnet World eSports Games, Blizzard Worldwide Invitational og Cyberathlete Professional League. Han presterte også beundringsverdig på World Cyber Games, hvor han vant sølv- og bronsemedaljer og ble kåret til den beste Warcraft 3-spilleren i 2007.

Wang 'Infi' Xuwen

Da han spilte spillet, var Wang Xuwen kjent for å ha reist en rekke offensive og defensive tårn. Han vant en rekke turneringer, inkludert International eSports Festival i 2007, KODE5 i Moskva, World eSports Games i 2008, World Cyber Games i 2009, og Warcraft 3 Champions League sesong XIV med team World Elite.

Store Warcraft-spillere
Finnes det en Warcraft-turnering eller -liga?

Finnes det en Warcraft-turnering eller -liga?

Den kanskje største og mest etterlengtede Warcraft-turneringen er ESL Pro Tour, eller det som noen ganger er kjent som DreamHack Open.

Dreamhack begynte på begynnelsen av 1990-tallet som en liten samling av klassekamerater og venner i kjelleren på en barneskole i Malung, Sverige. Den ble flyttet til skolens kafeteria i 1994, og ble en av de større regionale demoteknologi- og spillbegivenhetene på den tiden. Dette var også det første arrangementet som ble kalt DreamHack.

Arrangementet, som fant sted i 1997 på Arena Kupolen i Borlänge, ble Sveriges største LAN-party og den tredje største festen i Skandinavia på den tiden. I tillegg ble DreamHack 2001 og påfølgende arrangementer holdt på Elmia utstillingssenter i Jönköping, hvor det har vært siden.

Den 15. november 2012 kunngjorde DreamHack et samarbeid med Major League Gaming (MLG) og Electronic Sports League (ESL) for å støtte veksten og utviklingen av de nordamerikanske og europeiske eSport-scenene. Disse samarbeidene inkluderte universelle rangeringer, enhetlige konkurransestrukturer og andre funksjoner.

30. september 2020 kunngjorde ESL at de hadde bestemt seg for å slå seg sammen med DreamHack. De to virksomhetene opererer som én, men de to merkene drives uavhengig av hverandre. ESL Pro Tour 2020 er verdens første profesjonelle Warcraft 3-turné. ESL, i samarbeid med DreamHack, organiserer, sponser og arrangerer arrangementet.

Ikke overraskende er det øverste landet som vant konkurransen på verdensscenen Sør-Korea. Da Gen.G, et California-basert e-sportselskap, åpnet Gen.G Elite Esports Academy i Seoul i 2019, gikk de så langt som å si at «Sør-Korea regnes fortsatt som e-sportens mekka» og at «dette det er der mesteparten av talentet er"

Sør-Korea har alltid vært definisjonen av hvordan konkurrerende videospill er. Nettspill endte opp i Sør-Korea tidligere og raskere enn noe annet sted i verden. Da nasjonen først introduserte høyhastighetsinternett på slutten av 1990-tallet, så det en økning i antall 24-timers spillkaféer kjent som PC-smell.

Disse spennende, ofte underjordiske, arenaene utviklet seg til episentre for spillkultur, og ble til slutt vertskap for uformelle turneringer. I år 2000 var sørkoreanske kabelkanaler de første i verden som sendte online spillkonkurranser.

I følge en fersk undersøkelse fra utdanningsdepartementet er eSport nå den femte mest utbredte fremtidige jobben blant Sør Korea studenter, kun etter idrettsutøvere, leger, lærere og skapere av digitalt innhold. I 2022 vil eSport til og med bli inkludert i Asian Games.

Toppspillere, som f.eks League of Legends' Lee Sang-hyeok, kodenavnet Faker, oppnår samme nivå av berømmelse og formue som K-pop-idoler. Millioner av mennesker stiller inn for å se dem spille i sanntid på internett. Før pandemien trengte fansen seg inn på eSports-arenaer som så ut som en krysning mellom en rockekonsert og et pro-wrestlingstadion.

Toppspilleren er, ikke overraskende, av koreansk avstamning. Jang 'Moon' Jae Ho er fem ganger verdensmester i Warcraft 3, en tidligere legendarisk Night Elf-spiller i Warcraft 3, og en Zerg-spiller i Starcraft II. Han har vunnet tre TV-sendte nasjonale sør-koreanske ligaer, samt fire sesonger av MBCGames verdenskrig.

Moon ble ofte sett i Warcraft 3 ved å bruke strategier som ble standarden for mange Night Elf-spillere og ble kalt "5th Race". Han har deltatt i og vunnet de mest TV-sendte Warcraft 3-spillene av noen Warcraft 3-spillere.

Da Starcraft II ble utgitt, konkurrerte han i store arrangementer for både Starcraft II og Warcraft 3, men Moon byttet til slutt til Starcraft II på heltid da han ble med Fnatic i januar 2012.

Moon dukker opp i dokumentarfilmen "Beyond the Game" som en av Warcraft 3-spillerne.

Finnes det en Warcraft-turnering eller -liga?
Spill på Warcraft hos leverandører

Spill på Warcraft hos leverandører

Warcraft 3-spillsider er praktisk talt firkløvere i disse tider, men det er spill tilgjengelig på nett. Den nylig utgitte Warcraft 3: Reforged, samt en hengiven fanskare dyrket over flere tiår, og suksessen med å satse på World of Warcraft og Heroes of the Storm-spill, har alle hjulpet Warcraft 3-spillscenen.

Det er mange sportsbooks hvor du kan satse på Warcraft 3. Du må vurdere dine behov og preferanser når du leter etter den beste online sportsbooken. Faktorer som hvor ofte du spiller og hvilke typer spill du vil plassere kan alle ha innvirkning på avgjørelsen din. Noen mennesker foretrekker kanskje en online bookies med et brukervennlig grensesnitt, mens andre kan være mer opptatt av antall spill de kan plassere per dag.

For å satse må du først registrere deg hos en anerkjent bookmaker. For å redusere risikoen din bør du først se gjennom bookmakerens regler for spill på Warcraft 3.

De beste Warcraft 3-spillsidene er som følger:

  • 1xBet
  • Betwinner
  • 10 veddemål
  • Parimatch
  • Betsson

Husk at bare fordi et nettsted tilbyr en eSport, betyr det ikke nødvendigvis at det tilbyr å spille på alle kamper. Igjen, fordi noen online sportsbooks bare dypper tærne i vannet når det gjelder videospill, kan de velge å fokusere utelukkende på store begivenheter som internasjonale cuper mens de ignorerer kamper for mindre begivenheter.

Ta hensyn til at du ikke bør begrense deg til bare én sportsbok. Når det kommer til spill på Warcraft 3, er ikke alle bookmakere skapt like. Noen kan bare tilby noen få markeder, mens andre kan tilby et bredere spekter.

Det viktigste er at ikke alle esportbookies er like flittige eller kompetente til å prise sine markeder som andre. Så før du satser, tenk på alle alternativene dine. Du kan fort oppdage at du har en god følelse av hvilke bookmakere som er mest givende å satse med.

For å satse fruktbart på Warcraft 3, er disse tingene de viktigste tingene å gjøre: å lære spillet og se på gjeldende form for alle relevante spillere og lag.

Å ha disse tingene i bakhodet gir god støtte fordi de henger sammen. Det er også en god idé å holde øye med personellbevegelser, da selv mindre endringer kan ha stor innvirkning på det totale resultatet av en Warcraft 3-kamp.

Vær oppmerksom på nåværende spill, da de kan ha en innvirkning på fremtidige spill hvis du ønsker å tjene mer penger mens du satser på Warcraft 3.

Spill på Warcraft hos leverandører
Følg de beste Warcraft-lagene og sats nøyaktig

Følg de beste Warcraft-lagene og sats nøyaktig

Noen hevder at Warcraft 3 var det første spillet som skapte de første eSport-legendene. Dette kan være fordi Warcraft 3 er en svært 1 versus 1 eSport, med bare noen kart og turneringer som krever en 2 mot 2.

ESL Pro Tour 2021 er en online turnering med spillere delt inn i tre regioner: Amerika, Asia og Europa.

Den vanlige konkurranseveien, uavhengig av region, er å melde seg på en åpen kvalifisering og deretter få plass i den lukkede kvalifiseringen. Så delta i den lukkede kvalifiseringen og gi utfordreren en plass. De topprangerte spillerne inviteres til Challenger; de konkurrerer ikke i kvalifiseringer.

Hvis du ønsker å følge de beste Warcraft 3-spillerne og kunne satse nøyaktig, her er noen av de beste spillerne å holde øye med.

Fra Amerika må du se etter Victor 'Hitman' Lin fra Oregon. Han er en aktiv Orc-spiller, og spiller for tiden for DuSt Gaming og Zero Effort. Også fra Oregon, Abdulaziz "CrunCher" Abed er en aktiv menneskelig spiller. Han er for tiden en del av DuSt Gaming.

På den asiatiske slagmarken til Warcraft 3 er Lai "Colorful" Yongyun en profesjonell kinesisk Night Elf-spiller. Selvfølgelig er Jang "Moon" Jae Ho en legendarisk koreansk Night Elf-spiller som for tiden spiller for DRX. Guo "eer0" Zixiang spilte Orc da han var med ZDR, men spiller nå Undead og trenes av WFZ.

Eom "FoCuS" Hyo Sub, Park "Lyn" Joon og Jeon "Soin" Jin Hwan er alle profesjonelle koreanske Orc-spillere. Moon "Chaemiko" Chae Young, for ikke å forveksle med Jang "Moon" Jae Ho, er en profesjonell koreansk Human-spiller, som for tiden er i liga med RAPTOR Gaming.

Xu "Fortitude" Yuxing, også kalt av en søt moniker "Romantic", er en profesjonell kinesisk spiller som spesialiserer seg på menneskeheten.

På den europeiske siden av spillet, leder styret den anerkjente Dmitry "Happy" Kostin, den beste Warcraft 3-spilleren som noen gang kommer fra Russland, som fokuserer på Undead-raset. Andriy «Foggy» Koren er fra Ukraina og spesialiserer seg på Night Elf-løpet.

Sergey "HawK" Shcherbakov er en annen russisk spiller, men han spesialiserer seg på menneskeheten. Daniel "XlorD" Spenst er en profesjonell tysk Undead-spiller som for tiden representerer musesport. En annen russisk spiller, Ilya "JohnnyCage" Yashenkov, er en aktiv Russian Human-spiller som for tiden spiller for Thunder Ducks.

Følg de beste Warcraft-lagene og sats nøyaktig
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Fordeler

Warcraft 3: Reforged forbedrer noen få aspekter ved det originale spillet, samtidig som kjernespillet forblir uendret, noe som er bra. Reforged forbedrer for det meste det visuelle. Strukturer, NPC-er, monstre og de fleste enheter har blitt forbedret i forhold til de originale spillene.

Enkeltspillerkampanjene i Reforged vil holde deg opptatt i timevis, ettersom de inneholder utvidede historier fortalt fra ulike raser. I tillegg er oppdrag fra den originale Warcraft 3 og The Frozen Throne-utvidelsen inkludert i Reforged.

Ulemper

Avsløringen av Reforged lovet en betydelig grafisk overhaling, og mens Reforged forbedrer det visuelle, bidrar stive animasjoner til en generell visuell billighet. Noen teksturer og kart har en merkelig uskarphet som gjør at de virker lavere oppløsning enn de er.

Fordi du ikke kan lage spesielle nøkkelbindinger, må du gå inn i spillfilene dine og endre dem i en DOC- eller TXT-fil for å gjenskape opplevelsen. For å toppe alt er brukeravtalen for Reforged skrevet om slik at Blizzard eier alle tilpassede spill. Reforged tilbyr ikke mye nytt for veteraner å glede seg over, og det fjerner funksjoner som disse spillerne har blitt vant til.

Fordeler og ulemper
Forstå Warcraft-spilloddsene

Forstå Warcraft-spilloddsene

Nå for tiden, online esport bookie gi spillere fire forskjellige typer Warcraft 3-spill. Spill fra spillmarkedet for matchvinnere, handikapmarkedet, futures eller direkte vinnere, og spesialmarked er eksempler.

Matchvinnermarkedet er den enkleste typen spillmarked å forstå. Spillerne velger hvilket av de to lagene som vinner på slutten av spillet. Handicap-spill plasserer ett lag (vanligvis favorittene) med en scoringsulempe (-0,5, -1 eller 1,5, for eksempel), og for å vinne et spill, må laget score ett mål mer enn deres handicap.

I tillegg til de ovennevnte markedene, kan spillere på Warcraft 3 plassere innsatser på futures eller direkte vinnere, hvor de kan forutse vinneren av en bestemt turnering før den begynner, og spesialmarkedene. Spesialmarkedene er spesielt spennende fordi de inkluderer spill som korrekt poengsum eller antall drap (over/under) som bare en ekte Warcraft 3-fan vil kunne forutsi riktig.

Forstå Warcraft-spilloddsene
Warcraft tips og triks

Warcraft tips og triks

Det er uunngåelig et sjansespill, som med all betting; imidlertid spillere som vet mest om spillerne og lagene som kjemper, vil alltid ha en bedre sjanse til å plassere et vinnende spill. Før du plasserer dine spill på eSport, husk følgende Warcraft 3-spilltips.

Før du plasserer noen spill, bør du være kjent med alle de beste Warcraft 3-spillerne og -lagene. Sjekk resultatene til lag og spillere for å hjelpe deg med å spille. Hvis de to lagene har kjempet før, vil det gi deg en idé om hvordan denne siste kampen vil utvikle seg. Dette er typen informasjon som mange spillere bruker for å hjelpe dem å velge topplaget i en rekke eSporter og tradisjonell idrett.

For eksempel, hvis en av spillerne har vunnet de ti siste kampene mellom seg, er det usannsynlig at spilleren som har tapt de ti kampene vinner den ellevte kampen. Før du velger en vinner i en lagturnering, bør du undersøke spillerne på hvert lag. Hvordan står hver liste opp? Slå opp hver spillers tidligere kamp- og konkurranseresultater for å få en bedre ide om hvilket lag som er sterkest.

Warcraft tips og triks