Nyheter

October 30, 2023

Guild Esports sikrer investering på 1 million pund for å utvide i MENA-regionen

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Guild Esports, en internasjonal esportsorganisasjon, har kunngjort at de har signert en abonnementsavtale for å samle inn opptil £1 million. Investeringen kommer fra en fremtredende e-sport, innholdsskaping og mediemerke.

Guild Esports sikrer investering på 1 million pund for å utvide i MENA-regionen

Utvide forretningsdrift

Guild Esports planlegger å bruke midlene til å utvide sin forretningsdrift, med et spesifikt fokus på Midtøsten-Nord-Afrika (MENA). Denne regionen er anslått å ha 88 millioner spillere innen 2026, noe som gjør det til et lovende marked for e-sport.

Investeringsdetaljer

Million-dollarinvesteringen innebærer to ubetingede utbetalinger på 250 000 pund. I tillegg er det en tredje transje av abonnementet for £500 000, som er betinget av forhandling og inngåelse av en bredere kommersiell avtale mellom merkevaren og Guild.

Griper muligheten

Guild Esports anerkjenner den økende internasjonale appetitten for e-sport, spesielt i MENA-regionen. Administrerende direktør Jasmine Skee understreker at denne investeringen er avgjørende for å videreføre deres visjon om å bli det ledende internasjonale esport- og spillfokuserte mediemerket.

Utdype bånd

Guild Esports ser frem til å utdype båndene med det investerende merket, ettersom de mener det er en komplementær virksomhet. Dette partnerskapet vil hjelpe Guild Esports med å styrke sin posisjon i bransjen og styrke sin tilstedeværelse i MENA-regionen.

Registrer deg for GI Daily for å motta de siste nyhetene og oppdateringene rett i innboksen din.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter