Nyheter

October 27, 2023

Gjør deg klar for GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

GranBlue Fantasy Versus Rising online beta er en mulighet for spillere til å teste ut de nye endringene til karakterene og gå foran Granblue Fantasy Versus Rising utgivelsesdatoen. Her er hva vi vet om betaen og hvordan du kan få tilgang til spillet tidlig gjennom denne prøveversjonen.

Gjør deg klar for GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Andre beta kommer for GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising nærmer seg utgivelsesdatoen i slutten av november. Spillere trenger imidlertid ikke vente til da for å spille spillet. Den andre betaperioden starter snart, med flere ekspansive alternativer å spille.

Den andre betaversjonen av GranBlue Fantasy Versus Rising vil finne sted fra 9. til 12. november. Denne gangen vil betaen være bredere og til og med inkludere kryssspill. Spillere kan teste spillet på PlayStation 4 og 5, så vel som på Steam. Det vil være 26 karakterer låst opp, slik at spillerne kan prøve ut en større del av rollebesetningen.

I tillegg til online-kamper, vil spillere også ha tilgang til treningsmodus og minispillene i Grand Bruise Legends. Denne siste betaen vil gi en flott mulighet til å bli kjent med karakterene før hele utgivelsen.

Første GranBlue Fantasy Versus Rising Online Beta

Den første GranBlue Fantasy Versus Rising online beta var en lukket beta, med forhåndsregistrering åpnet i juni på den offisielle siden. Betaen fant sted fra 28. juli til 30. juli, og ga spillerne en sjanse til å prøve den nye tittelen.

Hvis du er interessert i å se hvordan spillet er sammenlignet med spilling på pro-nivå, har det allerede vært turneringer med profesjonelle spillere som konkurrerer i den åpne betaversjonen. Disse turneringene gir et innblikk i spillets balanse for konkurransedyktig spilling.

GranBlue Fantasy Versus Rising er svært etterlengtet som en oppfølging av et av de beste anime-kampspillene. Med Arc System Works ved roret kan vi forvente nok en fantastisk tittel i serien.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter