Spill Smite Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Smite er en flerspiller online kamparena (MOBA) hvor spillere slår seg sammen i en mytologisk setting. Det foregår i en verden hvor gudene fra mange forskjellige kulturer kjemper om dominans. Innenfor standard erobringsmodus består hvert lag av 5 medlemmer. De må bruke sine forskjellige evner og taktikker for å bekjempe motstanderlag og NPC-undersåtter.

Hvis gamblere ser godt nok etter, vil de finne en esports-betting-app som inkluderer Smite. Tidligere ville dette vært praktisk talt umulig. Men ting har begynt å endre seg. Spillet er nå tilgjengelig på PC, Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch. Dette har utvidet det nye spillerinntaket. Som et resultat er flere mennesker interessert i å satse på Smite-turneringer. Hver Gud har fire forskjellige evner. Disse kan omfatte skade på området, polering eller kontroll av publikum. Ettersom spilleren får erfaring under kampen kan disse egenskapene oppgraderes. Guder er i stand til å nå det maksimale nivået på 20. Gull brukes til å kjøpe gjenstander for å øke kraften og forsvaret. Det er tjent ved å drepe fiender eller selge gjenstander.

Spill Smite Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Hva gjør Smite særegen?

Hva gjør Smite særegen?

Det er mange MOBAer der ute. Smite skiller seg imidlertid ut takket være tredjepersonsskjermen. Dette er en forfriskende variant sjangeren som vanligvis favoriserer et topp-ned-utseende. Som et resultat føler spillerne en større følelse av fordypning i spillet.

Alle standard tropene av denne spilltypen er til stede. De inkluderer klart definerte lagroller, karakterbygging og ultimate evner. Imidlertid er disse mekanikkene satt i en fortelling som appellerer til et bredt spekter av mennesker. Mytologi er et veldig populært tema. Den har fortsatt å finne større appell takket være storhits som God of War og Assassins Creed. Smite-spillere kan ta kontroll over favorittgudene sine og lære om nye.

Hva gjør Smite særegen?
Satser på Smite

Satser på Smite

Det er mange esport-bettingsider som tilbyr veddemål på ikoniske MOBA-er som f.eks League of Legends. Imidlertid kan gamblere ha problemer med å finne en som passer til Smite-fans. Det er best å se etter disse markedene på nisjesider for fantasy-bookmakere. De vil ha en bedre sjanse under det årlige Smite World Championship. Spillere kan gi sine spådommer for hvilket lag som vil ende på toppen. De kan også fokusere på individuelle spillere ved å satse på en potensiell MVP.

Bevisstheten om spillet fra bookmakere økte i 2015 da det ble utgitt på Xbox One-konsollen. Dette gjorde den til en av de første MOBA-ene som utvidet seg fra PC til konsollspill. Den fortsetter å vokse i et raskt tempo. Som et resultat virker det sannsynlig at det vil bli enda mer kjent blant esport-betting-miljøer.

Innenfor en konkurrerende setting spilles Smite i 5v5-kamper. Gamblere må velge laget med mest samhold. Hvert medlem vil ha en spesifikk rolle. Dette vil inkludere AD Carry, Jungler, Mid, Solo eller Support. Runder kan ofte være kaotiske med stor vekt på handling. Vinnende lag har imidlertid også en tendens til å bruke taktikk for å overvinne motstanderne.

Satser på Smite
Hvorfor er Smite populær?

Hvorfor er Smite populær?

Nøkkelen til populariteten til Smite er dens innovative skjermvalg. Det faktum at spillere kan få tilgang til innhold gratis har også ført til en sunn mengde nye brukere. Hi-Rez Studios fortsetter å oppdatere spillet og lar fansen si sin mening online. Spillet er ikke altfor komplisert. Det er veldig likt mange andre eksempler på MOBA. Disse typer esport-spill er også populære blant gamblere fordi de er spennende å se og det kan være ganske enkelt å forutsi en potensiell vinner.

Internett-fellesskap

Smite klarer å forene to samfunn sammen. Den første er fans av MOBA-er som leter etter noe ferskere. Den andre er de som liker å lære om de eldgamle mytologiene til forskjellige kulturer. Selskapet bak Smite oppfordrer spillere til å være aktive på deres nettfora.

Spille esport online

Det er ingen enkeltspillermodus for Smite. I stedet involverer hver runde kontakt med vennlige og rivaliserende spillere online. Andre spill i denne sjangeren har en tendens til å ha kommunikasjonsproblemer. Heldigvis har Smite et veldig imponerende tekstchatsystem. Brukere kan velge fra en liste over spesifikke setninger slik at teamet kan samarbeide.

Hvorfor er Smite populær?
Store esportspillere

Store esportspillere

Mens Smite absolutt er en lagfokusert spill det er flere profesjonelle personer som har blitt oppmerksomme på gamblere. Noen av de største navnene folk har satset på (og rollene deres) inkluderer:

 • MLCSt3alth (midtbane)
 • Yammyn (midtbane)
 • emilitoo (jeger)
 • Venenu (midtbane)
 • Cyno (Jungler)
 • sam4soccer2 (Jungler)
 • NeilMah (støtte)
 • Jarcorrr (solobane)

Hvorfor er spillet elsket av spillere?

Hovedårsaken til suksessen til Smite er dets tredjepersons utsiktspunkt. Dette gjør at den skiller seg ut fra andre sjangertitler som tradisjonelt velger en skjerm ovenfra og ned. Det er også en lys og fargerik kunststil kombinert med et anstendig utvalg av moduser. Smite er gratis å spille og for en rimelig avgift får spillere tilgang til både nåværende og fremtidige DLC-er.

Store esportspillere
Hvordan spille det

Hvordan spille det

Det første spilleren må gjøre er å bestemme hvilken lagrolle de vil spille. Dette vil påvirke Guds karakter som de vil ende opp med å kontrollere. Når en kamp starter, jobber de 5 spillerne sammen for å kjempe mot motstanderne og forsvare territoriet. Gjennom hele kampen er det muligheter for å kjøpe nye evner og oppgraderinger.

Største Smite-lag

Følgende lag har hver vunnet Smite World Championship. Derfor vil gamblere holde et øye med dem når de søker etter en innsats:

 • COGnitive Prime
 • Epsilon eSports
 • NRG eSport
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Pittsburgh Knights
 • Atlantis Leviathans
Hvordan spille det
Smite-VM

Smite-VM

Siden 2015 har Smite World Championship (SWC) funnet sted på årlig basis. Det inviterer 10 av de beste lagene fra nord Amerika, Sør Amerika, Kina og Europa for å konkurrere om en premiepott på USD 2,6 millioner (og stigende). Dette verdensmesterskapet i esport er ganske likt de man ser i mer tradisjonelle typer sport. Turneringsformatet involverer en plasseringsfase for dobbel eliminering etterfulgt av en runde med enkel eliminering knockouts.

Nordamerikanske lag har en tendens til å dominere. De med hovedkontor i Storbritannia og Tyskland har også gjort det bra de siste årene. I 2022 ble Jarcorrr fra Atlantis Leviathans-laget pekt ut som den mest verdifulle spilleren.

Da Hi-Rez Studios først var vertskap for turneringen, var den relativt liten. Siden den gang har det oppnådd et høyere nivå av anerkjennelse innen gamblingindustrien. Dette har blitt økt ettersom premiepotten fortsetter å bli mer lukrativ. Disse høye innsatsene har forårsaket mer esport-bettingsider å legge merke til. Det ganske lave antallet lag betyr også at spillere har større sjanse til å velge en vinner. De som ønsker å se dette eSport-VM live kan gjøre det ved å bruke online streaming-apper.

Smite-VM
Smite-spillleverandører

Smite-spillleverandører

Dette er ikke den typen spill som vanligvis finnes hos en vanlig bookmaker. Til tross for å ha en økende popularitet er Smite mer et kultspill. Dette betyr at gamblere må oppsøke nisjenettsteder. De beste esport-bettingsidene vil tilby et stort utvalg av titler å gamble på. Hvis de inneholder et bredt utvalg av markeder, kan Smite være en av dem.

Det kan være tidkrevende å se etter en leverandør som har dette spillet. Søket kan begrenses ved å fokusere på de som legger vekt på flerspillerspill på nettkamparenaer. Nye markeder kan også åpne seg når Smite Pro League og Smite Console League starter. Derfor bør spillere holde et øye med når disse turneringene vil finne sted.

De beste leverandørene vil tilby et anstendig utvalg av gamblingalternativer for denne typen spill. Veddemålsalternativer som å forutsi vinnerlaget og høyest plasserte spillere er populære. Imidlertid kan tipperen ønske å velge mer spesifikke. Eksempler kan inkludere spill på de nøyaktige omstendighetene til en runde seier eller antall drap i en kamp.

Smite-spillleverandører
Følg bemerkelsesverdige lag

Følg bemerkelsesverdige lag

Hvis gamblere ønsker å få en fordel og satse mer nøyaktig, er det verdt å følge de beste lagene i dette esport-fellesskapet. De nevnte vinnerne av Smite World Championship er ideelle å holde øye med. De beste lagene vil også ha en tendens til å streame kampene sine. Dette gir spillere muligheten til å bedre forstå deres styrker og svakheter. Det er også lurt å analysere hver enkelt spiller. Siden hvert lagmedlem har en spesifikk rolle vil gamblere vite hvilket sett med kriterier de skal bedømme dem på.

 • Junglere bør være flinke til å raskt sende ut store mengder undersåtter.
 • En AD Carry må overleve mesteparten av spillet med svakere statistikk før den fører laget til seier i de senere stadiene.
 • En Midt trenger å gi rikelig med støtte når de trengs.
 • Soloer gir assistanse under lagkamper og målfullføringer. De må derfor være ganske allsidige.
 • Som navnet antyder hjelper en støttespiller de andre slik at laget kan bli så vellykket som mulig.

Når spillere kjenner rollene som hver spiller har, vil det hjelpe dem å vite hva som utgjør den beste typen pro-lag.

Følg bemerkelsesverdige lag
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Den fargerike og morsomme skjermen vil appellere til et bredt spekter av gamblere.
 • De som er interessert i mytologi vil garantert få mye ut av spillet.
 • Teamet bak spillet oppdaterer det jevnlig for å holde det så balansert som mulig.
 • Variasjonen av forskjellige guder holder kamper interessante.
 • Smite er en forfriskende variant av sjangeren.

Ulemper

 • Handlingen av fyrstikker kan bli ganske kaotisk. Derfor kan gamblere som foretrekker mer enkle esport-spill føle seg overveldet og forvirret.
 • Siden Smite kom ut i 2012 kan noen oppleve at spillmotoren er noe utdatert.
 • For å forstå spillet bedre kunne gamblere velge å spille det. Problemet er at det tar lang tid å lære seg inn og ut av det.
 • Vektleggingen av balanse gjør at det kan være vanskelig å avgjøre hvilken gudekarakter som har størst sjanse til å vinne.
 • Spillet er ikke designet for spillere som ønsker en soloopplevelse.
Fordeler og ulemper
Forstå Smite betting odds

Forstå Smite betting odds

Det er en rekke variabler som vil påvirke oddsen for et Smite-spill. Den mest relevante faktoren vil være innholdet til selve innsatsen. For eksempel vil det å spå en direkte vinner ha svært forskjellige odds til gambling på neste struktur fjerning eller drep.

Toppsiden for esport-betting vil tilby folk et anstendig utvalg av innsatsalternativer for Smite. Spillere kan møte en rekke forskjellige oddsalternativer. Amerikanske odds er mest vanlig på amerikanske bookmakersider. Disse er representert ved å bruke et + og - tegn. Førstnevnte representerer underdogen, mens sistnevnte representerer den mest sannsynlige vinneren.

Smite-gamblere kan også legge merke til brøkodds. De viser mengden potensielle gevinster i form av en brøkdel. For eksempel, hvis personen klarer å vinne et spill med 5/1-odds, vil inntektene deres være fem ganger det beløpet de satset.

Det er også mange sider som kan tilby desimalodds på Smite-spill. Disse ligner på brøk, men bruker et desimaltegn i stedet. Hvis noen satset $15 på et Smite-spill med 2.0 odds, vil gevinsten deres bli doblet til $30.

Forstå Smite betting odds
Smite betting tips og triks

Smite betting tips og triks

Når det kommer til denne typen esports-betting er kunnskap makt. Jo mer en gambler vet om Smite, jo høyere er sannsynligheten for at de plasserer en vinnende innsats. Det er derfor lurt å holde seg oppdatert på nye utviklinger ved å følge Smite-spillere og selskapet bak spillet på sosiale medier.

Gamblere kan også spille Smite selv. Dette vil gjøre dem oppmerksomme på utgivelsen av nye God-pakker som kan ende opp med å endre dynamikken i fremtidige turneringer. En fordel kan også oppnås ved å forstå sentrale begreper. Disse inkluderer K/D/A (Kills/Deaths/Assists), gull per minutt og spillerassist.

Smite betting tips og triks