Spill Hearthstone Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Hearthstone er en godt mottatt esport-tittel utviklet og utgitt av Blizzard Entertainment. Selv om dette digitale samlekortspillet (CCG) først ble utgitt i 2014, har det trukket oppmerksomheten til over 100 millioner esports-bettore globalt. Uten tvil er en av de mest fascinerende egenskapene til Hearthstone at den låner karakterene og gjenstandene fra World of Warcraft. Dette massive online-rollespillet for flere spillere (MMORPG), som også ble utgitt av Blizzard Entertainment for nesten to tiår siden, kommer med en åpen verden-design.

Det gjør det mulig for spillere å delta i en mengde spennende aktiviteter, som å fullføre oppdrag og kjempe mot monstre. Som utviklerne håpet, har den oppnådd en utrolig kommersiell suksess, og har derfor lagt grunnlaget for å lage åtte store utvidelsespakker.

Spill Hearthstone Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Hearthstone-kort

Hearthstone-kort

Kort er kjernen i Hearthstones spilling. Vanligvis kommer denne esporten med disse fire typene:

 • Minion-kort
 • Stavekort
 • Heltekort
 • Våpenkort

Spesielt er hvert kort unikt, og det representerer evnene, effektene og karakterene spillerne kan ha under kampene. For eksempel utløser stavekort en spesifikk engangseffekt, og spillere kan bruke dem til å ødelegge motstanderne eller sistnevntes undersåtter.

Hearthstone-kort
Hearthstone-spill

Hearthstone-spill

Hearthstones tiltalende aspekt er den enkle spillingen, og den kan spilles på både PC og Mac. Android/iPhone-brukere kan også laste ned mobilversjonene av denne esporten og få tiden til å spille den.

Hearthstone er en to-spiller konkurransedyktig e-sport som kommer med 1vs1-kamper. Hver har to motstandere som deltar i en kamp mens de bytter på å spille kortene sine. Spillere står fritt til å tilkalle "minions" som kan delta i kampene på deres vegne, noe som betyr at en kamp kan være mellom en datastyrt deltaker og en menneskelig spiller eller to menneskelige motstandere.

I Hearthstone velger spillerne en "helt" fra Warcraft-historien for å representere dem. Noen av spillmodusene som er tilgjengelige er:

 • Solo eventyr
 • Arena
 • Dueller
 • Slagmarker
 • Kroslagsmål
Hearthstone-spill
Satser på Hearthstone

Satser på Hearthstone

Hearthstone har blitt klassifisert som et av de beste esport-spillene å satse på, noe som tydeliggjør hvorfor mange tippere har tatt det til seg. Når man vil satse på det, må de se etter et anerkjent nettsted for Hearthstone-spill. Plattformen man foretrekker bør gi utmerkede odds og gode bonuser for spillerne i dette spillet.

Men vellykket innsats på Hearthstone krever mer enn bare å velge beste esport-bettingside. Spillere har også ansvaret for å lære hvordan det fungerer eller hva som forventes av dem. Vanligvis kan de satse på individene som sannsynligvis vil vinne kampene og andre faktorer som spillernes roller og kort. I tillegg bør spillere gjøre seg kjent med Hearthstone esport-spill som er tilgjengelige. Disse inkluderer:

 • Matchvinner
 • Turn-spill
 • Spesialspill
 • Spill med ekte penger
 • Handicap-spill

En spiller må forstå hva hver av disse innsatsene betyr før de plasserer dem. For eksempel er kampvinneren egnet for de som planlegger å satse på spilleren de tror vil vinne en bestemt kamp. På den annen side er spesialspill mer spesifikke. En tipper kan satse på noe som spilleren som sannsynligvis vil fullføre en spesifikk aktivitet i kampen først, eller kortene spillerne vil bruke etter hvert som kampene skrider frem.

Satser på Hearthstone
Hvorfor er Hearthstone populær?

Hvorfor er Hearthstone populær?

Noen mennesker forstår ikke hvorfor Hearthstone er en av dagens mest likte e-sporter. Sannheten er at det er mange grunner til å forklare dette. Disse inkluderer:

Hearthstone internettsamfunn

Hearthstone har fått fordel av millioner av registrerte spillere som bruker timer på å spille det. De fleste av dem samhandler med jevnaldrende på ulike fora og sosiale medier. Noen av temaene de diskuterer inkluderer kommende turneringer og tips for å glede seg over dette digitale kortspillet, som hjelper nybegynnere med å ta fatt på Hearthstone-spill- og veddemålsreisen.

Spill Hearthstone online

Dette er noe annet som har fått Hearthstones popularitet til å øke gradvis gjennom årene. Spillere trenger ikke oppfylle noen kompliserte krav for å nyte dette spillet. De trenger bare å skaffe enheter med de anbefalte prosessor- og operativsystemkravene. Disse inkluderer AMD® Athlon™ 64 X2 eller Intel® Pentium® D og Windows 7, Windows 8, eller Windows 10.

Store Hearthstone-spillere

Et annet element som har økt denne CCGs popularitet er dens nybegynnervennlighet, som åpner dørene for amatører til å forvandle seg til store Hearthstone-spillere. Det er verdt å merke seg at Blizzard Entertainment krever at alle spillere utforsker "Ny spillerrangering" før du blir med i riktig rangerte moduser. Dette lar dem spille mot andre uerfarne spillere og motta gratispakker etter hvert som spillet skrider frem.

Hvorfor elsker Hearthstone-spillere det?

Hearthstone-spillere anser det som fengslende på grunn av alle de fantastiske fordelene det kommer med. For det første har dette spillet utrolig grafikk, for ikke å snakke om suveren lyddesign. Med sin spennende spilling forventer spillere intet mindre enn en fantastisk tid hver gang de går inn i spillrommene deres.

Hvorfor er Hearthstone populær?
Hvordan spille Hearthstone

Hvordan spille Hearthstone

Noen esport-spillere trekker mot Hearthstone fordi det er lite krevende å lære det. En av strategiene de kan bruke for å finpusse spilleferdighetene sine, er å forbedre sekvenseringen ved å fokusere på spillet. Dette gjør dem i stand til å observere undersåttenes riktige rekkefølge og øker kvaliteten på opplevelsene deres.

De største Hearthstone-spillerne og -lagene

Som forventet liker tonnevis av Hearthstone-entusiaster dette spillet på grunn av innflytelsen fra noen av dets mest produktive spillere, for eksempel:

 • Santo Kenta (herlighet)
 • Wataru Ishibashi (posesi)
 • Yashima Nozomi (Alutemu)
 • Thijs Molendijk (Thijs)
 • Jerome Faucher (Monsanto)
 • Brian Eason (bloodyface)
 • Simone Liguori (Leta)
 • Enzo Flock (Warma)

Mange tippere følger også populære Hearthstone lag å satse på dem under konkurranser. Eksempler er:

 • Team Liquid
 • Nova eSport
 • Team SoloMid
 • Cloud 9
 • Fnatic
 • G2 Esports
 • Team Secret
 • Spacestation Gaming
 • Dallas Empire
 • Kameratspill
Hvordan spille Hearthstone
Er det et Hearthstone-mesterskap?

Er det et Hearthstone-mesterskap?

Ja. Det er et årlig Hearthstone verdensmesterskap, og det er en stor avtale for hele dette kortspillets fellesskap. Åtte bemerkelsesverdige Hearthstone-spillere konkurrerer om en forhåndsbestemt pengepremiepott under denne konkurransen. Disse er fra Europa, Asia Pacific, Amerika og Kina.

Den første Hearthstone-turneringen fant sted i 2013, måneder før dette spillet ble utgitt offisielt. Blizzard valgte de åtte utmerkede Hearthstone-spillerne som deltok i denne konkurransen. Artosis (Daniel Ray Stemkoski), en av de mest fremtredende e-sportsspillerne, vant denne konkurransen og tjente den ettertraktede "Grandmester i ildstedet" tittel.

Flere turneringer fulgte, med den siste verdensmesterskapet i Hearthstone 2021 som ble holdt mellom 18. og 19. desember. Japaneren Wataru Ishibashi, populært kjent som «posesi» vant, og tok med seg en utrolig premie på $200 000. Posesi slo glory (Sato Kenta) 3-2 under den siste kampen, men sistnevnte fikk også en premie på $100.000.

Hearthstone verdenscupspill

Hearthstone esport-betting-entusiaster kan besøke Hearthstone Esports YouTube-kanal for å streame Hearthstone World Championship-kampene. Det vil forenkle spillprosessen ved å utstyre dem med nøyaktige detaljer om spillerne og turneringen. Språkene som er tilgjengelige er:

 • Engelsk
 • japansk
 • Mandarin
 • spansk (LATAM)
 • koreansk
 • Portugisisk (LATAM)

Man må koble sammen Blizzard Battle.net og YouTube-kontoen deres for å se Hearthstone World Championship-kampene og motta forskjellige priser. Det anbefales at de først lærer seg kvalifikasjonsreglene for å adlyde dem og nyte problemfri seerskare.

Er det et Hearthstone-mesterskap?
Satser på Hearthstone hos tilbydere

Satser på Hearthstone hos tilbydere

Hearthstone-betting er mye mer tilfredsstillende når en tipper velger en topp-nivå esports-betting-app som tilbyr det. Spesielt er dette ikke alltid en lek, hovedsakelig for nye esport-betting-entusiaster. Hvilke faktorer bør disse tippere se opp for? Sjekk ut noen av dem nedenfor.

Odds

Ulike tilbydere tilbyr forskjellige odds for Hearthstone-bettere. Spillere som lengter etter å glede seg over uforglemmelige spillopplevelser, må velge plattformer med gunstige odds siden de gir høyere utbetalinger.

Kampanjer

Bonuser berike tipperes spillopplevelser. Derfor bør de som satser på Hearthstone nøye seg med esport-bettingsider som tilbyr lukrative kampanjer slik at de kan satse på flere kamper, lag eller spillere.

Betalingsmetoder

De beste esport-bettingsider godta ulike sikre betalingsmetoder for å lette pålitelige uttak og innskudd. Alternativene den gir bør også støtte mange valutaer for å gjøre innskudd og uttak av kontanter mer praktisk for Hearthstone-spillere over hele verden.

Solid kundeservice

En flott Hearthstone-spillplattform prioriterer spillernes behov, og den benytter pålitelige kundestøtteeksperter for å hjelpe deg med å møte dem. Disse fagpersonene bør være flerspråklige, vennlige, tålmodige og tilgjengelige hele dagen og natten.

I dag inkluderer noen av de topprangerte Hearthstone-leverandørene på markedet 22Bet, Megapari, Betmaster, Casumo og Betwinner. Selv om disse plattformene ikke har de samme funksjonene, har de et rykte på seg for å tilby gode esports-spillopplevelser.

Satser på Hearthstone hos tilbydere
Følg de beste Hearthstone-lagene og sats nøyaktig

Følg de beste Hearthstone-lagene og sats nøyaktig

Som anbefalt bør Hearthstone-spillere lete etter all verdifull informasjon om denne CCG-en for å gjøre de mest nøyaktige spillene. Dette inkluderer dette spillets høyt rangerte lag, for eksempel følgende:

 • Team Liquid: Dette Hearthstone-teamet ble etablert i 2000 i Nederland. I dag er den stolt av å være i ligaen av de beste esportsorganisasjonene, med spillere som spesialiserer seg på Hearthstone og andre spill som League of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm, Apex Legends og Valorant.
 • Cloud 9: Dette spillteamet ble grunnlagt i Nord-Amerika. Den kommer med profesjonelle spillere kjent for eksepsjonelle ferdigheter i Hearthstone og andre populære e-sporter som Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Smite og League of Legends.
 • Kameratspill: Bettors bør også holde øye med Comrade Gaming, et Storbritannia-basert spillteam med Hearthstone-spillere fra forskjellige deler av Europa.
 • Team SoloMid: Noen esport-fans kjenner dette laget som TSM, som er basert i USA, og det har supertalenterte spillere i Hearthstone og en lang rekke andre spill, inkludert Battlegrounds Mobile India, Fortnite, League of Legends, Rainbow Six Siege, Apex Legends og Magic: The Gathering Arena.

Spesielt er dette ikke de eneste fremragende Hearthstone-lagene rundt. Spillere bør også undersøke andre, for eksempel Ace Breakers EU, Team Ascension, FlowEsports, Infected Gaming, ROOT Gaming, Meet Your Makers og Team Archon.

Følg de beste Hearthstone-lagene og sats nøyaktig
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Nedenfor kan du se de beste fordelene og ulempene med Hearthstone.

Fordeler

 • Høy kvalitet: Hearthstone er uten tvil blant de beste samlekortspillene som er tilgjengelige i dag. Dens generelle design er attraktiv, for ikke å nevne at det er et mainstream-vennlig, polert alternativ designet for å tilby maksimal underholdning for både spillere og fans.
 • tilgjengelighet: Hearthstone-entusiaster trenger ikke å betale noe for å spille det siden det er gratis. Da er dette spillet tilgjengelig på operativsystemene Microsoft Windows og Mac OS X, i tillegg til Android-smarttelefoner, noe som betyr at en spillers enhet ikke er den ultimate avgjørelsen om de liker Hearthstone eller ikke. Dessuten tilbys det av en mengde esports-betting-apper, noe som gir tippere mange alternativer å vurdere når de ønsker å satse på det.
 • Levende fellesskap: Hearthstone har et stort, mangfoldig og livlig fellesskap som spillere og fans kan bli med for å snakke og lære mer om det. Alle er velkomne, til tross for deres erfaringsnivå eller kunnskap om samlekortspill. De fleste medlemmer av Hearthstone-familien er tilgjengelige via plattformer som YouTube, Twitch, Facebook, Reddit og Twitter.
 • Enkelhet: Mange spillere har innrømmet at de har lett for å forstå Hearthstone og hvordan det fungerer. Mens noen av disse er nybegynnere som nettopp har blitt med i esportsverdenen, er andre profesjonelle med enorm kunnskap om disse spillene, inkludert Warcraft-serien.

Lure

 • Spillere må hoste opp noen få dollar for å åpne de siste Hearthstone-utvidelsene.
Fordeler og ulemper
Forstå Hearthstone betting odds

Forstå Hearthstone betting odds

Alle Hearthstone-spillere bør forstå denne CCGs odds før de plasserer sine innsatser. Vanligvis beregner bookmakere dem, men ikke på en lignende måte. Det er derfor de som tilbys av ett nettsted kan variere fra et annet. Heldigvis fungerer de på samme måte som enhver annen sport, så hvis man har erfaring med å satse på sistnevnte, kan de forstå dem uten problemer.

De mest populære Hearthstone-oddsene er desimaloddser, takket være deres enkle. Med dem er det ganske enkelt for en å beregne mulig avkastning basert på innsatsen deres. For eksempel, anta at Hearthstone-spiller Y har odds på 3,22, og en tipper satser med $10 på dem, vil de sannsynligvis motta $32,2 (3,22 x 10) hvis de vinner.

De fleste bookmakere i USA tilbyr moneyline-odds, også referert til som amerikanske odds. Disse presenteres med positive (+) eller minus (-) tegn som prefikser. Mens de negative (-) oddsene (favorittene) indikerer beløpet man må satse for å rake inn $100, viser de positive (+) summen som skal tjenes for hver $100 innsats, og de blir vanligvis tildelt underdogs.

Spillere kan også finne bookies med brøkodds presentert i brøkform. Det er enkelt å lese dem. For eksempel, hvis de er ¼, er de ugunstige siden tippere tjener $1 for hver $4 de investerer. Vanligvis representerer det øverste tallet utbetalingen, mens det nederste indikerer innsatsbeløpet.

Forstå Hearthstone betting odds
Hearthstone betting tips og triks

Hearthstone betting tips og triks

Å besøke et Hearthstone-spillnettsted uforberedt frarådes fordi en tipper kan gjøre mange feil trekk og tape hele sin bankroll. Et av tipsene de alltid bør huske på er at kunnskap om dette spillet gir dem muligheten til å plassere vinnende innsatser. Derfor bør spillere forstå alle Hearthstone-aspekter, inkludert kort, utvidelsespakker, turneringer og klasser.

Igjen, Hearthstone-gamblere anbefales å være selektive og objektive når de satser på dette kortspillet. I de fleste tilfeller er det en feil strategi å satse på en spiller fordi man liker dem. I stedet bør tippere bare satse på kamper og spillere de i det minste er trygge på. Å satse på hver kamp eller turnering for å maksimere gevinster er også en dårlig idé.

Hearthstone betting tips og triks