Spill Battlefield Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Denne Battlefield eSports-bettingguiden dykker ned i all dynamikken angående spill på denne blokken. Finn ut om videospillets bakgrunn, de forskjellige spillene i serien, gameplay, Battlefields plass i eSports-scenen, bettingmarkedene og oddsen, eSports-turneringer å satse på, beste Battlefield eSports-lag, og så videre.

I følge statistikk er eSport-industrien verdt hele 1,08 milliarder amerikanske dollar i 2021 og forventes å nå 1,62 milliarder amerikanske dollar innen 2024. Konkurranseevnen i eSport-bransjen har ansporet til eSport-tipping, spesielt etter at pandemien slo til. Med de fleste live-arrangementer avlyst, utforsket bookmakere eSport for å tilby spillere noe å satse på.

Spill Battlefield Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Om Battlefield-serien

Om Battlefield-serien

I dag er eSport-betting blant de raskest voksende markedene i online gambling-scenen. Statistikk viser at i 2020 var den totale verdien av innsatser i eSport mer enn 12,9 milliarder amerikanske dollar.

En av eSportene å satse på i dag er Battlefield. Selv om det ikke er like fremtredende som andre eSport-spill, er den nye delen, Battlefield 2042, den neste store tingen. Den tar sikte på å rette opp alle feilene som fulgte med de to forgjengerne, Battlefield 4 og Battlefield 5.

Battlefield er en førstepersons skytespill (FPS) som kan skryte av flere individuelle spill og utvidelsespakker. Hovedspillene er Battlefield 1942 (2002), Battlefield Vietnam (2004), Battlefield 2 (2005), Battlefield 2142 (2006), Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield 1 (2016), Battlefield V (2018). ), og den siste delen, Battlefield 2042 (2021).

Battlefield 4

Battlefield IV er den mest dominerende delen. Det er det eneste spillet i serien som har representert franchisen godt i eSport-scenen. Historien finner sted seks år etter en fiktiv krig i 2020. Battlefield 4 ble utgitt i 2013 og ble berømmet for sin utmerkede grafikk, spilling og flerspillermodus.

Selv om det fortsatt er det beste eSport-spillet i serien, gjorde enkeltspillermodusen og feilene i en flerspillermodus at det fikk litt kritikk.

Battlefield V

Battlefield V var oppfølgeren til Battlefield 4, men dessverre er det fortsatt en flopp. Det klarte ikke å innfri forventningene på grunn av markedsfeil. Fokuset er også på en enkeltspillerkampanje i stedet for en battle royale-kampanje som er synonymt med eSport som drepte spillets potensial. Men det er et par ting som spillere liker med Battlefield 5.

Den kom med flere tillegg, for eksempel nye flerspillermoduser, inkludert «kontinuerlig» kampanjemodus «Firestorm» og «Grand Operations». I Battlefield V er det forbedret realisme takket være Frostbite 3-spillmotoren, og Battle Royale-modusen er buet rundt franchisens søyler av ødeleggelse, kjøretøy og, viktigere, lagspill.

Battlefield 2042

Den 19. november 2021 ble den etterlengtede Battlefield 2042 lansert. Den har syv splitter nye kart og den spennende portalmodusen. En ting som gjør denne delen særegen, er at det er et spill som kun er i flerspillermodus, noe som betyr at det er eSport-fokusert.

Selv om det ikke er noen rangerte eller eSport-moduser ved lansering, har spillet i det minste skaperverktøy som gjør det mulig for spillere å tilpasse spillmoduser. Rangerte og eSport-moduser er ikke tilgjengelige for øyeblikket for å tillate spillere å lære dynamikken i spillet, som er litt komplisert. Disse funksjonene vil bli lagt til senere når spillere blir kjent med spillet. Battlefield 2042 har ennå ikke truffet eSport-scenen, men den vil bli en storfilm når den gjør det. Den er satt i nær fremtid og har futuristiske våpen.

Om Battlefield-serien
Satser på Battlefield

Satser på Battlefield

Selv om spill på Battlefield ikke er så populært som andre eSport-spill, det vil sikkert få trekkraft. Til å begynne med er det helt lovlig å satse på Battlefield så lenge spillerne har nådd den lovlige alderen for gambling. Å satse på dette videospillet er ikke på noen måte forskjellig fra å satse på andre FPS-spill, snakk om CS: GO, Valorant, Rainbow Six Siege og resten.

Slik registrerer du deg på Battlefield-spillsider

For å satse på Battlefield, må spillerne først speide etter en bettingside med Battlefield-markeder. Deretter bør de klikke på registreringsalternativet og fullføre registreringsprosessen ved å bekrefte e-posten. For bettingsider uten bekreftelse, ellers kjent som Trustly-bettingsider, kan de komme inn i spillet uten problemer med registrering eller verifisering ved å sette inn penger til bookmakeren.

Spill med ekte penger på Battlefield

Mens noen eSport-spillsider tilbyr gratis pengespill, de fleste er bettingsider med ekte penger, så spillere må ha ekte penger for å være med i kampen. Fordelen med Battlefield-spillsider med ekte penger er at spillere kan vinne ekte penger når innsatsen deres kommer gjennom. På bookmakere for ekte penger kan eSport-betting-entusiaster spille med fiat-pengevalutaer eller krypto som bitcoin og ethereum.

Satser på Battlefield
Hvor populær er Battlefield?

Hvor populær er Battlefield?

Battlefield er blant de mest populære EA-titlene i nettspillfellesskapet. På eSport-scenen er det imidlertid ikke så populært. Dette segmentet utforsker Battlefields popularitet og årsaker til at det er påstander om at det er i ferd med å dø.

Slagmark i antall

I september 2021 rapporterte Gamerant en økning i Battlefield 5s popularitet på Steam. Videospillet traff hele 76 456 samtidige spillere den siste uken i august 2021, en all-time high siden utgivelsen. Dette var ganske gode nyheter for spillets utviklere ettersom spillets popularitet hadde avtatt tidligere.

Fra 1. september var BF på nummer 9 på listen over topp samtidige spillere, og satt under slike som Rocket League, Dead By Daylight og Rainbow Six Siege. Til tross for de store feilene i spillet, er Battlefield 5 fortsatt et populært spill.

Steam Charts rapporterte også at i mai 2021 nådde spillet en topp på 3408 samtidige spillere. Spillets popularitet økte ytterligere i juni, med topptall som nådde 11 714, mens i september steg spilleretopptallet til 12 284.

Dessverre, for Battlefield 2042, ser ikke ting ut til å være så rosenrødt. Selv om det er den siste delen, er det ikke mye eSport-hype rundt spillet. Selv om EA og DICE insisterer på at spillet gjør det mye bedre enn hvordan Battlefield 5 presterte på samme tidspunkt, er det fortsatt mye terreng å dekke. Kanskje vil spillet begynne å bli populært når de manglende eSport-modusene er lagt til, og lagene begynner å lage Battlefield 2042-lister.

Hvor populær er Battlefield?
Hvorfor er Battlefield populær?

Hvorfor er Battlefield populær?

Alt sagt og gjort, Battlefield-serien er fortsatt en av de mest populære AAA FPS-titlene. Det er et par grunner som forklarer hvorfor.

Battlefield-spillfellesskap

For det første har spillet vært her lenge og kan skryte av et bredt fellesskap på sosiale plattformer som Reddit. Det første spillet, Battlefield 1942, ble utgitt tilbake i 2002, og siden den gang har det blitt oppdatert med flere spennende, nye spill.

Hva mer? Det har vært store tillegg til hver tittel og tonnevis med nedlastbart innhold (DLC). Spillets utgivere har også vært opptatt av å fikse feil og feil når de oppdages.

Friske historier, plott og krigstider

En annen grunn til Battlefields popularitet er dynamikken. I motsetning til de fleste FPS-spill som dveler ved nesten like historielinjer og innstillinger, er Battlefield-serien mangfoldig.

For eksempel er den siste delen, Battlefield 2042, satt i nær fremtid og har tre spillmoduser. På den annen side er Battlefield V satt i andre verdenskrig, og følger trinnene til Battlefield 1, som er satt til første verdenskrig. Så, Battlefield-serien har alt, enten spillere ønsker å komme på slagmarken med gamle verdenskrigsvåpen eller futuristiske våpen og artilleri.

Kan spilles online (gratis)

Online gratis å spille (med Xbox Game Pass eller Battlefield Online) er også en grunn til økningen i Battlefields popularitet. Det forklarer den nylige økningen i antall spillere til Battlefield 5s samtidige spillere. I tillegg har de sterkt rabatterte prisene på spillet også ansporet populariteten.

Utmerket spillmekanikk

Realismen i Battlefields spillmekanikk er også en grunn til at fans av FPS-spill elsker Battlefield. De siste utgavene er avhengige av Frostbite 3-spillmotoren. Den har et ødeleggende miljø, selektiv lydprioritering, sanntidsbelysning, langdistansevisning og høyoppløselig grafikk.

Battlefields minkende popularitet

Som nevnt tidligere har Battlefield også hatt en god del hatere. Spillets popularitet avtok på et tidspunkt av et par grunner, som diskutert nedenfor.

Når det gjelder Battlefield V, er fokuset på en enkeltspillerkampanje i stedet for en Battle Royale-modus grunnen til at spillets popularitet avtar. Det er også hovedårsaken til at spillet mislyktes i eSport-scenen.

En annen grunn til BFs fall, spesielt den siste utgaven, Battlefield 2042, er mangelen på kritiske konkurransefunksjoner som ennå ikke er utgitt. Selv om det er en funksjon for å lage egendefinerte moduser, er ikke Battlefield 2042 rangert og har ikke en eSport-modus, så det har ikke tiltrukket seg mange spillere.

Hvorfor er Battlefield populær?
Beste Battlefield eSports bettingsider

Beste Battlefield eSports bettingsider

Med den økende etterspørselen etter eSport-spillmarkeder, hundrevis av eSport-spillsider har spiret. Vel, dette er så bra for spillere, men da kan det være vanskelig å finne de beste sidene å bli med. For de som ikke er sikre på hvilken som er den beste Battlefield-spillsiden, nedenfor er noen viktige aspekter å vurdere.

Troverdighet

Det første spillere trenger å gjøre er å bli med på en bettingside som er lisensiert av noen av de anerkjente gamblingregulatorene. På slike sider kan spillere være sikre på at pengene deres er i trygge hender, og tilfeller av kampfiksing er ingen bekymring.

Markeder og odds

Deretter bør de sørge for at siden har forskjellige Battlefield-spillmarkeder og mange Battlefield-arrangementer å satse på. Viktigere, oddsen bør være høy.

Bankalternativer

En annen viktig vurdering når du velger den beste Battlefield-spillsiden er eSports betalingsalternativer. eSports betting-appen for å bli med bør tilby fleksible, raske og sikre bankalternativer. Alle de populære nettbaserte betalingsmåtene bør støttes. ESports innskuddsmetoder og uttak bør også være raske.

Esports betting bonuser

For de som ønsker å øke sin bankroll, kampanjer som og ingen innskuddsbonuser og innskuddsbonuser teller også. Noen av de beste bettingsidene hvor du kan finne bonuser inkluderer BetWay, 22Bet, Bet365 og Betsson.

Beste Battlefield eSports bettingsider
Battlefield eSports turneringer og konkurranser

Battlefield eSports turneringer og konkurranser

Battlefield er ikke like aktiv som andre FPS-spill på eSport-scenen. Det er ingen vanlige turneringer og konkurranser som i Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Tom Clancy's Rainbow Six Siege og Call of Duty. Dette er fordi de siste delene ikke har vært særlig fokusert på eSport. Imidlertid var de tidligere utgavene av FPS-spillene aktive tidligere og tiltrakk seg flere toppturneringer og konkurranser.

Battlefield eSports turneringer og konkurranser
Er det et Battlefield-mesterskap?

Er det et Battlefield-mesterskap?

VM er crème de la crème i eSport. Denne turneringen går under forskjellige navn avhengig av eSport. Dessverre for Battlefield er det ingen verdensmesterskap eller en stor turnering, siden videospillet ikke er så populært i eSport-industrien. Men når den siste delen, BF2042, får gjennomslag, vil det garantert bli en førsteklasses turnering for å kåre det beste laget som vil delta.

Selv om det ikke er noen fremste turneringer for øyeblikket, vil flere tidligere turneringer virkelig bli gjenopplivet i nær fremtid når Battlefield får fotfeste i eSports. Nedenfor er noen av de store Battlefield-turneringene som kan være i pipelinen.

Montering Vinter

Støttet av Assembly Organizing Oy, Assembly Winter er et finsk eSport-arrangement som har vært aktivt siden 90-tallet. I 2007, for eksempel, tiltrakk turneringen flere Battlefield 2142-kamper hvor en total premiepenger på $13 644,88 ble delt ut. Dessverre var det ingen Battlefield-arrangementer i Assembly Winter 2021-turneringen, men Battlefield vil garantert vises når den siste delen lanserer eSports-modusen og lagene begynner å bygge sine BF-lister.

ESL One

Electronic Sports League One, også kjent som ESL One, er en annen Battlefield-turnering som forsøkte å heve Battlefield til eSport-scenen for noen år tilbake. Turneringen tiltrakk seg flere topplag i vintersesongen 2015-finalene som ble arrangert i Köln, Tyskland.

Åtte lag delt i to grupper kjempet om ære. Etter grufulle kamper er det Epsilon eSports som tok brorparten av premiepotten på €35 000 etter å ha slått ut INTZ e-Sports. Når Battlefield 2042 aktualiserer eSport-modusene, vil ESL One definitivt ha det ombord i sine turneringer og konkurranser.

ESB-ligaen

Selv om det ikke tiltrekker seg de enorme premiepottene vi ser i andre konkurranser, har ESB League ytt Battlefield V litt rettferdighet til tross for videospillets feil. Det har vært flere turneringer organisert av ESB, og stiller med noen av de mest konkurransedyktige lagene med Battlefield 5-liste. Når Battlefield 2042 får inaktiv eSport, er dette en av turneringene som kommer tilbake.

Zürich invitasjon

Zurich Invitational er en annen turnering som satte Battlefield på eSports-kartet. ESB er vertskap for turneringen sammen med GameTurnier, eStudios og g4g.ch. I sesongen 2019/2020 tiltrakk arrangementet seg fire Battlefield 1-lag i en dobbel eliminering, 5v5 Domination-kamp, Battlefield 1 LAN-arrangement som kun inviteres til PS4.

Premiepotten var ikke så stor, men Battlefield-fansen hadde i det minste en sjanse til å se kampen på en konkurransescene. Hvis Battlefield 2042 materialiserer eSport-modusene, vil denne turneringen sannsynligvis gjenoppleves.

Ovennevnte er noen av Battlefield-turneringene og konkurransene. Dessverre er det ikke så mange konkurranser å satse på for øyeblikket nå som spillet floppet på eSport-scenen.

Men med DICE som ser frem til å sette opp Battlefield 2042 for eSports, ved å avsløre de rangerte og eSports-modusene som ennå ikke er utgitt, vil selskapet sannsynligvis samarbeide med eSports-turneringsarrangører for å arrangere flere eSports-arrangementer, sannsynligvis et Battlefield World Cup.

Er det et Battlefield-mesterskap?
Beste Battlefield eSports-lag

Beste Battlefield eSports-lag

Nå som Battlefield ikke er populært på eSport-scenen, er det ikke så mange eSports pro-lag. I eSport har lag en tendens til å lage lister på de populære eSportene som tiltrekker seg store premiepotter, for eksempel DOTA 2, CS: GO, FIFA og Valorant.

Men nå som Battlefield er klar for et eSports-comeback, vil lagene som har dominert tidligere, helt sikkert gjøre comeback.

Noen av lagene du kan forvente inkluderer;

PENTA Sport

PENTA Sports ble grunnlagt i 2013, og er et tysk eSport-lag som satte spor på Battlefield-konkurransescenen. Den deltok i ESL One Battlefield 4 Winter 2015-sesongen. Laget gjorde det bra, men dessverre endte det på tredjeplass. Kanskje, hvis Battlefield 2042 slipper sine eSports-moduser, vil teamet lage en liste og komme tilbake til aktiv konkurranse. I 2021 har teamet vært aktivt på CS: GO-scenen.

Epsilon eSports

Et annet topplag som bør være med i Battlefield eSports er Epsilon eSports, en eSports-organisasjon grunnlagt i 2008. Laget vant ESL One Battlefield 4 Winter 2015-sesongen, og slo INTZ e-Sports. For øyeblikket har Epsilon eSports lister i Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA, Gears of War og H1Z1. Med tanke på lagets tidligere bedrifter i Battlefield 4, kan ledelsen vurdere å lage en BF2042-liste.

Ovennevnte er noen av de populære Battlefield eSports-lagene. Sannsynligvis, når Battlefield 2042 debuterer i eSports når eSports-modus er aktiv, vil andre eSport-lag med hovedfag i FPS-spill, for eksempel Astralis, Entropiq, Extra Salt, Team Vitality og Movistar Riders, lage Battlefield-lister.

Beste Battlefield eSports-lag
Battlefield-spill Fordeler og ulemper

Battlefield-spill Fordeler og ulemper

Akkurat som de to sidene av samme sak, har Battlefield-betting fordeler så vel som ulemper.

Fordeler

  • Tilgjengelighet av Battlefield på spillsider – I dag har mange eSports bettingsider eSports bettingmarkeder. Spillere trenger ikke å gå gjennom mange bettingsider for å finne bookmakere med Battlefield-spillmarkeder.
  • Vinn ekte penger – Den andre fordelen med battlefield-spill er at spillere har en sjanse til å vinne. Men for ordens skyld kan spillere vinne ekte penger bare hvis de spiller på Battlefield-spillsider med ekte penger.
  • Lukrative bonuser og kampanjer– Nå som det er hard konkurranse blant eSports bettingsider, er det nok av fantastiske Battlefield-bettingbonuser for både nye og eksisterende spillere.

Ulemper

  • Mangel på data – I motsetning til vanlig sportsbetting, har ikke eSports, inkludert Battlefield, noen rådata som spillere kan basere seg på for å plassere spill.
  • Risiko for avhengighet – På samme måte som å spille Battlefield kan være avhengighetsskapende, utgjør spill på spillet også risiko for avhengighet, og følgelig problemgamling.
Battlefield-spill Fordeler og ulemper
Battlefield betting odds forklart

Battlefield betting odds forklart

Før du går inn i handlingen, må spillere forstå Battlefield-spilloddsene. Til å begynne med er betting odds representasjonen av en hendelse som skjer eller ikke. Tommelfingerregelen er alltid, jo høyere odds, jo lavere vinnersjanser, og omvendt.

Battlefield-oddsformater

Det er tre standard oddsformater. Noen bettingsider støtter kun ett oddsformat, mens andre støtter alle tre formatene.

  • Britiske odds: Også referert til som brøk- eller britiske odds, er disse oddsene representert i brøkdeler, for eksempel 5/2. Tallet til venstre er beløpet spillerne vinner for å satse på det som er til høyre, pluss deres første innsats.
  • Amerikanske odds: Disse oddsene er representert med et pluss- eller minussymbol. Førstnevnte betegner underdog, mens sistnevnte er for favorittene. Amerikanske odds med et plusstegn viser fortjenesten spillerne tjener for hver $100 satset, mens minustegnet indikerer beløpet en spiller må satse for å tjene $100 som fortjeneste.
  • Europeiske odds: Også kjent som desimalodds, er disse oddsene representert i desimaler. For å vite beløpet som skal vinnes, bør spillere multiplisere innsatsen til desimaloddsene.
Battlefield betting odds forklart
Spilltips

Spilltips

Som tradisjonell sportsbetting, Battlefield eSports-tipping krever noen strategier for å øke spillernes sjanser til å vinne. Dette segmentet deler flere Battlefield-spilltips.

Det første er å bli kjent med Battlefields spillregler og forskrifter. Mange spillere begynner å satse blindt uten å forstå dynamikken i spillet. Ha en forståelse av hvordan spillet spilles, og viktigere, spillmarkedene og oddsen. Uten å lære dynamikken i spillet, risikerer spillere å satse på svært umulige utfall.

Det neste er å forstå Battlefield eSports-scenen. Spillere må være klar over toppkonkurransene og favorittene for hver kamp eller turnering. Sjekk ut den nylige formen til lagene som kjemper om det og stol alltid på oddsen. Husk at jo høyere odds, jo lavere er sjansen for at innsatsen kommer gjennom. På samme måte, jo lavere odds, desto større er sjansene for å vinne.

Til slutt, følg hva ekspertene sier. I Battlefield eSports-betting følger noen eksperter spillet nøye og spår vinnerne. Selv om spådommer for Battlefield-spill ikke garantert kommer gjennom, har de ganske høy nøyaktighet.

Selv om spillet ikke er så populært på eSport- og bettingscenen, vil den nye delen endre ting til det bedre. Forvent at den begynner å treffe bakken når de etterlengtede funksjonene, rangerte og eSport-moduser, er utgitt.

Spilltips