Spill Tekken Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Selv om Tekken er et populært spill, er ikke esport-spillscenen like robust som med andre esport-titler. For eksempel er Tekken-betting ikke like populært som andre kjente esport-spill som CSGO, Dota og LOL. Følgelig tilbyr ikke alle bookmakere tipping for Tekken-kamper. Likevel, selv den beste esport-bettingsiden tilbyr odds og spillmuligheter for store Tekken-turneringer. Vanligvis tas Tekken-spill for kamper mellom to fightere. Her er de vanlige Tekken-spillene på esports bettingsider:

 • Matchvinner: En spiller som vinner en 1v1-kamp. Det er den enkleste innsatsen å gjøre for Tekken. Spillere med lavere odds vil sannsynligvis vinne
 • Rundevinner: Spilleren som vinner runden
 • Rundevarighet: Betterne satser på hvor lenge runden varer
 • Turneringsvinner: Plasser en innsats på hvilket lag eller spiller som vinner hele turneringen
 • Totale runder: Spill på antall runder, inkludert under eller over et spesifikt antall.
 • Fighter Total: En spiller kan satse på det totale antallet runder en fighter vinner
 • Handicap: Med handikapspill kan en gambler fjerne poeng fra en favorisert spiller og overføre poengene til underdogen
 • Odd eller partall: Denne innsatsen er på antall runder i en kamp som faller på et partall eller oddetall
 • Andre: Spesialspill inkluderer hvilken spiller som vil være den første til å angripe eller hvilken spiller som starter kampens første kombinasjon.
Spill Tekken Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Hvorfor er Tekken populær?

Hvorfor er Tekken populær?

Tekkens popularitet er basert på det faktum at det er et av de første spillene som har fått en verdensomspennende tilhengerskare på flere millioner spillere. Ved å bruke nye teknologier, tok spillets utviklere inn i et marked som var ivrige etter å delta i oppslukende spill med muligheten til å kontrollere forskjellige karakterer.

Internett-fellesskap

Med et robust internettbasert fellesskap nyter Tekken global popularitet. Millioner av spillere liker spillet. Som et av de mest populære esportspillene i esporthistorien, deltar Tekken-fans i nettsamfunn og sosiale medier-apper for å samhandle med likesinnede spillere. Spillere fra hvert ferdighetsnivå samles for å diskutere spillstrategier. Medlemmer av fellesskapet planlegger lokale turneringer og møtes for spilløkter på nettet. Noen spillere snakker smask og andre støtter medspillere. Fremveksten av nettplattformer, som sosiale mediegiganter Discord og Twitter, er konkurranse for gammeldagse spillsamfunn. Ett nettsted, Tekken Zaibatsu, ble stengt i 2021, ettersom spillere migrerer til mer populære sosiale mediesider for å møtes, planlegge og skremme.

Hvorfor er Tekken populær?
Spille Tekken online

Spille Tekken online

Etter hvert som videospilling utvikler seg, endres måten Tekken-spill distribueres på, med markedets etterspørsel. Tekkens videospillkonkurranser har form av organiserte arrangementer. Spilt individuelt eller med lag, har amatørspillet viket for et profesjonelt nivå. Utvikleren oppretter aktivt nye spill med det formål å utvikle turneringer for å skape en online fanbase.

Hvorfor er spillet elsket av spillere?

Spillere elsker Tekken av fem hovedgrunner, inkludert:

 1. Interessante karakterer og kampstiler tiltrekker seg spillere som ønsker å oppleve varierte spillopplevelser
 2. Animasjoner og effekter gjør spillet spennende og interessant å se.
 3. Muligheten til å tilpasse spillingen er attraktiv for spillere, spesielt siden noen tilpasningsalternativer ikke krever ekstra betalinger.
 4. Enkelt å spille gjør spillet attraktivt for nybegynnere som kan velge alternativer for å spille og nyte spillet ved å bruke den enkle å forstå teknologien.
 5. Modi tilbyr intens spilling og nok kampvariasjon til å holde spillerne tilbake for mer.

Hvordan spille det?

Interessert i å spille Tekken? Bare last ned spillet til en personlig datamaskin. Installer filen. Spillere må ha nok harddiskplass og RAM. Spillet krever minst 6 GB for å kjøre, samt RAM 2 GB.

Spille Tekken online
Er det en Tekken-turnering?

Er det en Tekken-turnering?

Tekken 6 Global Championship er den største turneringen for Tekken i spillets historie på den tiden. I 2010 sponset Namco Bandai Games turneringen, inkludert til kategorier for spillere: Xbox 360 og PlayStation 3. Arrangørene valgte to vinnere fra hver kategori i Tokyo-finalen. Offisielt kalt Japan Round, Namco holdt finalen på Tokyos internasjonale forum.

I 2022 tar Namco og andre turneringsarrangører omfattende helsemessige forholdsregler for å beskytte turneringsspillere under pandemien. Mediespillgiganten Twitch samarbeider med Bandai Namco Entertainment America for å være vertskap for kommende turneringsarrangementer. I juni er det planlagt en kampspillturne for mesterskapet å starte i Orlando, Florida. Den totale World Tour-premiepotten er $200 000.

Er det en Tekken-turnering?
Tekken Teams

Tekken Teams

Fra relativt nye spillere til lag som har konkurrert profesjonelt en stund, Tekkens konkurranselandskap er modent for ekstrem konkurranse. Her er en et par lag å se på i de kommende turneringssesongene.

The Usertified Geeks

The Uncertified Geeks (også kjent som TUG) har en gruppe selverklærte nerder med base i Sør-Afrika. Disse intense spillerne følger nerdekulturen og jobber for å forbedre spillytelsen for å forbli konkurransedyktige. Laget startet da en venn la merke til hvor godt jevnaldrende hans spilte og foreslo at gruppen skulle slå seg sammen for å konkurrere profesjonelt. Født ut av vennskap og kjærlighet til spill, trener gruppen hardt for å nå sitt fulle potensial. TUG konkurrerer i Tekken 7, Smash Bros og EA FIFA-turneringer. Etter hvert som lagets ferdigheter forbedres, sikter det mot internasjonal suksess på høyeste nivå.

Visjon Strikers

Vision Strikers er en koreansk e-sportsgruppe som driver med kamphandlinger på spillscenen. Etter å ha rekruttert tre av Tekkens beste spillere, forventer laget å konkurrere på høyeste nivå. Vision Strikers har som mål å bygge en tip-tier esports-organisasjon i Asia, etter å ha kjøpt opp Rox Gaming-teamet, legendarisk for suksess i Tekken-turneringer. Oppkjøpet vil garantert få andre Tekken-konkurrenter til å legge merke til Vision Striker i kommende turneringer.

UYU

UYU er en esportsorganisasjon i Nord-Amerika, som er konkurransedyktig i Call of Duty etter å ha signert Skyz, Proto, Mayhem, Nova og Spoof. Da de konkurrerte i CWL Pro League, opplevde forskjellige vaktlistevarianter suksess i e-sportskonkurranser. En plan for å franchise organisasjonen ble kunngjort. Spillerlisten dro til sine egne franchiselister. I 2019 kunngjorde UYU en liste med Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch og Pentagrxm. Esports-laget er en av Tekken-turneringenes beste konkurranseinntekter.

Team Liquid

Alle assosiert med esport er kjent med Team Liquid, en multiregional esportgruppe, som er lokalisert i Nederland. I 2000 lanserte grunnleggerne Team Liquid etter utgivelsen av StarCraft II. I 2012 skaffet laget seg et nordamerikansk lag for Dota 2-spill. I 2015 samlet en fusjon med Team Curse en rekke høyt rangerte spillere. Det europeiske Dota 2-laget vant i International 2017, og vant den største premien i esports-turneringshistorien til nå. Team Liquids medlemmer har vunnet LCS-titler og Intel Grand Slam-turneringen 2019 for eksepsjonell CS:GO-spilling. Team Liquid er en Tekken-premiepottvinner på toppnivå.

Talon Esports

Ligger i Hong Kong, konkurrerer Talon Esports i hele Asia. Gruppens Tekken-team er oppført som en av de beste inntektene for videospillet. Også kjent for å spille League of Legends godt, er laget også kalt PSG Talon på grunn av PSG Esports-partnerskapet. Pacific Championship Series er en velkjent liga som opererer i Sørøst-Asia, Taiwan, Hong Kong og Macau.

Team Secret

Siden 2014, Team Secret har begeistret fans med utmerket Dota 2-spill. Esport-teamet skaffet seg et CS:GO kvinnelig lag i 2016. Det utvidet også sin konkurranseevne i Street Fighter-spillverdenen og signerte en Super Smash-spiller på toppnivå. Innen 2018 kjøpte Team Secret nøkkelmedlemmer fra Team TyRanT for å få et konkurransefortrinn i Age of Empires. I 2018 utvidet teamet igjen da det signerte Rainbow Six Siege Team IDK. Team Secret rangerer høyt i Tekken-turneringsinntektene.

Tekken Teams
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Hver Tekken-karakter har en rekke fordeler og ulemper, som spillerne lærer om under spillingen. For eksempel er noen karakterer konsekvent utestengt av andre karakterer og inkonsekvente. Andre er raske og morsomme å bruke. Selve spillet mottar utmerkelser og en hovedklage.

Fordeler

 • 3D-animasjon
 • Kreative karakterer
 • Tilpasning
 • Enkel å spille

Ulemper

 • Lastetider
Fordeler og ulemper
Forstå Tekken betting odds

Forstå Tekken betting odds

I Tekken esports er oddsen representative for sannsynligheten for at et lag eller individuell spiller kan vinne. Det er avgjørende for gamblere å satse på online sportsbooks med rettferdige odds. Det er tre hoved typer betting odds, inkludert amerikansk, brøk og desimal.

De fleste sportsbooks tilbyr desimalodds. Med desimalodds, jo lavere oddetall betyr at spilleren er mer sannsynlig å vinne. Imidlertid er utbetalingen generelt lav. Med høyere odds tar spilleren en høy risiko, men utbetalingen er mer for vinnere. Det er viktig å forstå hvordan du beregner odds, før du satser.

Forstå Tekken betting odds
Tekken esports betting tips og triks

Tekken esports betting tips og triks

Kjenn spillet

Det er viktig for gamblere å forstå Tekken-spillet. For å vinne et esports-veddemål, bør spilleren kjenne til spillets regler. Å se online veiledninger, lese guider og holde deg oppdatert på bransjenyheter vil forbedre sjansene for å vinne en innsats.

Budsjett

Hver innsats er en risiko. Derfor må en tipper identifisere sitt budsjett for innsats. Å holde seg til et budsjett bidrar til å opprettholde trygge spillevaner for nybegynnere og erfarne profesjonelle. Å sette et budsjett er viktig og smart gamblingadferd. Å planlegge hvor mye og når de skal satse hjelper en gambler til å ta informerte og vinnende avgjørelser.

Velg en god bookmaker

Anerkjente sportsbooks er mer sannsynlig å tilby gunstige odds og pålitelige utbetalinger. Undersøk for å sikre at bookmakeren er riktig lisensiert og pålitelig. Enten du satser via en nettside eller esports-betting-app, vil lesing av vilkårene sikre at spilleren forstår hva han kan forvente når han setter inn penger og plasserer et spill. Å se på anmeldelser på nett kan gi en gambler en ide om hvordan andre forbrukere har klart seg når de har spilt på bestemte virksomheter.

Egenovervåking

Som med all gambling, er det viktig å selvovervåke for esports gambling i risikogruppen for å unngå avhengighet mens du spiller på esports bettingsider. Vanedannende atferd inkluderer manglende evne til å slutte å satse, satse penger en gambler ikke har råd til å tape, og å oppleve følelser av angst og depresjon. Hvis du opplever noen av disse symptomene, kan en person velge å ekskludere seg selv. Lisensierte arenaer lar vanligvis en spiller ta en pause ved å velge å sette en konto på vent for en bestemt tidsperiode. Lokale, nasjonale og internasjonale byråer, som Gamblers Anonymous, tilbyr rådgivning og andre tjenester for å hjelpe de med avhengighetsproblemer.

Tekken by Namco er et av de eldste og mest kjente videospillene på markedet. Som en av de første som inkluderer avansert animasjon og grafikk, fortsetter spillet å gi en oppslukende spillopplevelse for spillere. Spillet har en rekke kreative karakterer, og trollbinder spillere med muligheten til å tilpasse karakterer og velge ulike moduser å spille.

Som et viktig medlem av e-sportlandskapet fortsetter Tekken-turneringer å gi spillere deltakelse og fans entusiasme med hver nye versjon av spillet. I det nye sportsbook-landskapet trekker store Tekken-turneringer innsatser mot hvem som vil vinne store turneringer. Spillere på store e-sportlag når nesten kjendisstatus, ettersom lagene vinner store premiepotter og vinner popularitet.

Tekken esports betting tips og triks