22BET bookie-anmeldelse - Spill

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusVelkomstbonus opptil $600
Stort spillvalg
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Stort spillvalg
22BET is not available in your country. Please try:
Spill

Spill

22Bet eSports-galleriet er blant de beste i bransjen. Det kan skryte av et bredt utvalg og kvalitets-eSport-spill som simulerer alle slags mainstream-spill, inkludert håndball, fotball, amerikansk fotball, basketball og så videre.

Imidlertid er de dominerende skytespillene på 22Bet førstepersonsskytespill og flerspillerkampspill. 22Bets rekkevidde av dekning handler om variasjon og å gi eSport-spillere best mulig dekning.

League of Legends (LoL)

League of Legends er blant de mest populære eSport-spillene. Utvilsomt gir 22Bets den dekningen den fortjener. Spillere er mange spesielle markeder sammen med høyere odds enn gjennomsnittet. Det er også verdt å merke seg at spillere har en sjanse til å satse på alle kamper før de starter, men også i sanntid.

Gjennom 22Bets nettside eller mobilapp kan LOL-spillere få tilgang til internasjonale turneringer sammen med kamper som spilles i spesielle regioner. Den europeiske LEC, den sørkoreanske LCK og den europeiske LEC topper listen over 22Bet LOL mest spilte spill.

Counter Strike: Global Offensiv

Counter-Strike: Global Offensive, CSGO, er et av de mest fulgte førstepersons skytespillene. CSGO-spillere hos 22Bet har vanligvis mange alternativer sammen med spillmarkeder å velge mellom. For det første kan spillere satse på direkte vinnere av kamper eller serier. I tillegg til å ha en håndfull spesialmarkeder, dekker 22Bet også en rekke store turneringer så snart de blir tilgjengelige.

Dota 2

Dota 2 er et av de mest spilte spillene hos 22Bet. Populariteten til dette spillet er i stor grad påvirket av det faktum at det tilbyr en av de høyeste prisene. Dessuten begrenser ikke 22Bet sitt tilbud til flaggskipturneringer, men også mindre turneringer.

Spillemarkedene som dekkes her spenner fra hverdagskart og serievinnere til innsatser på viktige mål. For eksempel elsker spillere at de kan satse på kritiske hendelser som det første laget som bryter seg inn i motstanderens base og andre spesialmarkeder.

Rocket League

Rocket League er et annet populært eSport-spillalternativ. Dette spillet er spesielt forskjellig fra andre spill ettersom det kombinerer klassiske fotballelementer med ekstrem bilaction. Dette gjør Rocket League-spill til et toppvalg blant tippere på grunn av adrenalinrushet det gir. Dessuten er oddsen ganske sjenerøse.

Foruten disse fire, er det andre alternativer på 22Bets offisielle nettside. Nye spillere kan alltid starte reisen med de mest populære spillene. Imidlertid tilbyr den befolkede eSports-delen mye mer.