Spill på FIFAe World Cup 2023

Denne tippeguiden for FIFAe World Cup dekker alt eSports-bettingentusiaster trenger å vite om denne eSports-turneringen, hvorfor den er populær, og, viktigere, tipping på FIFAe World Cup-turneringer. FIFAe World Cup er en eSport-turnering for fotballsimuleringsvideospillet FIFA. Turneringen ble først arrangert i 2004 da den ble kjent som FIFA Interactive World Cup (FIWC) før den ble omdøpt til FIFA eWorld Cup (FeWC) i 2018.

Senere, i 2020, fikk turneringen sitt nåværende navn, FIFAe World Cup, for å komplementere FIFAs lansering av sin FIFAe eSports-turneringsserie.

Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
  • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
  • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Alt du trenger å vite om FIFAe World Cup

Alt du trenger å vite om FIFAe World Cup

FIFAe World Cup, som navnet antyder, arrangeres delvis av FIFA. Dette er i forbindelse med spillets utgiver Electronic Arts (EA). Turneringen tiltrekker seg topptalenter fra hele verden.

Interessant nok har FIFAe verdensmesterskap rekorden for største online eSport-turnering vurderer at millioner av spillere deltar i de innledende online kvalifiseringsstadiene. For eksempel trakk 2017 FIFA Interactive World Cup (FIWC17) til seg minst 7 millioner spillere.

For å spille i FIFAe World Cup-ligaen, må spillere konkurrere i FUT Divisions Rivals før de kjemper i FIFAe World Cup online-turneringer i 10 regioner. Målet er å komme til sluttspillet og kvalifisere seg til FIFAe World Cup.

Alt du trenger å vite om FIFAe World Cup
Alt om fotball

Alt om fotball

FIFAe World Cup er den mest prestisjefylte turneringen i fotballsimulering sport videospill, FIFA. Franchisen har dominert hitlistene nå som fotball er den mest populære sporten på planeten. Statistikk viser at det er over 4 milliarder fotballfølgere og 250 millioner aktive spillere i over 200 land.

Spillets beste globale turnering er FIFA World Cup, den mest prestisjefylte fotballturneringen i verden. Foruten verdensmesterskapet, er det dusinvis av toppfotballligaer, for eksempel den engelske Premier League, spanske La Liga, tysk Bundesliga, italiensk Serie A og fransk Ligue 1, bare for å nevne noen. Mye av handlingen er i de europeiske ligaene, men det er også mye talent i Sør-Amerika og Afrika.

I dag, fotball er den mest populære sporten i form av følgende og til og med inntekter. Den tiltrekker seg enorme investeringer og får sponsorater fra verdens beste merkevarer. Denne sporten har også noen av de mest verdifulle idrettslagene og de rikeste idrettsutøverne.

Alt om fotball
FIFAe World Cup-spillmarkeder

FIFAe World Cup-spillmarkeder

En flott ting med FIFAe World Cup-spillmarkeder og odds er at de er de samme som i tradisjonell fotballtipping.

Angående spillalternativer, eSports tippere kan satse på alle spillmarkedene i typisk fotballtipping. Spillere kan satse på matchwinner, det mest populære markedet der spilleren må forutsi hvordan spillet vil ende i første omgang, andre omgang eller etter at sluttsignalet er blåst. Det er også totaler der spillere kan satse på totalt antall mål, hjørnespark, kort og så videre.

Andre markeder inkluderer over/under, asiatisk handikap, begge lag som scorer/ikke scorer, dobbel sjanse, draw-no-bet, turneringsvinner og ACCA-spill. FIFAe World Cup har også in-play-spill der spillere kan satse på pågående kamper.

Forstå FIFAe World Cup-odds

Når det gjelder betting odds, fungerer de også akkurat på samme måte som i tradisjonelle fotballspill. Det er tre oddsformater; desimalodds (europeisk), brøkodds (britisk) og Moneyline (amerikansk) odds. For ordens skyld varierer oddsen fra en bookmaker til en annen, så sørg for å finne ut hvilke FIFA online eSport-bettingsider som har høyest odds.

FIFAe World Cup-spillmarkeder
Hvorfor er FIFAe World Cup-turneringer populære å satse på?

Hvorfor er FIFAe World Cup-turneringer populære å satse på?

Det er ingen tvil om at FIFAe World Cup har mange fans. Flere grunner forklarer hvorfor denne begivenheten tiltrekker seg så store folkemengder og seertall.

Fotballens popularitet

For det første gir fotball som den mest populære sporten FIFAe World Cup fordelen. Det er over 4 milliarder fotballfans, og med tanke på populariteten til online videospill i dag, definitivt, spiller en stor populasjon av fotballfans enten fotballsimuleringsspill eller følger fotball-eSport-scenen.

FIFAs suksess

En annen grunn til at FIFAe World Cup rangerer høyt på listen over eSports-turneringer er det faktum at FIFA er det beste fotballsimuleringsvideospillet, og slår slike som Konamis PES eFootball. EA Sports har injisert realisme i spillet og har monopol på ekte lag, ekte stadioner og ekte spillere.

Millioner av deltakere

Det er også vanskelig å ignorere det faktum at FIFA er den største nettturneringen innen eSport. I motsetning til de fleste eSport-arrangementer som tiltrekker seg bare noen få spillere, deltar millioner av FIFA-fans i de innledende stadiene før konkurransen kulminerer på den globale scenen. Dessuten tiltrekker FIFAe World Cup en enorm premiepott. Det siste avdraget tiltrekker seg $500 000 i premiepenger.

Mest prestisjefylte FIFA-turnering

Til slutt tiltrekker FIFAe World Cup, den mest prestisjefylte FIFA-turneringen, de beste eSport-antrekkene over hele verden. Alle kjente navn, inkludert Fnatic, Tundra Esports og Astralis, har FIFA-lister og konkurrerer i denne turneringen med toppfotballklubber eSports-lag som Manchester City og Wolfsburg.

Hvorfor er FIFAe World Cup-turneringer populære å satse på?
FIFAe World Cup-vinnende lag og de største øyeblikkene

FIFAe World Cup-vinnende lag og de største øyeblikkene

FIFAe World Cup har siden den første turneringen i 2004 tilbudt fansen mye bemerkelsesverdig action. I dette segmentet har vi listet opp de mest dominerende lagene og spillerne i turneringen og noen av de minneverdige øyeblikkene i FIFAe World Cup-ligaer.

Mest dominerende spillere og lag

Alfonso Ramos er en av de mest suksessrike proffspillerne i FIFAe World Cup-konkurransen. Den nåværende treneren for Spania vant 2008 og 2012 FIFA verdensmestertitler. Bruce Grannec har også vunnet mesterskapet to ganger, i 2009 og 2013. Andre toppspillere som har dominert denne turneringen inkluderer Mohammed Harkous (MoAuba), Mosaad Al Dossary (MsDossary) og Spencer Ealing (Gorilla).

Men for spillere bør fokus ikke være på de mest suksessrike spillerne, men på de beste spillerne i spillet på tidspunktet for spill. De lag å se på akkurat nå er Complexity Gaming, Mkers Team Ronaldinho, Fnatic, Ellevens, 25eSports og FC Schalke 04.

FIFAe World Cup-vinnende lag og de største øyeblikkene
Mest minneverdige esports-øyeblikk

Mest minneverdige esports-øyeblikk

Det har også vært fantastiske øyeblikk gjennom historien til denne konkurransen. Det mest minneverdige øyeblikket er selvfølgelig den første begivenheten i 2004.

2019 FIFA eWorld Cup

Den siste turneringen, 2019 FIFA eWorld Cup, er blant de største FIFAe World Cup-turneringene. Den var actionfylt fra de tidlige stadiene og ble vunnet av en usannsynlig helt, Mohammed Harkous (MoAuba) fra Werder eSPORTS. Til manges overraskelse stakk han av med mesterskapet i en tøff turnering som inneholdt de store navnene, inkludert Donovan «Tekkz» Hunt, som regnes som den beste spilleren i FIFA.

2012 FIFA eWorld Cup

2012-turneringen, en av de store FIFAe World Cup-turneringene, var også spektakulær. Etter en tøff duell i finalen endte kampen i skuddveksling med Alfonso
Ramos kanter Bruce Grannec 4-3. Dette er fortsatt det eneste siste spillet som har endt i en straffekonkurranse. Som spillets slagord går, kan det bare være én mester.

2016 FIFA eWorld Cup

2016 FIFA eWorld Cup var en annen adrenalinfylt turnering og rangerer blant de beste FIFAe World Cup-turneringene. I finalen med Mohamad Al-Bacha (Bacha) og Sean Allen (Dragonn), vant Al-Bach på bortemål, noe som er en annen uvanlig begivenhet. I den første kampen endte resultatet 2-2 mens det i den siste kampen igjen ble uavgjort, men denne gangen 3-3.

For ordens skyld, 2020 og 2021 FIFAe World Cup var på listen over e-sportsturneringer som ble kansellert på grunn av pandemien, så det var ingen handling.

Mest minneverdige esports-øyeblikk
Hvor og hvordan satse på FIFAe World Cup?

Hvor og hvordan satse på FIFAe World Cup?

Det er mange fans av FIFA-tipping, akkurat som det er mange fans av tradisjonell fotballtipping. I motsetning til tidligere, eksisterer det i dag mange videospillsider med FIFA-spillmarkeder. De tilbyr markeder på alle FIFA-turneringer, inkludert FIFAe World Cup. Det som er viktig er finne den beste eSports bookie.

Et slikt nettsted bør ha en gyldig lisens, mange spillmarkeder, høye odds og lukrative eSports betting bonuser. En må-ha-funksjon er også live streaming. Den beste eGaming-bettingsiden bør kringkaste handlingen rett fra nettsiden deres for å lette live-betting.

FIFAe World Cup tippetips og triks

Nå over til noen nyttige tips for å få spillere i gang. Først, aldri stol på laget en spiller bruker; stol på eSport-spillerens evner. Bare fordi Real Madrid eller Manchester City er dominerende i det virkelige liv, betyr det ikke at de også vil være dominerende i eSport.

I FIFA fokuserer du på spillerens evne og ikke laget. Det er også viktig å sjekke spillernes nåværende skjema for å gjøre informerte spillvalg. Til slutt, stol på oddsen. Tommelfingerregelen er at jo høyere odds, jo lavere vinnersjanser, og omvendt!

Det er det, folkens, en detaljert oppsummering av hva tippere trenger å vite om spill på FIFAe World Cup, den største FIFA-turneringen.

Hvor og hvordan satse på FIFAe World Cup?

Siste nytt

FIFAe-spilleguide for å forberede deg på FIFAe-finalen i 2023
2023-01-26

FIFAe-spilleguide for å forberede deg på FIFAe-finalen i 2023

Spørsmålet "Kan jeg satse på FIFA eSports?" blir spurt av fotballelskere over hele verden. Som en av de mest populære e-sportene i verden reiser FIFA naturligvis denne typen henvendelser. Hver dag spiller millioner av fans FIFA online mot hverandre. Mange mennesker har blitt FIFA eSport-proffer på toppnivå og konkurrerer på spillets høyeste nivåer i store mesterskap og turneringer.

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close