En nybegynnerguide til Fortnite eSports-spill

Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Velkommen til det adrenalinladede riket av Fortnite eSports-betting! Enten du er en spillentusiast eller en erfaren tipper, er denne nybegynnerguiden passet ditt for å forstå detaljene ved å satse på Fortnite-konkurranser. Fra å tyde spillerstatistikk til strategiske tippetips, vi har dekket deg. Klar til å heve spillopplevelsen din? Ta skrittet fullt ut og utforsk våre anbefalte kasinoalternativer i topplisten på eSportsRanker – hvor spenningen med Fortnite-betting venter!

En nybegynnerguide til Fortnite eSports-spill

Som Beatles og Beyonce, Fortnite har blitt en internasjonal besettelse. Spillet finner sted på jorden, hvor nesten hele menneskeheten har blitt utslettet av et bisarrt værfenomen, og 100 spillere konkurrerer mot hverandre (enten individuelt eller i lag) på et enkelt kart. Målet er å eliminere alle andre spillere fra spillet.

Sportsbooks for Fortnite er foreløpig ikke så vanlige som for store slagere som CS: GO, Dota 2 og League of Legends. Mange spillere er forsiktige med å hoppe inn i et Battle Royale-spill på grunn av den vanlige oppfatningen om at spillefeltet ikke er jevnt. Gyting og slipp av våpen, for eksempel, er svært tilfeldig. Som et resultat vil enkelte spillere ha en iboende fordel fremfor andre hvis de lander på et sted rikt med nyttige våpen og utstyr.

En ting til er at i en Battle Royale kan selv de beste spillerne bli sniket fra hele slagmarken uten sjanse for å overleve. Dette kan gjøre visse analyser av profesjonelle spillere ubrukelige, ettersom selv de beste av dem kan bli overrumplet av uflaks.

Fortnite Mechanics og Gameplay

Fortnites mekanikk er spesielt forskjellig fra andre Battle Royale-spill som PUBG.

 • Hundre mennesker går ombord på en buss og drar til en øy — spillets «kart»
 • Spillets mål er å skaffe forsyninger, våpen og ammunisjon ved å hoppe ut av bussen og lande på et valgt sted.
 • Spillere konkurrerer mot hverandre over et kart for å komme ut på toppen. Spillere har muligheten til å gjøre det alene eller danne lag.
 • En av Fortnites mest karakteristiske funksjoner er muligheten for spillere til å bygge sine unike konstruksjoner ved å bruke materialer i spillet. Bruken av strukturer kan være aggressiv eller defensiv. En dyktig bygger kan svinge balansen i enhver kamp.
 • Du kan plukke opp 25 skjold fra de små blå flaskene som er strødd utover kartet og 50 fra de større.
 • Det spillbare området reduseres med jevne mellomrom (hvert minutt) av en hendelse som kalles Storm's Eye. Dette tvinger spillere til å bevege seg og delta i handlingen i stedet for å gjemme seg konstant.
 • Til syvende og sist er det den som fortsatt står som vinner.

Epic Games sin ukentlige oppdateringsplan sikrer at Fortnite-metaen alltid endrer seg. Hver gang et nytt våpen legges til spillet, skifter de optimale bygge- og vinnerteknikkene for å motvirke det. Nye innholdsoppdateringer gir dybde til spillets fremgang ved å gi spillere og fans tilgang til forskjellige strategier for å oppnå seier.

Spillere kan velge mellom et bredt utvalg av spillmoduser i Fortnite, inkludert:

 • I Solos-modus konkurrerer brukeren mot opptil 99 andre individer. Seieren er den siste som står.
 • To spillere kan jobbe sammen i en "duo"-kamp. Femti lag med to spillere hver er mulige i et duospill, men ikke nødvendig. Imidlertid har individer innenfor par også muligheten til å fungere alene.
 • I spilltypen Squads kan spillere danne lag med opptil fire medlemmer. Det kan ikke være mer enn tjuefem grupper på fire personer. I motsetning til soloer, hvis tre av lagkameratene dine blir slått ut, kan den fjerde fortsatt gjenopplive dem.
 • Med Team Rumble-modusen går to lag med 20 spillere i kamp mot hverandre. Et lag vinner hvis de er det første som oppnår 125 drap i en kamp.
Fortnite

Fortnite-spilltyper

Et viktig skritt for å forstå hvordan du satser på Fortnite er å lære hvilke spill som er tilgjengelige. Fortnites odds er kan sammenlignes med NFL og andre idretter. En grov oversikt over oddsen for et Battle Royale-arrangement kan se slik ut:

Moneyline

Ved å bruke denne innsatsen kan du satse på hvem du tror vil komme ut på toppen av Battle Royale-konkurransen. Dette er et høyinnsatsspill, siden opprør ofte er i Battle Royale-spill, og individuelle talenter er ofte ikke nok til å vinne i en gruppe på 100. Selv den mest talentfulle spilleren kan ha den ulykken å bli skutt uten engang å vite hvem som skjøt ham. Nedenfor er et eksempel på Fortnite moneyline odds.

Alle deltakerne vil ha sitt egne unike odds. Ta en titt på eksemplet nedenfor:

 • Tfue +1350
 • Ninja +1600
 • MrSavage +1600
 • Dubs +1700
 • Mongraal +1800

Siden Tfues odds er lavest, er han den klare favoritten i denne matchupen. Alle andre under det er en underdog. Oddsen kan endre seg etter hvert som konkurransen nærmer seg hvis bookmakere fastslår at en annen spiller er i gang.

På grunn av den unike karakteren til duoer som et spillalternativ, vil oddsen for slike innsatser være lavere enn for soloer. Du trenger ikke vinne spill mot 99 andre lag hvis innsatsen din bare spiller mot 49.

Selv om Stompys odds er +1600 når de brukes alene, forbedres de til +800 når de pares med Tschinken.

Futures/Outright Bet

Denne innsatsen tar sikte på å avgjøre hvem som vil gå seirende ut av konkurransen som helhet. Direkte innsatser er like høyrisiko som Moneyline-innsatser, om ikke mer. De tre beste i mesterskapet kan også spilles på.

Prop bets

Disse innsatsene fokuserer på å forutsi utfallet av noen mindre, ikke-spillvinner-hendelser som vil finne sted gjennom hele kampen. Vanlige innsatser inkluderer hvem som får det første drap, flest drap, kampvarighet, eller hvem som vil ende i topp 3. Spill på prop-spill krever en solid Fortnite-spillstrategi.

Det er ikke så mange muligheter til å konkurrere i Fortnite-konkurranser som det var tidligere. Det første verdensmesterskapet i Fortnite noensinne ble arrangert i 2019 og skapte overskrifter ved å tilby premiepenger på rekordhøye 30 millioner dollar. Det har ikke vært en lignende forestilling siden, og supporterne mister troen på at den kommer tilbake med hvert nytt år. Det betyr imidlertid ikke at Epic Games ikke støtter veksten av e-sport på andre områder.

Per akkurat nå er Fortnite Championship Series den viktigste esportsligaen i Fortnite-universet. Dette er den største og viktigste konkurransen i verden av konkurrerende Fortnite-spill, som viser ferdighetene til tusenvis av spillere over hele verden. En årlig $1 million mesterskapsturnering arrangeres i en åpen liga, og hvem som helst kan prøve å kvalifisere seg ved å konkurrere i en rekke arrangementer som fører opp til den.

Du kan imidlertid plassere innsatser på Fortnite på flere andre måter.

Turneringsplanleggerne forbedrer seg kl piske opp engangskonkurranser med store pengepremier og utbredt eksponering hvert år. Satser på e-sport er en naturlig del av denne dekningen. Sommeren 2022, for eksempel, var Riyadh vertskap for Gamers8-konkurransen med et premiefond på 2 millioner dollar. Denne engangsturneringen var snakk om i esport-fellesskapet, og det er bare ett eksempel på de mange improviserte Fortnite-konkurransene som kan forekomme.

Det er en god idé å følge esportskanaler på sosiale medier eller følge med på den offisielle Fortnite-nettsiden for å se når den neste store turneringen er. Alternativt kan du besøke EsportsBets.com ofte, hvor vi tilbyr omfattende anbefalinger om de fineste og største Fortnite-konkurransene, som forklarer hvordan du maksimerer innsatsen din.

Fortnite tippetips

Hvis du vil satse på Fortnite og ikke vet hvordan du kommer i gang, vil denne delen være til hjelp for deg.

1. Har en anelse om Fortnite

Før du setter noen spill på Fortnite-spillsider, må du gjøre deg kjent med spillet. Selv om du er dyktig i selve spillet, vil det å kjenne spillets særheter gi deg en fordel i betting.

Du må være godt kjent med spillets grunnleggende, nåværende meta, variasjonen av spillestiler og de detaljerte detaljene i spillets kvantitative, målbare elementer. Du må stole på tilfeldighetene alene hvis du ikke har denne informasjonen. Dette er et massivt nei-nei når du deltar i online esports-tipping.

2. Se hva proffene gjør

Når du har mestret spillets regler, må du bruke endeløse timer på å observere hvordan proffene presterer. Og vi foreslår ikke bare at du ser en og annen kamp.

For å vinne på Fortnite-spillsider, du må holde tritt med de store lagene. Studer de siste kampene deres, turneringsforberedelsene deres, de forskjellige spillestilene de har vist, og alt annet du kan tenke deg. Hvis du kan forutsi hvordan en bestemt spiller vil delta i en kamp, ​​kan du satse med en stor utbetaling på en av de beste Fortnite-bettingsidene for ekte penger.

3. Lag en Fortnite-spillstrategi

Til slutt må du bestemme deg for en god strategi for dine online innsatser. Dine prestasjoner vil bli kastet til nye høyder som et resultat av dette. Selv om belønningene kan være store, er det arbeidskrevende og tidkrevende å utvikle en spillstrategi fra bunnen av. Heldigvis har det grunnleggende blitt lagt ut for deg i denne ekspertguiden, slik at du kan utvikle planen din for å nå dine mål.

Å velge den beste bookmakeren

Du kan ta denne for gitt. Standardene til deres valgte bookmaker begrenser ens bragder. Hvis du akkurat har begynt, se deg rundt mye for å finne en bookmaker som oppfyller alle dine krav.

Når du har vurdert alle valgene dine, velg den som dekker dine behov – fantastiske bonuser, hjelpsom kundeservice, muligheten til å bruke din favoritt betalingsmetode, og viktigst av alt, et bredt spekter av e-sportsmarkeder å satse på. Ikke begrens innsatsalternativene dine til bare Fortnite. Det burde du også prøv andre spill og innsatsalternativer, fordi du vet aldri hva som kan bli din nye favoritt.

Siste tanker

Å satse på Fortnite vil neppe forsvinne snart, siden spillet fortsatt er den mest populære Battle Royale-tittelen til tross for sterk konkurranse fra både AL og PUBG. Det er faktisk til det beste at dette har skjedd. Denne fremvoksende sjangeren kan ha stor nytte av en injeksjon av sunn konkurranse. Dette inkluderer både den profesjonelle scenen og bettingbransjen.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen
Esport vs. Sports Betting: En omfattende sammenligning

Esport vs. Sports Betting: En omfattende sammenligning

Velkommen til det spennende bettingområdet, hvor lidenskap for sport og e-sport møter spenningen av forventning og strategi. Hvis du er en nybegynner som går inn i denne pulserende verden, er du inne for en opplysende reise. Denne guiden er skreddersydd for å hjelpe deg å forstå nyansene mellom esportstipping og tradisjonell sportsbetting. Mens du utforsker denne guiden, husk å besøke EsportsRanker for en oppslukende opplevelse og de beste tipsene i bransjen. Deres topplistede nettsteder er et flott utgangspunkt for deg å dykke inn i handlingen.

Esports Betting vs Online Casino Gaming: En klar sammenligning

Esports Betting vs Online Casino Gaming: En klar sammenligning

En realitet med moderne internettgambling er at det gir uendelige muligheter. Spillere kan satse på sport og kasinospill med betydelig letthet. Dessuten vil gamblingentusiaster alltid ha mer enn nok på hendene. 

Fordeler og ulemper med å bruke kryptovalutaer for esports-spill

Fordeler og ulemper med å bruke kryptovalutaer for esports-spill

Kryptovalutaer har vært på leppene til mange mennesker en stund nå. Ettersom flere mennesker lærer om disse digitale valutaene, jo mer blir de entusiastiske for å bruke dem til forretningsmessige og personlige anliggender. Men som med alle andre gode ting, satsing på kryptovalutaer har sin mørke side, spesielt når du bruker dem til eSports-tipping. 

Hva er Overwatch Betting: En praktisk nybegynnerveiledning

Hva er Overwatch Betting: En praktisk nybegynnerveiledning

Online esports-tipping har en god del av utfordringer. Det kan være vanskelig å definere Overwatch-spill, hva med de mange operatørene og alle som trenger å forstå triggerpunktene i ulike spillmoduser og muligheter.

Hva er de beste eSport-titlene du bør satse på?

Hva er de beste eSport-titlene du bør satse på?

E-sportverdenen utvides daglig ettersom flere ser på og deltar i spillene. På grunn av utvidelsen av e-sportsarrangementer har imidlertid en annen virksomhet tilpasset seg for å holde tritt med de siste trendene. Esports-betting har nettopp vært tilgjengelig i bettingbransjen, så ivrige spillere, spillere og tippere kan muligens tjene penger på favorittbegivenhetene sine. Hvis du er interessert i å prøve deg på å satse på e-sport, er følgende en liste over de beste e-sportene som nå er mest populære i denne sektoren.

Hva er de beste esports-bonusene?

Hva er de beste esports-bonusene?

E-sportsindustrien fortsetter å vokse fra styrke til styrke. Med alle indikatorer som peker mot en positiv fremtid, har denne bransjen tiltrukket seg massiv oppmerksomhet fra ulike hold, nøkkelen blant dem er online bettingindustrien.

Hva er de mest populære esports-titlene å satse på i Asia?

Hva er de mest populære esports-titlene å satse på i Asia?

Velkommen til den spennende verdenen av esports i Asia, et dynamisk og spennende univers hvor spenningen til videospill møter det strategiske riket med betting. Hvis du er lidenskapelig opptatt av spill og ivrig etter å utforske mulighetene for betting, har du kommet til det perfekte stedet. Esport er ikke bare en form for underholdning; det er et landskap i utvikling som tilbyr en unik blanding av engasjement og muligheter for både erfarne spillere og nykommere. Når du går inn i denne pulserende verden, bør du vurdere å besøke de topplistede kasinoene på EsportsRanker for å begynne reisen. Gjør deg klar for å fordype deg i de beste esport-titlene som fengslende spillere over hele Asia i 2024!

Hva er eSport-trenere, og hva gjør de?

Hva er eSport-trenere, og hva gjør de?

Hvis du er interessert i e-sport, har du kanskje lagt merke til et innlegg for en trener ved et universitet eller en mindre grasrotorganisasjon. Du lurer kanskje på: "Hva er esport-trenere eller esport-coaching, og hvorfor er de så viktige for spillindustrien?"

Hva er esports-nettsteder og hvorfor bør du besøke dem?

Hva er esports-nettsteder og hvorfor bør du besøke dem?

Velkommen til det dynamiske riket av esports-betting, hvor spenningen ved konkurrerende spill går sammen med spenningen ved strategiske innsatser. Som nybegynner som navigerer i dette spennende landskapet, er du på nippet til å låse opp en verden av muligheter. Esportstipping, spesielt gjennom nettkasinoer, har fått betydelig fart, og tilbyr en unik og engasjerende måte å fordype deg i de virtuelle arenaene til favorittspillene dine.

Omfattende guide til spill på Valorant eSports-konkurranser

Omfattende guide til spill på Valorant eSports-konkurranser

Den nyeste tittelen fra Riot Games, Valorant, opplever mye action på den konkurrerende spillkretsen. Bettingentusiaster vil sannsynligvis ha sett en økning i e-sportsmarkedene hos deres foretrukne bookmaker, med Valorant som sannsynligvis et av spillene som er tilgjengelige.

Topp 8 esports-tips for bedre odds

Topp 8 esports-tips for bedre odds

Velkommen til den spennende verdenen av esports-betting! Hvis du er nybegynner, er denne omfattende guiden skreddersydd for deg. Den er fullpakket med praktiske tips og innsikt for å hjelpe deg med å ta informerte beslutninger og forbedre oddsen din i esports-tipping. Før vi dykker inn, her er en oppfordring til handling: Besøk eSportRanker for å utforske topplisten deres over anbefalte esportcasinoer. Denne plattformen er et fantastisk utgangspunkt for å bruke kunnskapen du får her.

Topp eSport-bettingtips for CS:GO

Topp eSport-bettingtips for CS:GO

Er du klar til å dykke inn i den spennende verdenen av CS:GO-betting? Det er en reise som lover både spenning og utfordringer, perfekt for alle som ønsker å legge til et ekstra lag med spenning til sin eSport-opplevelse. Enten du er en erfaren spiller eller ny i eSports rike, er denne artikkelen din omfattende guide til å lage informerte spill på CS:GO-kamper. For å komme i gang på riktig fot anbefaler jeg på det sterkeste å besøke et topprangert nettsted fra EsportsRanker. Dette vil gi deg et solid grunnlag og oppdatert informasjon for å starte din spillreise.