Spill Mortal Kombat Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Mange av de mer populære esport-spillene er fra ganske nyere franchiser. Imidlertid er Mortal Kombat-serien annerledes fordi konkurrerende turneringer har funnet sted siden slutten av 1990-tallet. Dette betyr at det går før selve konseptet med internettbasert sportsgambling. Mens de senere Mortal Kombat-avdragene har gjort fremskritt i grafikken og spillingen, har kjerneelementene forblitt de samme siden utgivelsen av det første spillet i 1992.

Spillere kontrollerer en karakter som må kjempe mot fiender i 1v1-kamper. Når enten spilleren eller fienden har blitt tømt for nok helse, kan de bli drept med et avsluttende trekk.

Spill Mortal Kombat Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Hva gjør Mortal Combat særegen?

Hva gjør Mortal Combat særegen?

Avhengig av hvilken karakter som er valgt, er det en blanding av ubevæpnede og våpenbaserte angrepsstiler å bruke. Mortal Kombat esport-betting er relativt enkelt. Spilleren må vanligvis forutsi hvilken av de to spillerne som vinner en seier. Derfor har denne satsingsstilen en bred appell.

Innen e-sport er det mange kampspill som folk kan velge mellom. Mortal Kombat har holdt ut gjennom flere tiår fordi det tilbyr en unik opplevelse for både spillere og tilskuere. Den er satt i et fantasiunivers fylt med svært minneverdige karakterer.

Scorpion, Sub-Zero og Johnny Cage har blitt ikoniske figurer for videospillfans. Senere spill har lisensiert andre karakterer fra populærkulturen. Dette betyr at fans av esportstipping kan satse på Freddy Krueger, Jason Voorhees, Predator, Terminator og Robocop, for bare å nevne noen.

Serien har også blitt særegen takket være dens notorisk voldelige avslutningstrekk. Disse er kjent som "Fatalities" og har en tendens til å være ekstremt brutale. Selv om dette kan avskrekke noen av de mer sarte videospillfansen, er disse sekvensene æret av de som liker viscerale medier. Det gir i hovedsak den samme typen underholdning som ble sett på fortidens gladiatorarenaer. Imidlertid gjør den det i en digital fantasi-setting.

Hva gjør Mortal Combat særegen?
Spill på Mortal Kombat online

Spill på Mortal Kombat online

Mortal Kombat-spill er langt enklere enn mange av de esports spill der ute, takket være begrensningene til kamper. De setter to spillere mot hverandre. Hvis spilleren bare ønsker å gi en spådom om vinneren av runden, er oddsen ganske rettferdige. Hvis konkurrentene er jevnt matchet, kan det gi tippere en 50/50 sjanse. Av denne grunn dreier det store flertallet av Mortal Kombat-spillene seg om å velge en potensiell kampmester.

Det finnes imidlertid andre alternativer hvis folk vil ha noe mer komplekst. De kunne i stedet satse lengden på en kamp eller antall runder. Karakterer dør vanligvis ved at helsen deres er fullstendig utarmet eller opprettholde en dødsfall. Et Mortal Kombat-spill kan plasseres for å forutsi hvilken som skjer.

Antall runder i en kamp kan variere mye. Det vil avhenge av handlingene til spillerne. Noen ganger vil en bookmaker tilby en over/under innsats for totale runder per kamp. Alternativt kan spilleren satse på hvor mange runder en individuell karakter vil vinne. Hvis dette er tilfelle, må de kjenne til styrker og svakheter ved dem. Det er også viktig å være klar over eventuelle kanter den andre karakteren kan ha før du setter en innsats.

Spill på Mortal Kombat online
Hvorfor er Mortal Kombat populær?

Hvorfor er Mortal Kombat populær?

Det er ikke tilfeldig at denne serien har vart så lenge. Helt fra første spill har utviklerne klart å lage noe som appellerer til mange forskjellige spillere. Den tilbyr den velkjente mekanikken til andre kamptitler, men med en tilfredsstillende rundeavslutning takket være Fatality-funksjonen.

Det betyr at til og med taperen kan glede seg over en visceral animasjon av karakteren deres blir ferdigstilt. Kontrollene er også enkle å lære og har holdt seg konsekvente for de fleste spillene. Populariteten har blitt forsterket av multimedietilskudd til franchisen, inkludert flere live-action-filmer.

Internett-fellesskap

Siden serien har eksistert i 30 år, er det fornuftig at det er en blomstrende fandom. Internett har samlet veteranspillere som husker de eldre delene og en ny generasjon som er besatt av de senere. Når det gjelder eSport, er det flere populære fora.

De kan holde folk oppdatert på nye turneringsutviklinger. Disse nettstedene er også gode ressurser for å hjelpe med å velge en potensiell vinner. Mange profesjonelle Mortal Kombat-spillere legger til og med ut videoer av deres beste rundeopptredener på nettet. Å se dem er en fin måte å undersøke deres styrker og svakheter.

Spill Mortal Kombat online

Tidligere tilbød ingen av de tidlige Mortal Kombat-spillene online spill. Dette endret seg med mer nåværende utgivelser. For eksempel, da Mortal Kombat 11 kom ut i 2019, ble det anbefalt at spillere alltid forblir koblet til nettet. Noen av minispillene var kun tilgjengelige via internett.

Dette følger en populær trend i bransjen som helhet. De siste generasjonene av konsoller gir en konstant tilkobling slik at nye oppdateringer kan installeres. Utenfor historiemodusen kan spillere utfordre vennene sine online via flerspillerkamper. Denne modusen danner vanligvis grunnlaget for eSport-turneringer.

Store Mortal Kombat-spillere

Gjennom historien til denne franchisen har mesterskapsarrangører favorisert den siste delen for bruk i konkurranser. Dette er for øyeblikket Mortal Kombat 11 (MK11). Derfor må gamblere kjenne de beste spillerne i den spesielle tittelen hvis de ønsker å øke sjansene for å gjøre en vellykket innsats.

Mange eSport-spill har mestere fra en rekke forskjellige bakgrunner. Imidlertid er toppspillerne for MK 11 alle fra USA. Gamer-taggene deres er Wuuuzie, Burninini007, Woolender, Han Rashid og Fadedsal. Det er viktig å merke seg at suksessen til en spiller ofte vil avhenge av hvilken karakter de velger.

Hvorfor er Mortal Kombat populær?
Mortal Kombat verdensmesterskap

Mortal Kombat verdensmesterskap

Den beste esport-bettingsiden vil tilby markeder for største turneringer i Mortal Kombat-samfunnet. Denne serien fokuserer på en fiktiv konkurranse hvor alle de største jagerflyene i universet samles. Det er derfor overraskende å merke seg at det ikke er noen endelig begivenhet i den virkelige verden for e-sporten. Det er flere grunner til dette.

Utviklerne slipper jevnlig nye Mortal Kombat-spill. I teorien ville ikke dette vært et problem. Andre franchiser som f.eks Torsk og Slagmarken faktisk dra nytte av å ha oppdaterte avdrag for å være med i høyprofilerte kamper. Men når det siste Mortal Kombat-spillet kommer ut, skaper det en tilbakestilling i fellesskapet. Videre slutter utviklerne å gi viktige oppdateringer til populære eldre titler.

Til tross for disse problemene, kan spillere fortsatt satse på Mortal Kombat-baserte mesterskap. De har en tendens til å fokusere på én lokalisert region. Gode eksempler inkluderer North American League og La Liga. InterKontinental Kombat prøver å samle flere samfunn.

Det er imidlertid hovedsakelig begrenset til Oseania og Europa. En av de bredeste turneringene er ESL Mortal Kombat X Pro League. Vinneren omtales ofte som verdensmesteren. Til tross for dette mangler Mortal Kombat eSports-fellesskapet noe som kan betraktes som et verdensmesterskap.

Mortal Kombat verdensmesterskap
Spill hos e-sportleverandører

Spill hos e-sportleverandører

I Japan, er spillmarkedet for Mortal Kombat-serien rimelig populært. Imidlertid vil gamblere i Vesten legge merke til at det er mye mer nisje. De kan slite med å finne en spillapp eller nettsted som passer til disse turneringene.

Mortal Kombat 11 er den siste delen i serien. Derfor vil de fleste bookmakere fokusere på det. Spillere vil også ha bedre hell med å finne markeder under en av de høyprofilerte Mortal Kombat-arrangementene. Sannsynligheten for at det har en bookmaker vil avhenge av hvor mye oppmerksomhet den får fra media generelt.

Selv om det kan være en kamp å finne online esport-bettingsider med Mortal Kombat innsatser er det noen ting å se etter. De beste leverandørene vil tilby en rekke forskjellige spillalternativer. Round Winner innsatser er populære for mange mennesker. Noen gamblere vil imidlertid ha noe mer spesifikt.

Det er også en god idé å velge en leverandør som tilbyr tilgang til live-strømmer av kamper. I det minste bør de gi oppdatert statistisk informasjon i form av grafikk. Hvis Mortal Kombat-spill blir mer fremtredende i esport-fellesskapet, kan det være en økning i spillsider som fokuserer på det.

Spill hos e-sportleverandører
Bemerkelsesverdige MK-lag

Bemerkelsesverdige MK-lag

Når det kommer til esports-tipping, er det alltid en god idé å gjøre det følge de beste lagene. På den måten kan spillere plassere innsatser mer nøyaktig. Problemet er at Mortal Kombat er begrenset når det kommer til antall høyprofilerte turneringer. Folk kan derfor slite med å finne ut hvilke lag som er gode utøvere. Men gjennom årene har flere av dem bevist seg.

Disse organisasjonene har en tendens til å spille i kamper for en rekke forskjellige spilltitler. Det er svært sjelden at grupper fokuserer utelukkende på Mortal Kombat-serien. Faktisk, av de 10 beste, har bare ett lag spilt mer enn ni turneringer totalt. Følgende grupper blir ofte sitert som de sterkeste utfordrerne:

 • Ekko Fox
 • NASR eSport
 • UYU
 • beastcoast
 • Panda Global
 • Onde genier
 • Noble eSports
 • Mørksidet
 • Pittsburgh Knights
 • Cirka eSport

Når du leter etter de best presterende lagene, er det lurt å gå for de som har gjort det bra i andre kampsjangerspill. Dette er fordi Mortal Kombat krever det samme settet med ferdigheter. Når to av de mest innflytelsesrike gruppene går opp mot hverandre, er det vanskeligere å avgjøre en potensiell vinner. Gambleren må vurdere hvilken som har fordelen.

Bemerkelsesverdige MK-lag
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Dette er en ikonisk spillserie som har 30 år med innhold å glede seg over.
 • Med hvert nye spill forbedres grafikken og spillmekanikken. Gamblere trenger bare å velge en potensiell vinner av to konkurrerende spillere. Dette gir dem en god sjanse til å plassere en vinnende innsats.
 • De siste årene har karakterer fra andre ikoniske elementer av popkulturen blitt inkludert i spillene.
 • Dette er den ideelle typen spill for folk som ønsker en enkel spillopplevelse.
 • Fans av visceral action vil like å se kamper.
 • Det er potensiale for flere bookmakere til å tilby Mortal Kombat-markeder i fremtiden.

Ulemper

 • For tiden er det ingen spesifikk turnering som fungerer som et verdensomspennende mesterskap.
 • Den ekstreme volden kan avskrekke noen spillere.
 • Mellom hver avdrag er det noen problemer med spillkonsistensen. Dette kan bety at tippere sliter med å få en viktig innsikt i hva de skal se etter hos en vinner.
 • Gamblere vil mest sannsynlig slite med å finne en leverandør for dette markedet.
 • Franchisen har ikke oppnådd samme eSport-popularitet som andre høyprofilerte merker.
 • For å få en fordel, må gamblere undersøke styrker/svakheter til dusinvis av karakterer.
Fordeler og ulemper
Beste Mortal Kombat-odds

Beste Mortal Kombat-odds

Erfarne gamblere vil oppsøke spill som har så få potensielle vinnere som mulig. På den måten øker de sjansene for å plassere en vellykket innsats. Mortal Kombat er populær blant tippere på grunn av det faktum at i hver kamp er det bare to personer som konkurrerer om seieren. Derfor er det ingen mellomting når det gjelder esport betting odds. De vil enten være 1:1 eller 2:1. Hvis innsatsen er fokusert på hvem som vinner kampen, kan det til og med gis refusjon i tilfelle uavgjort.

Hvis gamblere søker mer lokkende odds med bedre utbetalinger, kan de velge en mer spesifikk innsats. For eksempel, de kan forutsi hvor lenge kampen vil vare eller hvor mange runder en bestemt karakter vil vinne.

Disse innsatsene er imidlertid også mer risikable. Bookmakere vil være klar over statistikken rundt disse spillene. Karakterer som Sub-Zero har fordeler som gjør det mer sannsynlig at de vinner. Derfor kan karakteren valgt av spilleren også ha en effekt på oddsen. Noen bookmakere tar også hensyn til tidligere prestasjoner.

Beste Mortal Kombat-odds
Mortal Kombat betting tips og triks

Mortal Kombat betting tips og triks

Det er flere strategier å velge mellom, hver med forskjellig risikonivå. Noen tippere liker å satse med vilje på en underdog. Grunnen er at Mortal Kombat-kampene er 1v1. Derfor vil selv underdog sannsynligvis vinne en eventuell seier. Tanken er at når de gjør det, vil det dekke tapene fra andre innsatser.

En annen taktikk er å satse på antall dødsulykker i en runde basert på gjennomsnittet per turnering. Dette pleier å være rundt 2,5. Imidlertid har disse innsatsene ganske lave utbetalinger. Uavhengig av arten av Mortal Kombat-spillet, er det alltid lurt å slå opp statistikk over Mortal Kombat-spill.

Mortal Kombat betting tips og triks