Nyheter

November 9, 2023

Jonesy's Return: The Future of Fortnite OG

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Fortnite Jonesy er den mest ikoniske karakteren i spillet, anerkjent av spillere over hele verden. Som den sentrale karakteren til Fortnite er mange spillere nysgjerrige på om Jonesy vil komme tilbake i Fortnite OG.

Jonesy's Return: The Future of Fortnite OG

Jonesys reise

Jonesy dukket først opp i kapittel 1 av spillet som en standardkarakter. I utgangspunktet var han bare en av mange karakterer spillere kunne velge mellom hvis de ikke hadde et skinn. Men over tid fikk Jonesy popularitet og ble en integrert del av Fortnite-historien. Han mottok flere skinn og variasjoner, og fengslet fansens hjerter.

Jonesys fremtid

I kapittel 2 tok Jonesy på seg en stor rolle som agent Jones. Han dukket opp i flere versjoner og okkuperte til og med en enkelt POI. I kapittel 3 har han imidlertid ikke spilt noen nevneverdig rolle i spillets historie, noe som gjør at fansen lurer på om han vil komme tilbake for den gjenopplivende OG-sesongen.

Jonesys tilstedeværelse

Selv om Jonesy kanskje ikke dukker opp på kartet som en NPC, er det høyst sannsynlig at en ny versjon av Jonesy vil bli introdusert i butikken i spillet i løpet av sesongen. Disse variantene av karakteren er alltid populære blant spillere, og en tilbakevending til kapittel 1 virker sannsynlig.

Vekkelsesarrangementet

Kapittel 4s OG Fortnite-sesong forventes å avsluttes med en spennende begivenhet i spillet. Det er mulig at Agent Jonesy eller en annen variant av karakteren vil spille en nøkkelrolle i denne hendelsen, og ta spillere tilbake til Black Hole og innlede et nytt kapittel av Fortnite.

Som konklusjon, mens Jonesys retur til Fortnite OG er usikker, kan ikke hans innvirkning på spillets historie og popularitet nektes. Fansen venter spent på nyheter eller oppdateringer angående hans potensielle comeback.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter