Nyheter

November 1, 2023

Understanding the Changes in CS2 Ranks: A Guide to Climbing the Leaderboards

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

CS2 har introdusert et nytt rangeringssystem med noen viktige forskjeller fra CS:GO. Hvis du sikter mot høyere CS2-rangeringer, er det avgjørende å forstå disse endringene før du dykker inn i konkurransekamper. Denne artikkelen vil gi deg tips, tips og triks for å hjelpe deg med å starte konkurranseklatringen på rett spor.

Understanding the Changes in CS2 Ranks: A Guide to Climbing the Leaderboards

Endringer i CS2-rangeringer

Det nye CS2-rangeringssystemet medfører betydelige endringer sammenlignet med CS:GO. Den mest merkbare endringen er fjerningen av navngitte nivåer som Silver, Gold Nova eller Global Elite. I stedet bruker CS2 nå et gjennomsiktig ELO-system, der et enkelt tall representerer det totale antallet poeng du har tjent for å klatre på ledertavlen.

En annen stor endring er introduksjonen av to separate ledertavler: Konkurrerende og Premier.

Konkurransedyktige CS2-rangeringer

Konkurransedyktige CS2-rangeringer fungerer på samme måte som CS:GO. Etter å ha fullført et bestemt antall plasseringsspill, vil du bli plassert i kamper basert på rangeringen din. Men i motsetning til før er rangeringen din i Competitive CS2 ikke lenger en samlet rangering for alle kart. I stedet vil du ha en egen rangering for hvert kart du har spilt på.

Disse CS2-rangene kommer med individuelle ledertavler for hvert kart. Hvis du har dedikert tid til å mestre et spesifikt kart, for eksempel Nuke, kan du vise frem vurderingen din på Nuke-ledertavlen i Competitive CS2.

Premier CS2-rangeringer

I Premier CS2 har du muligheten til å forfølge en total rangering for spillingen din, lik hvordan det var i CS:GO. Premier introduserer imidlertid et turneringsstilt draft pick/ban system for kart, som ligner strategiene som brukes av CS2 Pro-spillere i profesjonelle kamper.

Rangeringen du oppnår i Premier CS2 kalles din CS Rating. Den låses opp etter å ha vunnet din 10. Premier-kamp og er ikke lenger delt inn i rekker som i CS:GO. I stedet bruker CS2 nå et ELO-system som strekker seg fra 0 ELO til 35000 ELO, kategorisert i 7 farger. For mer detaljert informasjon, se tabellen nedenfor for å forstå hvordan CS2-rangeringene dine er sammenlignet med CS:GO.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter