Spill StarCraft 2 Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

StarCraft II (SC II) er populær over hele verden og utfordrer spillere til å bruke sanntidsstrategi for å slå konkurrentene i noen av verdens mest populære e-sportsturneringer. Siden lanseringen i 2010 har SC II fortsatt å oppleve en enorm tilhengerskare. Selv med toppspill som Dota 2 og League of Legends som sikrer toppplasseringer i e-sportkonkurranser, tiltrekker StarCraft II fortsatt en massiv tilhengerskare.

SC II har et spesifikt format, slang og terminologi som toppspillere mestrer for å vinne under e-sportbegivenheter. Bettors følger profesjonelle lag og spillere nøye for å satse på de mest gunstige valgene på SC II esports betting-plattformer. Faktisk tilbyr esports betting-sider guider om hvordan du plasserer spill på SC II-lag, spillere og turneringsspill.

Spill StarCraft 2 Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
StarCraft 2-spill 2022 : alt du trenger å vite

StarCraft 2-spill 2022 : alt du trenger å vite

I 2010 nøt SC IIs forgjenger StarCraft Brood Wars en omfattende fanskare, noe som hjalp SC II med å sikre kraftig og ekspansiv popularitet da den først ble lansert. De siste årene har millioner spilt spillet, følger livestreaming og ser på TV for å se spillere som konkurrerer mot hverandre i turneringer.

Spillets produsent er mest populær i Sør-Korea, og viser frem en StarCraft II mesterskapsarrangement. Fansen er hekta på spillet og dets varianter, inkludert Heart of Swarm og Legacy of Void. Spillere spiller profesjonelt og vekker økende interesse for merkevaren. Kamper om kringkastingsrettigheter dominerer imidlertid nettspillsjangeren og fremtvang en nedgang i SC IIs mainstream-synlighet.

StarCraft 2-spill 2022 : alt du trenger å vite
Tøff konkurranse for SC 2

Tøff konkurranse for SC 2

Populære spilltitler inkluderer League of Legends og Dota 2, StarCraft-konkurrenter på markedet. Siden disse spillene også er taktiske og inkluderer flere yngre spillere enn SC II, trekker sponsorer seg mot det bredere publikummet. I Sør-Korea sendte eSports Players Association StarCraft II esports-arrangementer i omtrent et tiår og nektet å dele overskudd med spillets skaper, Blizzard Entertainment.

Blizzard slo seg sammen med rivaliserende distributører og krevde royalties fra KeSPA for å lovlig kringkaste SC II-turneringer. Som et resultat av KeSPAs manglende overholdelse, mistet SC IIs mest populære region seere og profesjonelle spillere.

Selv om Blizzard støtter sitt StarCraft II-mesterskapsarrangement, som har en premiepott på mer enn $150 000, er mesterskapet lavere i popularitet og premiepenger. Lignende globale e-sportbegivenheter tilbyr spillere premier på millioner dollar. Likevel er SC II et populært spill og spennende for seerne å se. Alle store spillsider tilbyr spillere måter å satse på SC II-turneringer og begivenheter.

Tøff konkurranse for SC 2
Grunner til at StarCraft-spill er spennende

Grunner til at StarCraft-spill er spennende

Spillere kan satse på StarCraft II på videospillplattformer over internett. Esport-bookmakere tilbyr dedikerte esport-veddemål for spillfans. I Sør-Korea og Nord-Amerika er SC II fortsatt populær. Esports-bettingsider tilbyr helårstilgang for å plassere innsatser på profesjonelle spillere fra hele verden. Spillere bør gjennomgå lisensen til et nettsted for å sikre at det tillater lovlig sportsbook-spilling for e-sportsgamblere.

Før du satser, bør nybegynnere studere esportstipping online. Esport-fans er ikke nødvendigvis gamblere og forstår kanskje ikke reglene og tilhørende vilkår. Forberedelse er nøkkelen til gambling på esports-lag og -spillere.

SC II er et raskt fortidsspill som bruker komplekse strategier. Å forstå hvordan spillerne spiller er avgjørende for å sikre at en nybegynner velger en levedyktig innsats for å vinne. Noen nettsteder tilbyr tippeguider for å hjelpe brukere med å forstå hvordan man kan satse på deltakere i SC II esports-arrangementer.

Hvis du liker å satse på strategi- eller RTS-spill, anbefaler vi deg å gi en sjanse til Age of Empires serie. Spill på AoE er veldig likt StarCraft-spill.

Grunner til at StarCraft-spill er spennende
Hvorfor er StarCraft 2 populær?

Hvorfor er StarCraft 2 populær?

StarCraft IIs popularitet stammer fra dens langvarige esport-tradisjon, som tjener til å tiltrekke seg spillere globalt. I mer enn et tiår fortsetter spillet å tiltrekke seg et dedikert fellesskap av spillere, som liker den taktiske strategien og spenningen spillet tilbyr.

Siden starten har StarCraft tilbyr spillere enorm underholdning og muligheter til å bruke strategier mot konkurrenter. Med mer enn 500 store lag er spillets fanskare betydelig, selv om flere populære spill skjærer inn i SC IIs globale markedsandel.

Det fartsfylte spillet krever intens fokus, multitasking og koordinering. Som et en-mot-en-spill tar vinneren hjem den ultimate premien, seieren. Ved å spille mot fienden på tvers av forskjellige kart, velger konkurrenter å konkurrere som et Terran-, Zerg- eller Protoss-løp. Hver karakter kommer med sine egne distinkte evner og styrker, som hjelper til med å angripe og overvinne fienden.

Terrans besitter gode defensive ferdigheter og eksepsjonell mobilitet. Protoss-enheter kan påføre enorm skade. Spillere må kjenne styrker og svakheter, inkludert den beste måten å distribuere hver enhet for å forsvare seg mot og slå konkurrentene. Når spillere konkurrerer i sanntid, er spillingen intens og involverer høyhastighetsbevegelser og profesjonelle ferdighetsnivåer under konkurranser.

Hvorfor er StarCraft 2 populær?
Global anerkjennelse

Global anerkjennelse

StarCraft II har en betydelig fanskare og mange spillere som lykkes i globale konkurranser. Koreanske spillere er kjent for SC II-dominans. Andre regioner deltar i esport-konkurranser, men Koreas fellesskap er mest konkurransedyktig og har noen av verdens beste spillere. Internasjonalt er det flere spillere som har markert spillet, og løftet StarCraft II-fellesskapet til et nytt nivå over hele verden.

Mens mange spillere fokuserer på en-mot-en-kampene. Spillere liker også andre moduser og fellesskapsinnhold, inkludert lagspill. Siden 90-tallet har SC II startet esports-markedet og skapt et blomstrende konkurransefellesskap. Det taktisk komplekse spillet og dets innovative spillere setter scenen for fremtidig pro-gaming programvare, konkurranser og fellesskap.

Som pioneren innen global e-sport nyter Star Craft fortsatt ekspansjon. Delvis gir den robuste konkurransen i Sør-Korea og Nord-Amerika næring til spillets fanbase og progamingvekst. Det er noen få fremtredende spillere som hjelper til med å vise frem spillet under konkurranser og øke dets langvarige popularitet.

Global anerkjennelse
Alt om StarCraft 2-turneringer

Alt om StarCraft 2-turneringer

Blizzard Entertainment fortsetter å organisere World Champion Series (WCS) for StarCraft II-spillere. Siden 2012 har arrangementet hatt toppspillere som er ivrige etter å demonstrere ferdigheter og erfaring. Konkurransen strømmes på både YouTube og Twitch, og har to store begivenheter årlig, som lar spillere kjøpe kjøp i spillet for å hjelpe til med å finansiere spillets profesjonelle fellesskapsscene.

I 2013 endret WCS mesterskapsbegivenhetens format til et ligaformat. Både Premier League og Challenge League, som består av konkurranser på lavere nivå, tilbød konkurranse på høyt nivå for SC II-spillere. I 2014 ble noen koreanske ligaer innlemmet i WCS-ligaformatet.

Koreanske spillere fortsatte å dominere spillet ved å vinne WCS-ligaens konkurranser i hele regionen. I 2015 utviklet WCS seg igjen, og faset ut det fremste formatet for å integrere regionale kvalifiseringskamper og turneringer. Fra og med 2016 var ikke-koreanske og koreanske rangeringer separate, og hver av dem ga halvparten av frøene til den årlige Global SC II-finalen.

Alt om StarCraft 2-turneringer
Spiller SC II online

Spiller SC II online

Nettsteder for esports betting undersøker også markedet grundig. Høyprofilerte turneringer for StarCraft II, som World Championship Series, Star League og Cosair Cup trekker et stort antall deltakere og seere. Turneringens popularitet er drevet av SC IIs fortsatte globale bevissthet om merkevaren hos spillere på markedet.

Å plassere et spill på StarCraft II esports-turneringer er en komplisert bestrebelse. Å spille uten å se kampen live er akkurat som å gi bort penger. Av denne grunn gir de fleste videospillplattformer muligheter for gamblere til å se konkurranser streamet live i sanntid. I tillegg viser e-sportsbetting-etablissementer en rekke alternativer for spillere som satser på SC II.

Matchvinner

Rett frem kampspill StarCraft er den enkleste innsatsen for e-sportsgamblere. Det krever å evaluere konkurrentene for å riktig velge hvilket lag som til slutt vil vinne i å ødelegge konkurrentens base for å vinne kampen. Individuelle bookmakere har en distinkt etikett for konkurransevinneren.

Fra "Match Winner til" Straight, betyr etiketten det samme. Som andre sportsbettingkonkurranser tilbyr huset odds basert på spillerens eller lagets rekorder, ferdigheter og prestasjoner under kamper.

Kartscore

Spillere kan satse på om en konkurrent vinner et kart under kampen eller flere kart. For eksempel kan en spiller velge en spesifikk spiller han tror vil knuse konkurrentene og vinne alle kartene mot konkurrenten.

Spiller SC II online
Big SC II beste esport-spillere å satse på

Big SC II beste esport-spillere å satse på

Gamblere kan velge å satse på en samlet turneringsvinner. Odds er basert på sannsynligheten for at en konkurrent kan vinne turneringen, med tanke på historiske prestasjoner og seire. Her er noen av de mest suksessrike StarCraft II-teamene over hele verden.

Team Liquid

Team Liquid ble grunnlagt i Nederland i 2000, og er et av de mest suksessrike spilllagene innen e-sport. Som StarCraft II-profesjonelle fortsetter teamet å utmerke seg på topp e-sportsarrangementer. Også kjent for å spille i koreanske konkurranser, Team Liquid har medlemmer som har flyttet til regionen for aktivt og vellykket å konkurrere i premiere StarCraft II-arrangementer.

SCV Life

Tidligere et av Koreas sterkeste esport-lag, inkluderte SCV Life vinneren av GSL sesong én, Cool (FruitDealer). SCV Life ble kjent for å være det første laget som betalte lønn til teammedlemmene, og ble oppløst i 2013 etter manglende evne til å sikre tilstrekkelig sponsorpenger til å fortsette driften. Før oppløsningen var FruitDealer den best betalte spilleren på laget med en lønn på $30 000.

Dignitas

Dignitas eies av Philadelphia 76ers. Basketball-franchisen kjøpte vellykket esport-lag i 2016, etter at medlemmene utmerket seg i globale konkurranser for Rocket League, League of Legends og CS:Go. Også kjent for konkurransespill i StarCraft II, har laget kommet langt siden det ble grunnlagt i 2003 i America's Newark, New Jersey av Michael O'Dell.

Root Gaming

I 2010 skapte fire StarCraft II-entusiaster ROOT Gaming og utviklet laget til en av de mest populære spillkonkurrentene i SC II-kretsen fra USA

Onde genier

Grunnlagt i 1999, Onde genier spesialiserer seg på å kontrahere spillere, utvikle markedsføringstiltak og lage sendinger for å påvirke og tiltrekke globale spillpublikum. Som et av de eldste lagene som deltar i videospill, har gruppen en lang, vellykket historie med konkurranseseire i SC II og andre godt anerkjente e-sportsspill, som Dota 2 og kampspill.

Big SC II beste esport-spillere å satse på
SC 2-turneringsvinnere

SC 2-turneringsvinnere

Som ikke-koreaner er Clem en av de mest bemerkelsesverdige spillerne som har mestret SC II. Han vant førsteplasspremien i Europe's Fall SC2 Master's-turnering i 2021. Han vant også Europa-finalen i 2020 og vant en tredjeplass ved siste sjanse. En overlegen spiller, Clem er på toppen av spillet og konkurrerer godt mot verdens beste SC II-spillere.

Som en av de beste spillerne over hele verden har Serral eksistert en stund. Han har vært proff siden 2011, og er et av de største navnene som er ansvarlige for SC IIs økende popularitet globalt. Serral ble nummer to på SC2 Masters i 2021 og vant 2020 Masters Winter-finalen, og viser overlegne spilleferdigheter, og fremhever sin veteranstatus på den globale SC II-scenen.

En annen toppspiller i Korea er Rogue, et medlem av Dragon Phoenix Gaming. StarCraft 2-rangeringen hans er høy, og han opprettholder utmerkede konkurranseresultater på noen av de største e-sportsarrangementene. Han har vunnet Global StarCraft II-sesongene i 2020 og 2021. Rogue fortsetter å vinne stort og opprettholde sin konkurransedyktige rangering, og plasserer ham blant en av de beste SC II-spillerne innen global e-sport.

SC 2-turneringsvinnere
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Å forstå spillet er avgjørende for effektiv, vellykket betting. StarCraft II-spillguider kan hjelpe, men noen spillere foretrekker kanskje å delta i spillet. Her er fordelene og ulempene ved å bruke en SC II-guide.

Fordeler

En SC II-guide bryter ned strategiene for spillets løp og hvert kart, noe som er viktig for spillere å vite for å forbli konkurransedyktige. Hvis en spiller ikke forstår spillets strategi, er en guide absolutt nyttig.

Hvert kart er forskjellig, og spillerne må lære disse forskjellene for å vite hvordan de skal beseire fienden. For spillere vil det å forstå hvordan spilleren vinner hjelpe med å vite hvorfor oddsen er i en bestemt spillers favør. Totalt sett er spillguider fordelaktige for spillere og gamblere, men det er noen ulemper.

Ulemper

For å mestre kartet er det best å lære seg kartet under spilling. Selv om veiledningen er nyttig, kan den ikke forberede en spiller på samme måte som læring gjennom live action. Selv om en spiller kan oppleve nederlag mens han lærer kartene, vil han ende opp som en sterkere spiller i det lange løp. For spillere, å kjenne spillet gir en person fordelen på andre som plasserer spill basert på råd fra andre. Hvorvidt proffene oppveier ulempene, avhenger helt av spillerens eller tipperens perspektiv.

For spillere gir spillet en spennende, actionfylt kampopplevelse. Med hvert spill som spilles, tilpasser brukeren seg raskt til fiendens taktikk, og forbedrer koordinerings- og strategioptimaliseringsferdighetene. Digitale guider er mest nyttige for de som foretrekker assistanse fremfor praktisk tilnærming, fordi den digitale guiden oppdateres jevnlig med ny informasjon.

Fordeler og ulemper
Internett-fellesskap

Internett-fellesskap

StarCraft II-entusiaster kan satse på favorittspillere og -lag på populære sportsbook-plattformer over hele verden. Det eksisterer et synergistisk SC II-fellesskap, som inkluderer spillere som gir spenning til spill og satser som satser på populære vinnere. Betting legger til et annet spenningselement for deltakerne i et allerede fartsfylt spill. Fra SC II til SC: Brood Wars fortsetter gjengivelser av det populære spillet å trekke profesjonelle spillere på spillkretsen.

Derfor har spillere mange muligheter til å gjennomgå global spillerstatistikk og odds. Ved å holde seg oppdatert på spillets regler og strategier, vil en spiller ha en sjanse til å forutsi turneringsvinnere. Tippeguider hjelper ved å tilby detaljert informasjon om bettingterminologier, prosedyrer og lag.

Å undersøke StarCraft-oddsene hjelper en tipper til å ta en informert avgjørelse før han satser penger. Helårsspill er tilgjengelig for de som satser på profesjonelle spillere. De fleste lisensierte nettsteder viser tydelig informasjon om lisensiering på nettstedet. Spilleren bør imidlertid sjekke med styrende organer for å sikre at en spillebok fungerer lovlig.

Lisensierte spillesteder opererer i henhold til strenge retningslinjer, som er på plass for å beskytte en spiller og hans penger. Online anmeldelser er en god kilde for gamblere som søker etter et godt respektert nettsted for online esports betting. Både profesjonelle anmeldere og tippere gir anmeldelser om erfaringer med StarCraft-bookmakere.

Internett-fellesskap
Odds på StarCraft esports betting

Odds på StarCraft esports betting

Profesjonelle spillere fortsetter å finpusse ferdighetene for å spille StarCraft II profesjonelt. Siden spillet er en pioner innen e-sport, har noen lag og spillere perfeksjonert håndverket i mer enn et tiår. For spillere er det et bredt spekter av alternativer å velge, inkludert mer enn 500 velrespekterte lag på spillkretsen.

Hvis du er kjent med spillet og de store spillerne, kan en spiller velge vinnere av SC II-turneringer. Fra WSC til Nasjonal elektronisk sport, konkurranser overvåkes nøye av spillinstitusjoner som tilbyr odds og tilgang til måter å lovlig satse på e-sportskonkurranser.

Bettors vurderer vanligvis hensyn før de satser penger. Kunnskap om spillet er nyttig. Erfarne spillere kan ha bedre hell med å velge en vinner. Hvis du er kjent med kretsen, kan en spiller forstå hvordan en spesifikk konkurrent slår konkurrentene, noe som er god informasjon for en spiller å holde. Livegambling er også viktig for å satse klokt. Ved å se spillet live, har en bedre sanntidsinformasjon om hvordan en kamp utspiller seg eller en spesifikk spiller presterer før han plasserer et spill på StarCraft favorittkonkurrent for å vinne en turnering.

Odds på StarCraft esports betting
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Å undersøke esports gamblingsider er avgjørende for å sikre at et gambling oppnår de beste oddsene, opplever raske uttak og konkurrerer på et jevnt felt. Lisensierte nettsteder vil vise frem bransjens mest anerkjente konkurranser over hele verden. Å vite hvordan StarCraft satser er like viktig som å forstå hvor du skal satse. Fra profesjonelle lagrangeringer til historisk statistikk, kunnskap er nøkkelen til å velge vinnere i SC II esports-betting.

Å stole på odds fra sportsbooks er ikke effektivt som å ha en dyp forståelse av markedet og kunnskap om en spesifikk spiller og hans evne til å prestere. Likevel fungerer odds som en guide, og gir nybegynnere en forståelse av det sannsynlige resultatet av en konkurranse basert på hensyn, som spillferdigheter og tidligere seire.

Ansvarlig gambling
Tips og triks for å satse på StarCraft

Tips og triks for å satse på StarCraft

Spillere på nett foretrekker strategispill, som SC II på store sportsbooks. Robuste innsatser på StarCraft II-turneringer fortsetter, ettersom digitale e-sportsplattformer tilbyr odds i forkant av turneringene. Fra en bookie til en annen, oddsen varierer. Spillere kan først og fremst satse på kamp- og turneringsvinnere.

Noen turneringer tilbyr best-av-fem eller best-av-tre, noe som gir spillerne en mulighet til å variere innsatsen. Fra handikap til poengsum prøver spillere å maksimere avkastningen ved å velge spillere med de beste oddsene for å vinne. SC II sportsbooks tilbyr noen ganger odds på hvor langt en spiller kan avansere i løpet av en turnering.

Bookmakere sliter med å oppdatere odds for live-arrangementer. Forsinkelsen gir spillerne et vindu til å plassere spill før oddsen endres. Det er viktig for spillere å se turneringer og mesterskap for å sikre de beste mulighetene til å velge vinnerne.

Hvis en online sportsbook ikke tilbyr live-visning, er YouTube og Twitch alternativer. Begge videostreamingplattformene har avtaler med Blizzard for streaming av live-turneringer. Her er noen tips du bør vurdere når du satser på StarCraft II.

  • Ikke overse små turneringer, som tilbyr anstendige odds og muligheter.
  • Se på en spillers tilstedeværelse på sosiale medier for å holde deg oppdatert på informasjon, noe som kan påvirke spillet.
  • Tidligere suksess garanterer ikke nødvendigvis en spillers fremtidige seire
Tips og triks for å satse på StarCraft
Veksten av StarCraft

Veksten av StarCraft

StarCraft-organisasjoner arrangerer et stort antall turneringer over hele verden årlig. Blizzard underholdning fortsetter å samarbeide med nye selskaper for å planlegge spennende nye turneringer. Avtaler mellom Blizzard og DreamHack, et svensk spillselskap anerkjent av Guinness for å være vertskap for verdens største LAN-fest, sørger for at nye turneringer skal strømme til millioner globalt.

Faktisk øker Blizzard premiepottene, et grep for å motivere, tiltrekke og beholde pro-spillere til globale SC II-arrangementer. Selv om StarCraft IIs popularitet i Sør-Korea fortsetter, kan nye partnerskap bidra til å heve merkevaren til et enda høyere nivå av anerkjennelse i Europa og i utlandet.

I mer enn et tiår har StarCraft II presset på for å få en betydelig andel av e-sportsmarkedet. Spillet er en pioner som satte standarden for fremtidige merkevarer, og fortsetter å utvikle seg og endrer måten det når det globale SC II-samfunnet på. Høyprofilerte turneringer danner scenen for neste kapittel, og fungerer som bakteppet for et voksende SC II-spillmarked.

Globale konkurrenter oppnår høye profiler i likhet med profesjonelle sportsspillere, og store merkevarer fortsetter å sponse og investere i spillet. Som et resultat henvender millioner av fans seg til StarCraft II-spillbegivenheter for underholdning og spenning.

Veksten av StarCraft