Nyheter

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Returnerer til Verdansk i en ny æra av Call of Duty

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Call of Duty Warzone Mobile er satt til å slå til i spillverdenen med over 45 millioner forhåndsregistreringer allerede. Spillet, som er planlagt utgitt våren 2024, har skapt enorm forventning blant fansen.

COD Warzone Mobile: Returnerer til Verdansk i en ny æra av Call of Duty

Tilbake til Verdansk

COD Warzone Mobile vil bringe spillere tilbake til de elskede Verdansk- og Rebirth Island-kartene, som anses som ikoniske i Battle Royale-sjangeren. Gameplay-klippene som er utgitt så langt har fått positive tilbakemeldinger, noe som gir spenningen rundt spillet ytterligere næring.

En ny æra for Call of Duty

Med den kommende utgivelsen av Modern Warfare III 10. november, etterfulgt av den nye Warzone-opplevelsen satt i Urzikstan, går Call of Duty inn i en ny æra. Spillere kan se frem til å engasjere seg med den ikoniske karakteren Vladimir Makarov og oppleve den fartsfylte bevegelsen og den nye mekanikken til Modern Warfare III.

Hvordan bli med i aksjonen

For å bli med i COD Warzone Mobile-køen, naviger ganske enkelt til Call of Duty Warzone Mobile-siden i iOS Store eller Google Play Store og klikk "Forhåndsregistrer". Når du er forhåndsregistrert, vil du motta et varsel når spillet går live våren 2024.

Et spill med grenseløst potensial

COD Warzone Mobile forventes å redefinere mobilspilling med sin oppslukende gameplay og nostalgiske verdi. Som et av de mest etterlengtede mobilspillene de siste årene, har det allerede fått en massiv tilhengerskare på 45 millioner spillere.

Følg med på Esports.net for flere spennende nyheter om mobilspill.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter