Nyheter

October 27, 2023

LNG-speider reflekterer over seier og ser frem til Worlds 2023

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Introduksjon

Etter å ha sikret meg en plass i Knockout-etappen med en seier mot KT Rolster, fikk jeg muligheten til å snakke med LNG Scout om serien og lagets prestasjoner under Worlds 2023.

LNG-speider reflekterer over seier og ser frem til Worlds 2023

Reflekterer over serien

Til tross for seieren mot LCK #3-seedet, uttrykte Scout sin misnøye med lagets tidlige spillprestasjon gjennom de tre kampene. Han vurderte det til 5 av 10, og fremhevet behovet for forbedring.

I det første spillet slet LNG innledningsvis, men klarte å snu utviklingen med et godt utført baronrop og en spillskiftende lagkamp. Scout krediterte GALA, bot-laner, for å ha gjort den avgjørende samtalen og berømmet hans utmerkede spesifikasjoner.

KT Rolster kom imidlertid tilbake i det andre spillet, og utnyttet LNGs tidlige kampkamper. Scout anerkjente lagets innsats for å ta opp disse problemene i utkastet til den tredje kampen og understreket viktigheten av å være mer fokusert i det tidlige spillet.

Går opp midt i spillet

Til tross for KTs tidlige drap, viste LNG sin styrke i lagkamper midt i spillet. Ved å utnytte lagsammensetningen sin, utførte de konsistente kombinasjoner og skapte en uoverkommelig ledelse som motstanderne ikke kunne komme seg fra.

Tanker om det sveitsiske formatet og fremtidige kamper

Som en erfaren veteran med seks VM-opptredener delte Scout sitt perspektiv på det nye sveitsiske formatet. Han avfeide forestillingen om at det skiller seg betydelig fra tidligere gruppespill, og hevdet at sterke lag fortsatt vil seire.

Med sin kvartfinaleplass sikret, venter LNG på den sveitsiske etappens runde 5 for å avgjøre motstanderen. På spørsmål om hans foretrukne motstander og den nåværende Worlds-metaen, uttrykte Scout tillit til deres potensial til å beseire et hvilket som helst lag i kvartfinalen. Han erkjente at den nåværende oppdateringen kanskje ikke er gunstig for dem, men forble optimistisk med tanke på å overvinne den.

Speiderens bidrag til LNG-troppen

Scouts erfaring og innsikt, oppnådd ved å bo i Korea i en betydelig del av livet, har vært uvurderlig for LNG-troppen. Han tar aktivt opp problemer og deltar i diskusjoner med teamet, gir veiledning og støtte.

Håndtere press og stress

Til tross for sin tilbakelente oppførsel, delte Scout sine strategier for å håndtere press og stress. Han liker å se på underholdende videoer og høre på musikk som et middel til å slappe av, unngå TV-dramaer.

Konklusjon

LNG Scouts besluttsomhet og høye forventninger til forbedring er tydelige i hans refleksjoner rundt serien mot KT Rolster. Med sikte på semifinalene, er LNG fokusert på å forbedre formen deres og overvinne eventuelle utfordringer som dukker opp.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter