Dafabet som markedsleder innen eSports Betting

Nyheter

2022-05-26

Dafabet, et av de beste sportsbetting-merkene, er i dag kjent for sin dominans i eSports-spillscenen. Selskapet er en ledende leverandør av eSports-spillmarkeder i alle konkurrerende eSport-konkurranser og -turneringer.

Dafabet som markedsleder innen eSports Betting

Men det som må understrekes er at suksess ikke har vært lett. Dafabet har hatt en langsiktig strategi for å hevde seg ikke bare som et kraftsenter for nettgambling, men som markedsleder innen eSports-tipping.

For å forstå hvorfor Dafabet fokuserte på eSport-betting, er det først viktig å forstå hvor stor eSport-bettingindustrien er.

Esports og eSports Betting

eSport-bransjen er i blomst. I følge den siste statistikken var eSport-industrien verdt hele 1,28 milliarder dollar i 2021 og vil blomstre opp til en industri på 2,89 milliarder dollar innen 2025.

Interessant nok er eSports-tipping større enn eSports i seg selv. En Grand View Research-rapport viste at eSports-veddemålsindustrien var verdt 66,98 milliarder dollar i 2020 og vil vokse med en CAGR på 10,1 % fra 2021 til 2028. Antallet eSports-betting har også økt, med de siste rapportene som indikerer at over 6,5 millioner folk er interessert i eSports-tipping.

Statistikken ovenfor utgjør hjørnesteinen i Dafabets interesse for å fokusere på eSports-tipping. Men elefanten i rommet er, hva har ført til suksessen til Dafabet som en av de beste eSport-bettingsidene? Vel, det er et par faktorer som diskutert nedenfor.

Dafabet Fnatic-sponsoravtalen 2015

Dafabet var en av bookmakerne som så potensialet til eSport-tipping. For å gripe øyeblikket sponset selskapet Fnatic, et av de beste eSport-lagene i dag. I avtalen ble Dafabets merkevarelogo vist på Fnatics spillers t-skjorter. Selv om avtalen ble avsluttet, spilte den en betydelig rolle i å øke Dafabets rekkevidde nå som Fnatic er et kjent navn i eSport-bransjen.

Omfattende eSport-dekning

Nøkkeldriveren i Dafabets suksess som markedsleder for eSports-spill er dens omfattende dekning av eSports-turneringer og -konkurranser. Mange eSports bookmakere konsentrer deg kun om de beste eSportene. Men Dafabet er en one-stop bookie der spillere kan satse på alle videospill som er omtalt i eSport-scenen. De inkluderer Dota 2, Valorant, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, FIFA, Apex Legends, etc.

Omfattende eSport-turneringsdekning

I tillegg til å dekke all mainstream eSport, tilbyr Dafabet markeder på alle eSports-arrangementer, fra Tier 1-arrangementene til de mest prestisjefylte turneringene. Dette er noe mange bookmakere ikke gjør. På de fleste eSports sportsbooks kan tippere bare finne spillmarkeder for de store turneringene, men dette er ikke tilfellet med Dafabet. Dette betyr at spillere er garantert eSports-spillmarkeder hele året.

Esports-spillbonuser

Et av de mest sjenerøse sportsbettingmerkene er Dafabet; det er ingen tvil. Kjernen i selskapets markedsføringsstrategis suksess er lukrativ bonuser og kampanjer. For å være en av markedslederne i eSports bettingindustrien, har Dafabet skreddersydd eksklusive bonuser og kampanjer for eSports tippere.

Dafabet har rikelig med velkomstbonuser for nye eSports-spillere. Nye spillere som ønsker å satse på eSports får enorme matchups på sine første innskudd like etter registrering. I tillegg til velkomstpakken, behandles eksisterende eSports-spillere med reload-bonuser. For det første, reload-bonuser samsvarer med beløpene som allerede er registrerte eSports tippere setter inn på bestemte dager når kampanjen er aktiv.

Mobilspillets rolle

Borte er tidene da gamblere måtte sitte foran PC-er for å satse. I dag blir verden mobil. Dette er en trend som Dafabet forstår. For å holde tritt med mobiltrenden har Dafabet gjort mobilspill enkelt ved å utvikle mobilvennlige plattformer for gamblere. Dette er et aspekt som ikke kan ignoreres når man vurderer faktorene som har ansporet til veksten av Dafabet som en eSport-spillside.

Dafabet eSports-spillere kan glede seg over spill mens de er på farten, takket være den mobiloptimaliserte Dafabet-plattformen som er tilgjengelig via enhver mobilnettleser. Foruten nettleseren, har Dafabet native apper tilgjengelig for iOS- og Android-plattformer. Disse mobile plattformene tilbyr spillere en jevn og sømløs spillopplevelse.

Fleksibel bankvirksomhet

Gamblere vil alltid ha en bettingside som har fleksibel og sikker banktjenester. Dette er noe Dafabet tydelig forstår. Nettstedet har inngått samarbeid med ledende nettbaserte betalingsmetoder for å forenkle enkle, raske og sikre innskudd og uttak.

I tillegg til å benytte alle de populære betalingsgatewayene, lar Dafabet spillere spille med alle de populære fiat-valutaene, så vel som kryptovalutaer som bitcoin. Med mange eSport-bettingentusiaster som foretrekker kryptovalutaer, har tilgjengeligheten av bitcoin vært et uvurderlig tillegg.

Innpakning

Mens det er dusinvis av eSport-bettingsider, skiller Dafabet seg ut. Operatøren har lagt en effektiv markedsføringsstrategi for å dominere eSports-spillindustrien. Med eSport som blir større dag for dag, vil Dafabet virkelig forbli en av de beste eSports bookmakerne.

Siste nytt

Fundamentals of Esports Betting Odds
2022-12-01

Fundamentals of Esports Betting Odds

Nyheter