Bruk av kryptovalutaer for esports-spill

Crypto Betting

2022-11-10

Kryptovalutaer har vært på leppene til mange mennesker en stund nå. Ettersom flere mennesker lærer om disse digitale valutaene, jo mer blir de entusiastiske for å bruke dem til forretningsmessige og personlige anliggender. Men som med alle andre gode ting, satsing på kryptovalutaer har sin mørke side, spesielt når du bruker dem til eSports-tipping. 

Bruk av kryptovalutaer for esports-spill

For bettingentusiaster som vurderer å skifte fra fiat-valutaer, er det avgjørende å forstå fordelene og ulempene ved gambling med disse digitale myntene. Heldigvis utgjør det kjernen i denne artikkelen.

Fordeler med gambling med kryptovalutaer

Personvern

Online betting-entusiaster vet at det generelt er et anstendig utvalg av betalingsalternativer, fra debet- og kredittkort til e-lommebøker og forhåndsbetalte kort. Imidlertid er et problem som disse betalingsmetodene ikke kan garantere, fullstendig anonymitet eller personvern. Med andre ord, spillere må avsløre noen personlige data når de bruker disse innskuddsmetoder

Anta for eksempel at brukeren ikke deler dataene sine med spillleverandøren (som i tilfellet med e-lommebøker). I så fall må de i det minste dele deler av sin personlige/økonomiske informasjon med mellommenn eller tredjeparter.

Med kryptovalutaer forblir alle transaksjoner anonyme. Personvernnivået som eSports tippere og andre online gamblere får når de bruker Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller en hvilken som helst annen krypto er rett og slett uovertruffen. Innbyggere i land der gambling er forbudt, foretrekker kryptovalutaer for å sikre at deres nettaktiviteter ikke kan spores.

Raske transaksjoner

Alle tippere liker å kunne sette inn innskudd på deres online eSports-spillkonto umiddelbart og begynne å tippe med en gang. Det er tross alt grunnen til at folk registrerer seg med sportsbooks og andre online gamblingplattformer. Derfor kan det være veldig frustrerende å måtte vente med å satse bare fordi et innskudd ikke har blitt behandlet. 

Mens de fleste betalingsmetoder er raske, er kryptotransaksjoner umiddelbare. I tillegg er ingen tredjeparter involvert i kryptobetalingsbehandling, som med kredittkort og e-lommebøker. Dette reduserer transaksjonstiden.

Økt sikkerhet

Mest eSport-spillsider tar sikkerhet så alvorlig at de investerer tungt i solide SSL-krypteringsteknologier for å sikre at kundenes økonomiske data er under nøkkel og lås. Kryptovalutaer tar imidlertid datasikkerheten til et helt nytt nivå ved å bruke det som er kjent som blokkjedeteknologi, som er overlegen SSL-kryptering.

Ingen plasseringsbegrensninger

Noen betalingsløsninger begrenser transaksjoner til tipping på nettbaserte eSports-spillsider i visse jurisdiksjoner eller land. I noen tilfeller kan det hende at betalingsalternativene eller valutaen som brukes i et land ikke støttes av gamblingplattformen. 

I tillegg er det land der online tipping og gambling generelt er forbudt, selv om en offshore gamblingplattform fortsatt vil ta imot gamblere fra disse landene. Ved å satse med kryptovalutaer kan tippere omgå alle disse begrensningene, slik at de kan satse uavhengig av plassering.

Spesialiserte bonuser og kampanjer

Mange eSport-bettingsider tilbyr bonuser og kampanjer rettet spesielt mot tippere som setter inn med kryptovaluta. Selv om disse godsakene varierer fra sportsbook til sportsbook, er en konstant at spillere må bruke en kryptovaluta for å være kvalifisert for disse bonusene. 

Dette oppmuntrer gamblere til å omfavne digitale valutaer ettersom verden gradvis beveger seg bort fra fiat-valutaer. Et av de mest avgjørende eSport-bettingtipsene er imidlertid at spillere må sjekke vilkårene og betingelsene for disse bonusene og kampanjene.

Ulemper

Svingning av verdi/volatilitet

Kryptovalutamarkedet er volatilt, noe som betyr at prisen på enhver krypto kan endres betydelig i begge retninger uten forvarsel. For eksempel kan en tipper konvertere sine $200 til Bitcoin og sette inn pengene på eSport-bettingkontoen sin, bare for å oppdage at Bitcoin-verdien har gått ned når de tar ut penger senere. 

I dette tilfellet vil spilleren måtte pådra seg et tap. Selvfølgelig kan det gå den andre veien og resultere i en fortjeneste, men faktum gjenstår at kryptoer er ustabile.

Lite eller ingen statlig tilsyn

Kryptovalutamarkedet opererer ikke under regulering av noen myndighet eller regjering. Dette betyr at brukere har svært få alternativer å henvende seg til i tilfelle et problem med pengene deres. Det betyr imidlertid ikke at eSport-bettingsider for kryptovaluta opererer uten lisens. 

Selvfølgelig er en god del av dem lisensiert og regulert. Selv de uten tillatelse kan fortsatt være ekte, bare at tippere ikke vil overlate noe til tilfeldighetene.

Ingen Take Backs

Når en spiller har sendt penger til sin kryptovaluta-lommebok, er den borte. Det er ingen regress hvis pengene sendes til feil adresse. Dette er et område hvor betalingsmåter som PayPal og kredittkort overgår kryptobetalinger. 

Derfor må spillere være ekstra forsiktige når de spiller med krypto. Lommebokadressene må registreres nøyaktig.

Innpakning

Kryptovaluta har kommet langt siden sin første opptreden i 2009. Ja, spillleverandører driver med å tjene penger, og med flere og flere nettsteder som aksepterer krypto, flytter leverandørene sakte men sikkert fokus til det kundene deres ønsker mest. Og mens kryptovalutaer har både fordeler og ulemper, gjør førstnevnte dem attraktive for gamblere.

Siste nytt

Grunnleggende om Fortnite-spill
2023-03-30

Grunnleggende om Fortnite-spill

Nyheter

Casinokampanje

1xBet:Opptil €1500 + 150 gratisspinn
Spill nå

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET:Opptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet:Få din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close