Spill på World of Tanks Grand Finals 2024

World of Tanks Grand Finals er en av de største eSport-turneringene, hovedsakelig med World of Tanks eSports-spillere. Turneringen finner sted årlig, organisert av spillets utviklere, Wargaming. Turneringen tok imidlertid en pause fra 2017, men er satt til å gjøre en retur. Den har vanligvis 12 topplag fra de fire Wargamings regionale eSport-ligaer, som kjemper om mestertittelen foran tusenvis av live tilskuere og millioner av online-seere.

Arrangementet holdes på forskjellige steder. Arrangørene velger arenaer basert på sittekapasitet, bekvemmelighet og juridiske hensyn. Vinnerne av World of Tanks Grand Finals mottar vanligvis pengepremier. Puljepremien deles mellom de åtte beste lagene, noe som betyr at kun de fire nederste lagene går uten å dele puljepremien.

Om World of TanksHvorfor er World of Tanks Grand Finals populær?World of Tanks Grand Finals-vinnende lagHvor du kan satse på World of Tanks Grand Finals
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Om World of Tanks

Turneringens popularitet strekker seg til gamblingindustrien. E-sportspillere ser alltid frem til begivenheten da den gir enorme spillmuligheter. De fleste eSport-spillsider tilbyr vanligvis en lang liste over spillmarkeder for begivenheten, noe som gjør det lettere for spillere å finne og plassere spill.

World of Tanks er et flerspillerspill utviklet av et hviterussisk selskap ved navn Wargaming. Den anerkjente eSport-tittelen ble annonsert og utgitt i april 2009 for alfa-testing, med bare seks forskjellige kjøretøy på den tiden. Og 12. april 2011 ble spillet offisielt utgitt i Nord-Amerika og Europa.

World of Tanks har kampkjøretøyer fra 1900-tallet. Spillutvikleren bruker en freemium forretningsmodell. Det betyr at spillet er gratis å spille for alle brukere. Spillere kan imidlertid velge å betale for å få tilgang til premiumfunksjoner for en mer spennende og oppslukende spillopplevelse. Spillet kan spilles fra en spill-PC eller forskjellige spillkonsoller, inkludert Xbox One og PlayStation 4.

Spilling

Spillet innebærer at spillere tar kontroll over selvgående artillerikjøretøyer eller enkeltpansrede stridsvogner som de foretrekker. I tillegg får spillere kontroll over kjøretøybevegelser og avfyring av våpnene deres. De kan også kommunisere med andre spillere via tale eller maskinskrevne chatter. For enkle kamper vinner spillerne ved å ødelegge alle motstanderlagets stridsvogner eller erobre basen deres. Et lag kan erobre motstanderens base ved å bli i den lenge nok uten å bli skadet.

Hovedforskjellen i World of Tanks spill modus er kampens regler. Spillmekanikken forblir imidlertid den samme for alle spillmodusene. Variasjonen av spillmekanikk inkluderer skallrikosjetter, kamuflasje, modulskader og personlig skade.

World of Tanks-spillere kan velge mellom seks hovedtyper kamper. Kampene som er omtalt i de fleste av disse eSport online-turneringene inkluderer tank-selskap-kamper, team-treningskamper, lagkamper, høyborgslag, tilfeldige kamper, og spesielle kamper. Spillere kan også fullføre oppdrag i spillet, med varierende belønninger. Tilfeldige kamper kan ha opptil 15 spillere per lag. Lag kan bruke roboter for å fylle plassene for manglende spillere.

Kjøretøy

De fleste kjøretøyene som brukes i World of Tanks er designet for å ligne virkelige modeller, med bare noen få parametere modifisert for å passe til spillets mekanikk og forbedre spillingen. Det er fem forskjellige typer kjøretøy i spillet: selvgående artilleri, stridsvognødeleggere, tunge stridsvogner, mellomstore stridsvogner og lette stridsvogner. For øyeblikket har spillet mer enn 600 pansrede kjøretøy fra 11 land.

Fremhevede land har en tendens til å ha et teknologitre med grener av kjøretøy som spenner fra nivå 1 til nivå X. Spillere får tilgang til kjøretøy med høyere nivå etter hvert som de går videre i spillet. Ytterligere premium-kjøretøyer er tilgjengelige, men ikke inkludert i teknologitrærne, som kan nås ved å bruke kreditt i spillet eller kontanter.

Spillere kan tilpasse alle kjøretøyene i World of Tanks visuelt og ytelsesmessig til en viss grad. De fleste delene som trengs for å tilpasse bilene, som tårn, våpen og motorer, kan kjøpes fra spillets teknologitre. Det er også to kamuflasjeopplegg for tankene, inkludert spillspesifikke og historisk nøyaktige mønstre for rask tilpasning.

World of Tanks Blitz

Wargaming annonserte World of Tanks Blitz i mai 2013. Mobilversjonen av World of Tanks kan spilles på smarttelefoner og nettbrett som opererer på Windows, iOS og Android. Spillet er som hovedspillet, med små forskjeller. Det tillater maksimalt syv spillere per lag, i motsetning til hovedspillet, som tillater 15 spillere per lag.

Hvorfor er World of Tanks Grand Finals populær?

World of Tanks Grand Finals regnes som en av de beste eSports-turneringer av mange grunner. Den inneholder lag fra forskjellige regioner over hele verden. Hvert lag har mange fans på globalt nivå, som alle følger favorittlagenes prestasjoner under mesterskapet.

Spillere som deltar i World of Tanks Grand Finals regnes som de beste i konkurransen. De har fantastiske ferdigheter og bruker fryktinngytende strategier, alle attraktive for fans av World of Tanks-spillet. Videre inkluderer arrangementet vanligvis flere andre former for underholdning som tilskuere og nettseere kan nyte.

En annen hovedgrunn til populariteten til World of Tanks Grand Finals er at den tilbyr enorme spillmuligheter for spillere som tipper på eSport-turneringer. Det er en av de mest etterlengtede eSport-begivenhetene blant tippere. Nesten alle vanlige eSport-spillsider tilbyr vanligvis ulike spillmarkeder på disse eSport-mesterskapene, noe som gjør arrangementet mye mer populært.

En åpenbar grunn til at spillet er populært er at det er gratis. Spillere kan enkelt laste ned og nyte spillet og deretter jobbe seg frem til å bli en del av World of Tanks Grand Finals. De trenger bare å være vervet til et lag som deltar i en Wargaming.net regional liga og hjelpe laget med å vinne ligaen for å delta i Grand Finals.

World of Tanks Grand Finals-vinnende lag

Flere forskjellige lag har vunnet World of Tanks Grand Finals-mesterskapet. Det har alltid vært en ny vinner i hver av disse store eSport-turneringene, noe som indikerer hvor konkurransedyktig turneringen er. Nedenfor er noen av vinnerlagene og andre lag som er verdt å merke seg på grunn av deres flotte prestasjoner i arrangementene.

Tornado energi

Tornado Energy-laget vant World of Tanks Grand Finals i 2017. Det er et PUBG-lag som Tornado Energy Drink Company sponser. Laglisten er ganske imponerende, og består av flere kjente spillere fra Russland, Moldovia og Georgia som er med på en liste over e-sportsturneringer. Tornado energy har tjent mer enn $540 000 i bare 19 eSport-turneringer som de har deltatt i 77 % av inntektene kommer spesifikt fra å spille World of Tanks-spillet.

Natus Vincere

Natus Vincere, populært kjent som Na'Vi, er for øyeblikket rangert som det beste laget i World of Tanks-spillet. Laget har levd opp til navnet sitt, som betyr "født til å vinne." Organisasjonen er basert i Ukraina og konkurrerer i flere andre eSport-spill bortsett fra World of Tanks.

Laget har vunnet mer enn $18 millioner i premiepenger fra de mer enn 500 turneringene det har deltatt i. Mer enn $860 000 av gevinsten er fra World of Tanks-spillet. En av lagets viktigste prestasjoner var å vinne World of Tanks Grand Finals 2016.

HellRaisers

KellRaisers er et annet topp eSports-lag som har vunnet flere turneringer, inkludert World of Tanks Grand Finals i 2015. Laget kvalifiserte seg også til World of Tanks Grand Finals 2016, men klarte ikke å vinne. Den presterte imidlertid godt nok til å ta den andre posisjonen. Laget har tjent mer enn $1,8 millioner i premiepenger fra bare 150 turneringer. Mer enn 25 % av gevinsten er fra World of Tanks-spillet.

Virtus.pro

Virtus.pro er et populært eSport-team verdt å nevne angående ytelse i World of Tanks Grand Finals. Laget har aldri vunnet arrangementet ennå. Imidlertid kvalifiserte den seg til å delta i mesterskapene 2015 og 2016, der den viste fantastiske prestasjoner. Laget har mer enn $18 millioner på sitt navn som premiepenger tjent fra mer enn 570 turneringer som det har spilt. Mer enn $121 000 av premiepengene er fra World of Tanks Grand-turneringer.

Andre omtaler inkluderer RoX, Elevate, Team Dignitas, og PENTA Sport.

Hvor du kan satse på World of Tanks Grand Finals

Den enkleste måten å satse på World of Tanks Grand Finals er gjennom online eSport-bettingsider. Det er hundrevis av eSport-spillsider som dekker begivenheten. Spillere må imidlertid vurdere flere faktorer før de tar til takke med en bookmaker. For eksempel bør tippere vurdere oddsen som tilbys. Å velge et nettsted med relativt høyere odds gir tippere høyere potensielle gevinstbeløp. Andre hensyn bør inkludere lisensiering, kvalifisering, bonustilbud og antall spillmarkeder som tilbys for arrangementet.

Slik satser du på World of Tanks Grand Finals

Spillere må starte med å registrere seg på en eSports bettingside som tilbyr World of Tanks Grand Finals-spillmarkeder. Ulike spillsider kan ha forskjellige registreringsprosesser og krav. Neste trinn er å sette inn penger til spillekontoen. Midlene vil bli brukt som innsatser for innsatsene som skal plasseres. Spillere kan også bruke bonuser på bettingsider med bonustilbud uten innskudd for å satse uten å sette inn eller risikere pengene sine.

Til slutt kan en spiller velge sin foretrukne innsatstype for ethvert spill som er planlagt for turneringen og følge de riktige trinnene for å plassere innsatsen. Det er verdt å merke seg at noen tilbydere av eSport-spill har minimums- og maksimumskrav til innsatsbeløp, som tippere må vurdere.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen