Nyheter

November 7, 2023

Bli med på Fortnite Reboot Rally og tjen gratis kosmetikk!

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Fortnite Reboot Rally er tilbake for en ny runde! Denne sporadiske hendelsen fra Epic tar sikte på å bringe utgåtte spillere tilbake i spillet. Ved å samarbeide med en ny eller tilbakevendende spiller kan du tjene gratis kosmetikk og nyte spesielle belønninger under Fortnite OG-sesongen.

Bli med på Fortnite Reboot Rally og tjen gratis kosmetikk!

Rebooting utfordringer

Reboot Rally er et sett med utfordringer der spillere får i oppgave å "starte på nytt" en annen spiller. Denne kampanjen startet med den siste sesongen 3. november. For å delta må spillere fullføre oppdrag i spillet for å låse opp et sett med ny kosmetikk.

Hvordan delta

For å bli med i Fortnite OG-versjonen av Reboot Rally, må du samarbeide med en spiller som har spilt Fortnite i mindre enn 2 timer i løpet av de 30 dagene frem til 2. november. Hvis du kjenner noen som passer regningen, oppfordre dem til å starte opp spillet og bli med på festen din.

Å tjene belønninger

Når du har dannet et parti, kan du slippe inn i spill og fullføre spesielle oppdrag sammen. Å fullføre disse oppdragene vil belønne begge spillerne med gratis kosmetikk. Belønningene for Fortnite Reboot Rally denne gangen inkluderer:

  • Infernal GG Emoticon (50 poeng)
  • Burning Dragon Wrap (100 poeng)
  • Skerran Glider (150 poeng)
  • Knight's Treachery Pickaxe (200 poeng)

Hvordan tjene poeng

For å låse opp disse elementene, må du tjene poeng. Hvert oppdrag i Fortnite Reboot Rally-fanen vil gi deg et visst antall poeng. Hvis noen oppdrag viser seg å være for utfordrende, kan du fokusere på de lettere for å samle nok poeng til å låse opp alt.

Konklusjon

Fortnite Reboot Rally for november er en flott mulighet til å engasjere seg i spillet og tjene gratis kosmetikk. Med antall spillere som stiger til rekordnivåer, er det garantert kvalifiserte spillere du kan rekruttere til å bli med i Reboot Rally. Ikke gå glipp av denne sjansen til å nyte spillet og samle eksklusive belønninger!

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter