Spill Heroes of the Storm Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Heroes of the Storm (HotS) er et Multiplayer Online Battle Arena (MOBA)-spill. En typisk kamp har to lag på fem som kjemper på en tilfeldig slagmark. Hvert lag har samme mål, å desimere motstanderens base. De involverte lagene bruker taktiske elementer og arkadeelementer for å oppnå hovedmålet.

Utvilsomt fortsetter Heroes of the Storm å trosse de fleste av sine forventninger. Det er fartsfylte kamper på tvers av forskjellige bakgrunner ved nexus, som hver tjener et unikt formål. Som navnet antyder, har heltene en betydelig innvirkning på spillets utfall. I motsetning til konvensjonelle MOBA-opplevelser, trenger ikke spillere å bekymre seg for å handle tilfeldige gjenstander eller spill i sakte tempo for å slite ned beslutningen.

Spill Heroes of the Storm Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Unike attributter

Unike attributter

Under spillingen må spillerne kjempe hardt og raskt. Og viktigst av alt, de forventes å jobbe som et team for å motvirke fremskritt fra fienden og utarbeide sine strategier. Når det er sagt, her er fire attributter til Heroes of the Storm som setter den et hakk høyere over andre MOBA-spill.

Heltevalg og roller

HoTS kombinerer et utvalg av noen heroiske karakterer fra Blizzards spillunivers. Disse heltene er kategorisert som krigere, støttespillere, leiemordere eller spesialister. Spillere bør gjøre seg kjent med hver av disse heltene, noe som er medvirkende til å forstå hvordan deres unike egenskaper synergiserer på kartet.

Lagutjevning

Teamarbeid er nøkkelen for at ethvert team skal være effektive i sitt oppdrag. Hver spiller bidrar til en felles erfaringspool, så lagutjevning spiller en grunnleggende rolle for å sikre at spillerne høster fordelene av innsatsen.

Talentsystem

Hver helt i dette MOBA-spillet har unike ferdigheter som avsløres etter hvert som spillet skrider frem. Ideelt sett erstatter disse talentene det som ofte tilbys i 'varebutikken' som finnes i konveksjonsspill.

Dynamisk slagmark

Hver av Heroes of the Storms slagmarker tilbyr unike spilling og mål. Spillere må passe seg for interessepunkter og konflikter for å tjene troskapen til leiesoldatene som befolker slagmarken.

Unike attributter
Satser på Heroes of the Storm

Satser på Heroes of the Storm

Som andre MOBA-spill nyter HotS en stor tilhengerskare i esports-spillscenen. Selv om Heroes of the Storm ikke er rangert blant de mest spilte esports-spillene, er noen tippere fortsatt genuint interessert i å satse på dette spillet.

Som med enhver form for online esports betting, kan spillere bli overveldet av et hav av tippetips som dekker forskjellige HotS-arrangementer. Det viktigste er imidlertid å forstå de forskjellige innsatstypene som er tilgjengelige for tippere som er opptatt av Heroes of the Storm-spill.

Matchvinner

Den klassiske matchvinner-satsingen er utvilsomt den vanligste typen innsats i esport-spill. Denne innsatsen krever bare at spillere tipper vinneren av en kamp. Som forventet vil favorittlaget ha lavere odds enn underdogs.

Kartvinner

Kartvinnerspillet innebærer å forutsi at laget vil vinne et bestemt kart. Erfarne HotS-spillere synes dette spillet er spesielt attraktivt når de plasserer live-spill. Ideelt sett er det lett å forutsi utfallet av et gitt kart ved å se på heltene som er valgt.

Handicapspill

Spillere som er opptatt av å minimere risiko, har lyst på handikapspill. Ideelt sett er denne innsatsen lik kampvinner-innsatsen, bare at laget satset på har noen gevinster lagt til lagets poengsum.

Første blodspill

Som navnet antyder, refererer første blod til det første drap. Denne innsatsen kan være en hit eller miss, da det krever at spillerne forutsi laget som vil gjøre den første poengsummen. Ideelt sett anbefales første blodspill for erfarne som forstår spillets dynamikk.

Satser på Heroes of the Storm
Hvorfor er Heroes of the Storm populær?

Hvorfor er Heroes of the Storm populær?

Heroes of the Storm blir stadig populært til tross for dets innledende dystre utsikter. En av hovedårsakene til den jevne veksten er at spillutviklere har skiftet fokus til å gi spillere den beste balansen. Dessuten har HotS tilbud mer levedyktige blinds, morsomme talenter og, viktigst av alt, fantastiske helteinteraksjoner.

Mens innholdsutgivelser har vært relativt sakte, har HotS-utviklere kompensert for dette ved å gi spillere regelmessige balanseoppdateringer, omarbeid, spilljusteringer og noen sesongmessige hendelser. Med spillere servert med et bredt spekter av episke øyeblikk, har dette spillet alt å elske. I tillegg er de actionfylte lagkampene, elskede karakterene og overlegen grafikk nok grunner til at dette e-sportsspillet fortsetter å trives.

Internett-fellesskap

HotS internettsamfunn er mer innbydende enn andre MOBA-er, spesielt spillere som er nye i spillet. Det er imidlertid et kjent faktum at nettsamfunnet til tider kan bli litt fiendtlig ettersom det er fylt med alle slags spillere. Dette er å si at det ikke er noen måte en spiller kan forutsi sine erfaringer i samfunnet. Men totalt sett har HoTS-spillere en tendens til å være mer tilgivende og ressurssterke for nye spillere.

Spill Heroes of the Storm online

Spillere som er interessert i å spille HotS online kan være interessert i å se på antallet. Uten tvil strømmer mange MOBA-spillere på nett for å spille dette spillet, men det nøyaktige antallet til enhver tid kan være misvisende. Men hvis generell statistikk er noe å gå etter, er det globale antallet HotS estimert til å være rundt 7 millioner.

Big Heroes of the Storm-spillere

De fleste av de beste HotS esports spillere har eksistert en stund og har vært med i andre Blizzard-titler. Hvis de totale spillgevinstene er noe å gå etter, kan følgende spillere bli rangert som de mest fremtredende spillerne i spillet.

 • Jeong, Won Ho
 • Lee, Jung Hyeong
 • Lee, Jae vant
 • Jeg, Jin Woo
 • Kang, Woon Sung
Hvorfor er Heroes of the Storm populær?
Hvorfor elsker spillere HoTS?

Hvorfor elsker spillere HoTS?

Når det kommer til MOBA, er Heroes of the Storm utvilsomt blant de mest elskede spillene. Og her er noen grunner til at et økende antall esports-spillere synes det er attraktivt:

 • Det er flere kart eller slagmarker å glede seg over
 • Det tilbyr et teamfokusert spill
 • Den har en objektiv orientert design

Hvordan spille HotS

HoTS er et lagspill. Spilleren starter med å velge spillmodus. Det er fem spillmoduser: Versus AI, Quick Match, Unranked, Rating og Brawl. Før du prøver andre nivåer, anbefales nye spillere å starte med Versus AI, det laveste nivået. En nivå 50-konto kvalifiserer enhver spiller til å spille rangerte kamper.

Når det gjelder spillingen, er målet å presse mot motstanderens base og ødelegge deres nexus.

Spillets største spillere og lag

Etter HotS Global Championships ble de fleste franchiselag som Cloud9, Gen.G og Team liquid oppløst. Imidlertid klarte andre å henge på, og som et resultat har de funnet massiv suksess i spillet. Når det er sagt, her er en liste over haner som har hatt stor suksess i Heroes of the Storm-turneringene:

 • Enkelhet
 • WildHeart Esports
 • Kontroll på menneskemasser
 • Oxygen Esports
Hvorfor elsker spillere HoTS?
Finnes det et Heroes of the Storm-mesterskap?

Finnes det et Heroes of the Storm-mesterskap?

Også kjent som esports World Convention (ESWC) er et profesjonelt mesterskap som har noen av de beste spillerne og lagene. Laget som er strukturert i et kvalifiseringsformat, får en plass til å representere landene sine i verdensmesterskapet i ESWC.

Hva er et HotS verdensmesterskap?

HotS World Cup, også kjent som Heroes of the Storm World Championship, ble først spilt i 2015. Denne turneringen ble først arrangert i BlizzCon i 2015. I denne turneringen kjempet åtte lag om $500 000. I 2016 ble premiepotten doblet, og markerte starten på Heroes of the Storm Global Championship Circuit. Mot slutten av 2018 kunngjorde imidlertid Blizzard sine intensjoner om å redusere HotS-arrangementet.

Heroes of the Storm verdenscupspill

Spillere som er interessert i å satse på globale eSport-arrangementer, kan være ivrige etter å satse på Heroes of the Storm World Cup. Opprinnelig sett på som en stor ting på den beste esports-bettingsiden, står HotS-spillere i dag kun igjen med globale begivenheter etter nedbemanningen.

HotS-spillere som er interessert i verdenscupen eller et hvilket som helst annet globalt mesterskap bør være interessert i lag eller land som konsekvent har levert på den store scenen. For eksempel er nordkoreanske og amerikanske lag vanligvis et snitt over resten i globale arrangementer.

Finnes det et Heroes of the Storm-mesterskap?
Satser på Heroes of the Storm hos tilbydere

Satser på Heroes of the Storm hos tilbydere

Ettersom Heroes of the Storm blir stadig mer populært, er noen av de beste esports-bettingsidene svært interessert i sporten. Selv om noen esports-betting-apper kan være noe motvillige til å dekke sporten, har de fleste av de "store guttene" i bransjen allerede gjort kjent sine intensjoner. Når det er sagt, her er noen nettsteder for esport-betting som uttømmende henvender seg til HotS esport-betting:

Betwinner

Betwinner gjør raskt sin tilstedeværelse følt blant Heroes of the Storm esport-bettere. Denne bookmakeren dekker mange e-sportbegivenheter over hele verden. Det viktigste er at Betwinner tilbyr flere markeder for spesifikke arrangementer.

22Sats

22Sats er et annet alternativ når det gjelder spill på HotS. Denne bookmakeren har dekket esport-begivenheter en stund nå. Med sjenerøse odds og mange spillmarkeder, bør 22Bet være et toppvalg for HotS-bettors.

1xBet

1xBet er blant de mest populære operatørene i tradisjonell sportsbetting. Denne operatøren skiller seg også ut innen esports-tipping, takket være sin fantastiske kundeservice, sjenerøse insentiver, gunstige odds og ulike spillmarkeder.

Satser på Heroes of the Storm hos tilbydere
Følg de beste heltene fra Storm-lagene og sats nøyaktig

Følg de beste heltene fra Storm-lagene og sats nøyaktig

Å satse på en hvilken som helst esport-begivenhet krever en viss due diligence. Som et resultat er viktigheten av å følge verdens beste Heroes of the Storm-lag nøkkelen til å komme med de riktige spådommene ofte.

Gen G

Sørkoreanske Gen G er rangert som et av de beste esport-lagene. Dette laget har vunnet åtte Heroes of the Storm-turneringer og har tjent enorme $1 360 000.

Team Dignitas

Team Dignitas er et annet lag som enhver HoTS-spiller bør være opptatt av å følge. Basert i Newark, New Jersey, skuffer dette laget sjelden på den store scenen. Dets Heroes of the Storm-team har samlet $1 178 555 fra tretti konkurranser.

MVP

MVP er nok et sørkoreansk lag på listen vår over beste lag. Selv om det er rapporter om at lagene ikke lenger vil være med i Heroes of the Storm-konkurransene, er det alltid et toppvalg når det vises på ethvert esports-arrangement fra HoTS.

Når en spiller forstår konkurransens natur, blir det veldig enkelt for dem å lage de riktige spådommene. Videre må enhver tipper holde seg oppdatert med aktuelle hendelser og dynamikk rundt sporten, med tanke på at ulike endringer over tid.

Følg de beste heltene fra Storm-lagene og sats nøyaktig
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Det skal ikke mye til for å forstå hva Heroes of the Storm tilbyr. Her er en liste over noen av HotS' treff og miss som kan interessere spillere og tippere som legger veddemål på spillet.

Fordeler

Spillet er fartsfylt, med korte og spennende kamper. Det gjennomsnittlige HoTS-spillet går på rundt 20 minutter, nok til å investere spilleren uten å bli tappet.

 • Helter har ikke statiske egenskaper
 • Den har en rekke helter fra de beste snøstormspillene
 • Spillere får servert den ettertraktede kartvarianten for en verdifull spillopplevelse.
 • Enkelt og kult bilde
 • Spillere belønnes med økt rangering
 • Spillet gir spillere en 30-dagers tid til å gjennomgå tidligere spill og finne en bedre måte å konkurrere på
 • Nye spillere kan teste spillet før de velger å bruke på spillet

Ulemper

 • Erfaring kan være treg hvis områder hvor helter og galninger blir etterlatt
 • Spillere har ikke muligheten til å spille favorittkartene sine
 • Spillere møter av og til noen progresjonsbaserte hindringer som er utenfor kampen
 • Brukerinterfase kan ikke tilpasses
Fordeler og ulemper
Forstå Heroes of the Storm-odds

Forstå Heroes of the Storm-odds

Enhver esports-vedder bør forstå oddsen benyttet av en gitt esports-betting-app. For det første gir høye HotS-spillodds mest verdi. Spillere som er interessert i å satse på HotS bør forstå oddsene som tilbys av forskjellige bookmakere. Her er noen vanlige typer Heroes of the Storm-odds.

 • Amerikanske odds: Som navnet antyder, brukes amerikanske odds ofte i Amerika. Den utmerkede funksjonen har vanligvis pluss (+) og minus (-) tegn vedlagt. Ideelt sett indikerer tallet med et minustegn ofte beløpet som må satses for å vinne $100.
 • Desimal odds: Mest brukt på europeiske bettingsider, er desimalodds blant de enkleste å jobbe med. Alt en spiller trenger å gjøre er å multiplisere oddsen med innsatsbeløpet.
 • Fraksjonelle odds: De fleste bookmakere tilbyr brøkdel av odds. Som desimalodds er det ganske enkelt å forstå dem. Å multiplisere brøken med beløpet som satses gir fortjenesten eller beløpet som er vunnet.
Forstå Heroes of the Storm-odds
Hvordan best erobre spill på Heroes of the Storm

Hvordan best erobre spill på Heroes of the Storm

Nå som alt om Heroes of the esport har blitt dissekert langt, er det også viktig å se på måter eller tilnærminger som kan hjelpe tippere til å smake suksess i spillet. Her er noen verdifulle tips for HotS-bedre.

 • Se hvordan erfarne spillere plasserer sine spill for å forstå det grunnleggende raskt
 • Vær oppmerksom på statistikken og engasjer fellesskapet
 • Fokuser mer på META-trendene
 • Plasser spill til høyest mulig odds for maksimal verdi
 • Sørg for at du praktiserer ansvarlig gambling
Hvordan best erobre spill på Heroes of the Storm