Nyheter

February 14, 2024

CDL Major Two Qualifier-kamper og Rostermania-oppdateringer

Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Etter en kort pause etter Major One, er neste fase av Call of Duty League online-kvalifiseringen planlagt for Major Two.

CDL Major Two Qualifier-kamper og Rostermania-oppdateringer

Rostermania

CDL Rostermania startet tidlig i 2024, da flere lag stokket om lagoppstillingene sine etter en skuffende sesongstart. Boston vant ikke et eneste kart foran hjemmepublikummet, så Breach svarte med å droppe Capsidal for Asim. Los Angeles Thieves gjorde også endringer, og byttet ut Cammy og JoeDecieves med Nastie og Kremp.

Vegas kunngjorde at Standy ikke lenger er en del av Legion, og Seattle gikk videre fra iLLeY, som hadde en imponerende første kamp.

Ligaendringer

I pausen gjennomgikk selve ligaen noen endringer. For Major Two Qualifier-kamper er det nye Hardpoint-bakker og spawns, og Rio erstattet Skidrow Search and Destroy og Terminal Hardpoint.

Major To kvalifiseringskamper

Her er den første listen av Major Two-kvalifiseringskamper for CDL-sesongen 2024:

  • Fredag ​​16. februar
    • Toronto Ultra vs. Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners vs. Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Lørdag 17. februar
    • Carolina Royal Ravens vs. Boston Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics vs. Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • søndag 18. februar
About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen

Siste nytt

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGCs Metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGCs Metagame

Nyheter