Nyheter

October 28, 2023

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Det er et gjør-eller-død-øyeblikk for G2 og BLG når de møter hverandre i den siste runden av Worlds 2023 Swiss Stage. Hvem går videre til neste trinn? La oss bryte det ned.

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Oversikt

G2 og BLG vil konkurrere i den siste Bo3-serien på Swiss Stage for å sikre en plass i Knockout-etappen. Til tross for en sterk start fra begge lag, har de vist noen svakheter i den avgjørende serien.

G2s utfordringer

G2 ser ut til å ha noen problemer med utkastet deres. I serien mot NRG og Gen.G slet de med å bremse spillet og vente på de riktige kraftspikene. NRG viste seg å være sterkere og mer proaktiv, mens Gen.G også utgjorde en utfordring. G2 må ta tak i disse problemene i serien mot BLG.

BLGs ytelse

BLG hadde en anstendig oppvisning mot T1, men kom til kort i å beseire det koreanske laget. De ble overrumplet av Tahm Kench-valget og klarte ikke å justere seg i det andre spillet. I tillegg var det noen tilfeller av overforlengelse og mangel på koordinering i avgjørende lagkamper.

Nøkkel faktorer

Resultatet av kampen vil i stor grad avhenge av lagsammensetningene. BLGs metaavlesning er solid, og de kan lære av sin erfaring mot T1. G2, på den annen side, må være mer proaktiv og finne måter å vinne det tidlige spillet på. Bunnbanen vil være avgjørende for Hans Sama og Mikyx.

Forutsigelse

Det er vanskelig å forutsi utfallet på grunn av viktigheten av sidevalg. Jeg forventer imidlertid en tett serie med 2-1 seier til begge sider. BLG kan ha en liten fordel på grunn av deres generelt bedre utkast.

Prediksjon: G2 1 – 2 BLG

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter