Spill NBA 2K Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Denne NBA 2K eSports betting guiden beskriver alt spillere trenger å vite om NBA 2K betting. Finn ut mer om dette spillet, hvorfor det er populært, hvordan du satser på det, bookies med NBA 2K-markeder, odds og tips om hvordan du kan satse. NBA 2K er en sportssimuleringsvideospillserie som debuterte i 1999. Opprinnelig utgitt av Sega Sports, de siste delene av basketballspillet er publisert av 2K Sports.

Når det kommer til spillutvikling, er de siste delene fra Visual Concepts. Alle delene av NBA 2K etterligner National Basketball Association (NBA), den mest prestisjefylte basketballligaen i verden. Spillet til NBA 2K simulerer et standard basketballspill. De siste NBA 2K-avdragene inneholder alle lagene og spillerne i den nåværende NBA-sesongen, legendariske NBA-lag, EuroLeague-lag og WNBA-lag. Interessant nok er det også mulig å lage fiktive spillere.

Spill NBA 2K Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
NBA 2K21 og NBA 2K22

NBA 2K21 og NBA 2K22

Selv om NBA 2K21 har vært den mest omtalte delen i de siste esport-turneringene, er den siste delen NBA 2K22, utgitt 10. september 2021. Dette vil være hovedspillet i de kommende NBA 2K esports-konkurransene.

Den nye delen har blitt berømmet for sin utmerkede grafikk, realistiske spilling, kommentarer og lydspor. Totalt sett har NBA 2K vært en av de bestselgende videospillfranchisene og er utvilsomt det beste basketballsimuleringsvideospillet.

NBA 2K klarte å overgå EA Sports' NBA Live, en annen basketballsimuleringsvideospillserie som ble stoppet i 2018.

Selv om det kanskje ikke er like stort som FIFA på e-sportscenen, stiger NBA 2K sakte i gradene, og tiltrekker seg profesjonelle esport-lag, sponsorater, TV-kringkastere og en rabiat fanskare. Det er bare et spørsmål om tid før det tar igjen FIFA, det største sportssimuleringsspillet innen e-sport.

NBA 2K21 og NBA 2K22
Satser på NBA 2K

Satser på NBA 2K

NBA 2K-betting er populært blant fans av videospillet og vanlige sportsbetting. Det er helt lovlig å satse på denne e-sporten så lenge spillerne har nådd den lovlige alderen. Å satse på NBA 2K er ikke annerledes enn å satse på tradisjonell basketball.

For å satse på NBA 2K, må spillerne først finne en online esports bettingside med NBA 2K-spillmarkeder. Det neste trinnet er å registrere deg hos bookmakeren ved å klikke på "registrer deg", fylle ut detaljene deres og fullføre registreringen ved å bekrefte e-posten. For de som ikke ønsker å gå gjennom den hektiske registreringsprosessen, er det Trustly esports bettingsider, ellers kjent som ingen verifiseringssider, som ikke krever registrering.

NBA 2K-spill med ekte penger

Mens noen bookmakere tilbyr gratis NBA 2K-spill, er de fleste spillsider med ekte penger. Spillere må sette inn ekte penger til kontoene deres for å komme inn på spill med ekte penger. Med ekte penger NBA 2K esports-spill har spillere en sjanse til å vinne ekte penger. Men da er det viktig å sette et budsjett for spill og følge det strengt. NBA 2K-spill kan være like vanedannende som selve spillet.

Satser på NBA 2K
Hvor populært er dette spillet?

Hvor populært er dette spillet?

NBA 2K er blant de mest populære sportssimuleringsspillene. Det er tredje etter FIFA og Madden. Populariteten til NBA, spillets nettsamfunn, realistisk spilling og nettspill gjør dette spillet populært.

I følge statistikk publisert på Statista, rangerer NBA 2K-serien på 5. plass på listen over bestselgende videospillfranchiser og titler over hele verden fra og med november 2021. Serien har solgt 118 millioner enheter.

Hvorfor er NBA 2K populær?

Vel, flere grunner forklarer NBA 2Ks popularitet.

Basketball og NBAs popularitet

NBA 2K er populært fordi basketball er populært over hele verden. Ifølge World Atlas har basketball nærmere en milliard fans. Med NBA som den mest prestisjefylte ligaen, vil NBA 2K definitivt ha fans. Dessuten gir det faktum at NBA Live ble oppløst også NBA 2K fordelen ettersom det er den eneste dominerende basketball-franchisen på e-sportscenen.

Realisme nær real deal

En annen grunn til NBA 2Ks popularitet er realismen utviklerne har injisert i franchisen. Det er blant de mest realistiske sportssimulerings-esport-spillene. Den emulerer NBA og flere andre basketballligaer i toppklassen og inneholder spillere og konkurranser fra det virkelige liv. I tillegg er det gjenkjennelige ansikter til idrettsutøvere og realistiske interaksjoner, fra driblinger, ferdighetsbevegelser til kroppskontakt.

Nettbaserte NBA 2K-samfunn

Nettbaserte NBA 2K-samfunn bidrar også til spillets popularitet. Det er et offisielt NBA 2K-forum der spillere kan samhandle. I tillegg til det offisielle forumet, kan NBA 2K-fans samhandle på andre fora som Reddit, Steam Discussions, IGN-tavler, GameFAQs og ResetEra, bare for å nevne noen. Nettsamfunn utløser buzz og hype av videospill.

NBA 2K online spill

Online spill er en flott funksjon som gjør det mulig for spillere å konkurrere eksternt online. NBA 2K har online spill, slik at spillere fra forskjellige regioner kan koble seg sammen og konkurrere. Nettspill har vært nøkkelen i populariteten til NBA 2K, men dessverre vil NBA 2K-servere bli stengt 31. desember 2021.

NBA 2K-mobil

NBA 2K er også tilgjengelig på mobil, noe som gjør at fans av dette sportssimulatorspillet kan spille det mens de er på farten. Rollen til NBA 2K Mobile i franchisens popularitet kan ikke ignoreres.

Hvor populært er dette spillet?
NBA 2K esports turneringer og konkurranser

NBA 2K esports turneringer og konkurranser

Selv om den kanskje ikke er like aktiv på e-sportscenen som CS: GO og Dota 2, har NBA 2K flere turneringer og konkurranser. Det er turneringer på toppnivå som tiltrekker de største NBA 2K-lagene globalt, så vel som arrangementer på lavt nivå.

NBA 2K League

NBA 2K League er den mest konkurransedyktige turneringen. Også kjent som 2K League, er dette en konkurranse som arrangeres av NBA i forbindelse med Take-Two Interactive. Det er den mest konkurransedyktige NBA 2K-turneringen, og selvfølgelig den beste å satse på. Så langt har det vært fire glitrende 2K League-sesonger.

Foruten 2K League, er det flere andre NBA 2K esportsturneringer å satse på, inkludert American Express x NBA 2K22 Experience, Twitch Rivals NBA All-Star Showdown, NBA 2K Players Tournament, NBA 2K League The Turn Powered by AT&T, RES NBA 2K21 INVITATION , FIBA Esports Open III, etc.

Selv om det var svært få arrangementer å satse på tidligere, vokser NBA 2K esports eksponentielt. Mange arrangører av e-sportsturneringer legger merke til populariteten til dette videospillet, så flere og flere turneringer er i pipelinen.

NBA 2K esports turneringer og konkurranser
Beste NBA 2K esports-lag

Beste NBA 2K esports-lag

Før du dykker inn i NBA 2K-spill, må spillere kjenne til lag å satse på. I dette segmentet kan du finne ut hvilke som er de mest dominerende profflagene i NBA 2K.

Wizards District Gaming

Wizards District Gaming er det beste NBA 2K esports-laget. Laget debuterte i den første 2K League i 2018 og vant to 2K League-titler i 2020 og 2021. I den nylige 2K League beseiret det Washington-baserte esportslaget Jazz Gaming 3-0 i en bo5-spillserie.

Knicks Gaming

Et annet NBA 2K-lag å satse på er Knicks Gaming, 2018 2K League-vinnerne. Laget slo Heat Check Gaming i en bo3-finale, og ble de første sluttspillmesterne i 2K Leagues historie.

T-Wolves

2019 2K League-vinnerne T-Wolves er også blant de beste NBA 2K-lagene. Selv om lagets form har sunket den siste tiden, rangerer det fortsatt blant de beste lagene å satse på i NBA 2K.

Ovennevnte er de beste NBA-lagene. Andre verdige nevner inkluderer Cavs Legion GC, Warriors Gaming Squad, Pistons GT, Blazer5 Gaming, Lakers Gaming, Magic Gaming, Warriors Gaming Squad og 76ers GC.

Beste NBA 2K esports-lag
Beste NBA 2K-spillsider

Beste NBA 2K-spillsider

I dag er det mange esportbookies; noen er ekte mens andre ikke er verdt det. I denne delen finner du den ultimate sjekklisten for å finne den beste NBA 2K esports-spillappen eller -siden.

Lisens og regulering

e-sport er ikke like regulert som tradisjonell fotball, så kampfiksing og andre ulovlige handler er mulig. Den beste måten å holde seg på den sikre siden er å spille på en esports-bettingside som er lisensiert og regulert av et anerkjent reguleringsorgan for online gambling. Lisensierte nettsteder sikrer at alle NBA 2K-kamper er gratis og rettferdige.

Markeder og odds

Den beste esport-bettingsiden har store markeder. Det er mange innsatsalternativer for hvert spill og hver turnering. Sidene har også de høyeste oddsene på markedet.

Bankalternativer

Når du velger en NBA 2K-spillside, sjekk bankalternativene. Et godt nettsted bør støtte både fiat-valuta og krypto. Dessuten bør alle de populære betalingsmetodene på nett være tilgjengelige, inkludert e-lommebøker, kredittkort eller bankoverføringer. Til slutt, sjekk transaksjonsbehandlingen og innskudds-/uttaksgrensene.

NBA 2K betting bonuser

Det er nok av NBA 2K tippebonuser som gir spillere sjansen til å prøve lykken på NBA 2K-spill uten å bruke en krone. Disse kalles bonuser uten innskudd. Dessuten er det innskuddsbonuser og lojalitetsprogrammer. En god bettingside bør ha en form for insentiv for spillere.

Beste NBA 2K-spillsider
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

NBA 2K-spill, akkurat som de to sidene av samme mynt, har fordeler og ulemper. I denne delen finner du ut fordelene og ulempene ved å satse på denne franchisen.

Fordeler

  • NBA 2K eSports er konkurransedyktig - I dag er NBA 2K-turneringer svært konkurransedyktige, så spillere som er interessert i tradisjonelle NBA-tippinger har en annen måte å satse på.
  • NBA 2K-bettingsider – Det var svært få eSports-bettingsider tidligere, men i dag er det mange bookmakere med NBA 2K-spillmarkeder.
  • Tippebonuser – Det er mange eSports-bettingbonuser og kampanjer skreddersydd for NBA 2K eSports-spillere.
  • Spillemarkeder hele året - NBA 2K eSports-turneringer utvides. Så selv om det kanskje ikke er NBA-spillmarkeder hele året, er det nok av NBA 2K eSports å satse på hele året.

Ulemper

  • Ingen data for analyse - I motsetning til tradisjonelle NBA-data der spillere kan se head-to-head-statistikken til NBA-lagene, er det ingen tilstrekkelige data fra NBA 2K eSports-lagene.
  • Risiko for avhengighet - NBA-spill kan være avhengighetsskapende. Hvis spillere ikke er forsiktige, kan de falle inn i gambling.
Fordeler og ulemper
NBA 2K betting odds og markeder forklart

NBA 2K betting odds og markeder forklart

Odds representerer sannsynligheten for at en hendelse inntreffer. På den annen side refererer NBA 2K-markedene til tilgjengelige spillalternativer.

NBA 2K odds

Oddsen for NBA 2K er akkurat de samme som for tradisjonelle NBA-spill. Jo høyere odds, jo lavere er sjansen for at begivenheten kommer gjennom, og omvendt. Nå er det tre oddsformater; Britiske odds (brøkodds / britiske odds), amerikanske odds (amerikanske odds / pengelinjeodds) og europeiske odds (desimalodds). Spillere bør sørge for at deres foretrukne oddsformat er tilgjengelig.

NBA 2K-spillmarkeder

De beste NBA 2K-spillsidene har et bredt utvalg av spillmarkeder, både langsiktige og kortsiktige. De langsiktige spillmarkedene gir spillere muligheten til å satse på turneringens vinner før konkurransen starter. Men de populære spillmarkedene handler om individuelle kamper. Spillere kan satse på matchvinner, totalsum eller handikap.

Bare for å nevne, spillere kan satse på NBA-kamper før de starter eller når de er i gang. Veddemål på underveiskamper er kjent som live-betting eller in-play-betting.

NBA 2K betting odds og markeder forklart
NBA 2K tippetips

NBA 2K tippetips

I denne siste delen av denne NBA 2K-guiden kan du finne ut noen tips som gir spillere en bedre sjanse til å vinne.

For det første er det viktig å følge den nåværende NBA 2K esports-sesongen for å forstå hvilke lag som er i form og de som er ute av form. Viktigere, hvis et lag er i form i det virkelige liv, betyr det ikke at de også er i form i NBA 2K. Sjekk formen til NBA 2K esports-laget, ikke NBA-laget i det virkelige liv.

Et annet nyttig tips er å følge hva forståsegpåerne sier. Akkurat som i tradisjonell NBA-tipping, er det forståsegpåere i NBA 2K esports-scenen med spådommer om nøkkelinnsikt. NBA 2K-spådommer er kanskje ikke 100 %, men de kan gå langt.

Det er slutten på denne NBA 2K esports-bettingguiden. Å satse på NBA 2K kan faktisk være morsomt for både NBA-fans, fans av NBA 2K-serien og vanlige spillere. Men spillere bør sørge for at de spiller ansvarlig, da NBA 2K-spill kan være vanedannende.

NBA 2K tippetips