Nyheter

November 14, 2023

The Return of Frosty Flights: Besøk det nostalgiske vinterbiomet i Fortnite kapittel 1

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Introduksjon

Fortnite Frosty Flights, et av de mest elskede interessepunktene (POI) fra kapittel 1, gjør comeback i den kommende Fortnite-oppdateringen. Denne ikoniske beliggenheten med vintertema har en spesiell plass i spillernes hjerter, og dens tilbakekomst er svært forventet.

The Return of Frosty Flights: Besøk det nostalgiske vinterbiomet i Fortnite kapittel 1

Arven fra Frosty Flights

Frosty Flights ble først introdusert i kapittel 1 sesong 7, sammen med tillegg av snø til spillet. Dette interessepunktet ble raskt synonymt med det nye vinterbiomet, og snølandskapet ble en fanfavoritt. Selv om det ikke er så ikonisk som Tilted Towers, har Frosty Flights etterlatt et varig inntrykk på spillerne, og til og med inspirert en samling kosmetikk oppkalt etter den.

Et hjem for fly

Fysisk består Frosty Flights av to hangarer og et forbindelseskompleks fylt med tyvegods. Denne plasseringen ble designet som et knutepunkt for fly, da sesong 7 var den første som introduserte kjøretøyer til Fortnite. Hangarene, ryktes å være eid av Sgt Winter, ble et populært reisemål for spillere som ønsker å ta til himmelen.

The Return of Frosty Flights

Beslutningen om å bringe tilbake Frosty Flights i den kommende Fortnite OG sesong 7-oppdateringen har etterlatt spillere begeistret. Denne severdigheten med vintertema kommer tilbake 16. november, og den forventes å forbli i spillet i løpet av kapittel 1. Akkurat som i tidligere sesonger, vil Frosty Flights sannsynligvis forbli til den nåværende Fortnite-sesongen nærmer seg en slutt.

Konklusjon

Gjør deg klar til å besøke de nostalgiske Frosty Flights i Fortnite Kapittel 1. Enten du er en fan av vinterbiomet eller bare nyter spenningen ved å fly fly, vil dette ikoniske stedet garantert bringe tilbake gode minner. Merk av i kalenderen for 16. november og forbered deg på å utforske himmelen igjen!

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter