Zotabet bookie-anmeldelse

ZotabetResponsible Gambling
CASINORANK
8.9/10
BonusVelkomstbonus 100 % opptil €150
Flere betalingsalternativer
24/7 support tilgjengelig
Utvalg av spill
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Flere betalingsalternativer
24/7 support tilgjengelig
Utvalg av spill
Zotabet is not available in your country. Please try:
Amelia Tan
ReviewerAmelia TanReviewer
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserEmil HansenLocaliser
Bonuser

Bonuser

Bonuser og kampanjer er andre spennende funksjoner hos Zotabet online spill. De fleste egaming-bettingsider har ikke eksklusive tilbud for deres sportsbook-seksjon, men ikke så Zotabet. Siden ønsker nye spillere velkommen med en velkomstbonus på opptil 150 EUR for sportsbetting. Disse bonusene er imidlertid ikke tilgjengelige i enkelte land som Sverige. Spillere vil også nyte en cashback-bonus på opptil 20 % på hvert innskudd. Dette betyr at jo hyppigere og større innskuddene dine er, desto høyere er cashback-prosenten.

Gjennomgangen vår fant strenge regler angående bonuser og kampanjer, med noen kunder som klaget over aldri å motta bonusmidler. For eksempel blir bonuser automatisk ugyldige dersom saldobeløpet knyttet til bonusen går under 0,05 EUR. Dessuten kan spillere bare tjene maksimale gevinster via bonusmidler på EUR 10 000. Vi anbefaler på det sterkeste at tippere som besøker Zotabet går gjennom vilkårene og betingelsene for bonuser og kampanjer før de tar del i et tilbud.

Cashback-bonusCashback-bonus
+2
+0
Lukk
Spill

Spill

I stedet for å ha en kjedelig bakgrunn og nettsteddesign, har Zotabet tatt i bruk en animert bakgrunn med snøfnugg som faller på en marineblå bakgrunn, og gir spillere en kjølig julestemning. Det er en popup-meny under Zotabet gyllen-grønn logo hvor tippere kan finne Sportsbook-lenken. Ved å klikke på lenken omdirigeres spillere til de forskjellige sportene som tilbys, alle vist på venstre panel. Midt-delen er dedikert til in-plays, og live-spill vises til høyre. Medlemmer som ønsker å satse på e-sport kan bruke søkeknappen for å finne deres foretrukne spill. Alternativt, klikk på de tre linjene ved siden av Zotabet-logoen, og trykk deretter på Esports-knappen.

Esports-betting-seksjonen er stappfull av alle tenkelige videospill og et mangfoldig utvalg av markeder. Bettors vil finne imponerende titler som:

 • Rainbow Six
 • Counter-Strike: Global offensiv
 • Arena of Valor
 • Plikten kaller
 • DOTA 2

Men det er ikke alt. Mindre populære videospill for tipping inkluderer:

 • Valorant
 • Warcraft 3
 • Rocket League
 • Kings of Glory
 • Overwatch

Medlemmer kan få tilgang til de fleste funksjoner uten registrering. Du må imidlertid registrere deg for en konto for å se live-arrangementer og videostrømming. E-sportseksjonen er organisert slik at medlemmer kan se alle idretter eller deres foretrukne valg. Velg ønsket spill under Kommende overskriften for å se pågående turneringer og ligaer og oddsen og toppmarkedene for esports-tipping.

Programvare

For å gi kundene sine et bredt utvalg av spill, samarbeider Zotabet med industriledere innen programvareutvikling. Når det gjelder programvare, er slike navn som blant de mest populære, på grunn av deres moderne funksjoner og spill av høy kvalitet.

Betalinger

Betalinger

Det er et bredt utvalg av betalingsmetoder tilgjengelig hos Zotabet for å imøtekomme eSport-bettores behov. De tilbyr sikre innskuddsmetoder, for eksempel Skrill, Visa, Bank transfer, MasterCard, Neteller , for å sikre at du enkelt kan legge til penger på kontoen din. I tillegg tilbyr Zotabet flere pålitelige uttaksmetoder, noe som gjør det enkelt for deg å få tilgang til gevinstene dine.

Innskudd

De beste bookmakerne går ikke på akkord når det kommer til betalingsmåter. Vi ser dette i Zotabets omfattende liste over innskudds- og uttaksmetoder. Dessuten er vilkårene gunstige sammenlignet med de fleste andre esports-bettingsider. En annen fordel med å tippe hos Zotabet er at denne leverandøren er en av få som oppfordrer til videospillspill med kryptovaluta. Mens andre metoder har et tak på innskuddsgrensen, har ikke Zotabet satt en innskuddsgrense ved bruk av kryptovaluta.

De tilgjengelige innskuddsmetodene inkluderer følgende:

 • Visum
 • Myntbetalt kryptobehandling, inkludert BCH, BTC, ETH, USDT, XRP, LTC og DOGE
 • Skrill
 • Mastercard
 • Neteller
 • Bankoverføring
 • Skrill Rapid
 • MiFinity
 • PaySafe-kort

Alle innskuddsmetoder bortsett fra Coinspaid har en minimum innskuddsgrense på 20€ og maksimalt 4000€. Kryptovalutaer utsetter minimumsgrensen, men har for øyeblikket ingen maksimumsgrense når du satser hos Zotabet.

VisaVisa
+4
+2
Lukk

Uttak

Det er færre alternativer for uttak i forhold til innskuddsmetoder hos Zotabet. Tilgjengelige alternativer inkluderer MiFinity, Coinspaid og bankoverføring. De to første har vanligvis umiddelbare transaksjoner, mens bankoverføringer kan ta mellom 3 og 5 dager. Mens minimumsuttaket varierer avhengig av valgt metode, er maksimum 4000€ bortsett fra kryptovalutaer med en høyere grense.

Tillit og sikkerhet

Tillit og sikkerhet

Zotabet gjør en ekstra innsats når det gjelder sikkerheten til brukerne. Tilbyderen følger alle strenge regler og retningslinjer for trygg og ansvarlig online gambling. Zotabet er lisensiert og regulert av anerkjente spillmyndigheter, noe som bidrar til å sikre at leverandøren fungerer rettferdig og transparent.

Sikkerhet

Zotabet opererer lovlig under lovene til Curaçao Gaming Authority. De siste årene har siden utvidet sin virksomhet til å dekke andre jurisdiksjoner. Imidlertid er det fortsatt begrensede territorier der tippere ikke kan spille spill med ekte penger. De inkluderer:

 • Polynesia
 • Frankrike
 • Storbritannia
 • USA
 • Israel
 • Nederland
 • Iran
 • nederlandsk
 • Hellas
 • Den syriske arabiske republikk

Nettstedet bruker høy SSL-kryptering og protokoller som tofaktorautentisering for å bevare og sikre brukerdata. Dette lar spillere spille uten å risikere tap av data. Til tross for sikkerhetskontrollene på plass, anbefaler vi på det sterkeste at spillere gjør sitt beste for å beskytte påloggingene og andre detaljer på nettet. Hvis tippere opplever problemer med å bruke siden, har Zotabet et dedikert 24/7 kundestøtteteam som er klare til å hjelpe.

Når det gjelder ansvarlig gambling, har Zotabet en streng policy for å beskytte voksne og hindre mindreårige spillere fra å få tilgang til tjenester. Nettstedet har satt opp verktøy under sin sportsbook, inkludert en selvekskluderingsgrense eller forespørsel om selvekskludering, en avkjølingsgrense og en daglig, ukentlig eller månedlig innskuddsgrense.

Ansvarlig Spill

Når det gjelder eSport, prioriterer Zotabet å oppmuntre til etisk spilling og tilby en rekke ressurser for å hjelpe spillere med å satse ansvarlig. Vennligst besøk følgende nettsteder for flere ressurser om ansvarlig spilling og behandling av avhengighet: * GamCare * Gamble Aware * Gamblers Anonymous

Om

Om

Hva er forskjellen mellom en gjennomsnittlig bookmaker og det beste bransjen har å tilby? Den beste sportsbooken vil gjøre spillere glade fra første stund og konsekvent opprettholde den rekken. Dette er noe Zotabet har ønsket å gjøre, som man kan se i spillopplevelsen og hvordan siden håndterer kundene sine.

Mens noen tilbyr bare den gjennomsnittlige gambleropplevelsen, streber andre etter å skille seg ut fra kampen ved å slå sammen modernitet og teknologi for å forbedre brukeropplevelsen. En slik egaming-bettingside som fanget vår oppmerksomhet er Zotabet. Det er en av få esports bettingsider som støtter esports betting med krypto. I tillegg til å være kryptovennlig, sikrer tipping hos Zotabet tippere en jevn opplevelse uten forsinkelser og mislykkede betalinger.

Zotabet eies og drives av Hollycorn NV, et etablissement som fører tilsyn med 20 andre gamblingsider. Hollycorn opererer under gamblinglovene og lisensene til Curaçao og har internasjonale lisenser. Det betyr at tippere kan være rolige og vite at de har å gjøre med en legitim operatør. Zotabet sportsbook har noen av de mest detaljerte markedene i esportseksjonen, med ganske imponerende odds.

Zotabet er en av de få moderne leverandørene som tillater esports-tipping med krypto i tillegg til flere andre betalingsmetoder. Nettsidefølelsen er utmerket, med lenker som er lett tilgjengelige og laster raskt. Utvalget av videospill er også imponerende, for ikke å nevne de forskjellige markedene som er tilgjengelige for spillere og de beste oddsene for esports-tipping. Zotabet har gjort en ekstra mil for internasjonale innkjøpslisenser for å operere i flere jurisdiksjoner mens de har satt opp stramme sikkerhetsprotokoller for å beskytte spillere.

Og i tilfelle du er bekymret for å bli for knyttet til siden og spillene som tilbys, har Zotabet satt opp flere ansvarlige gamblingverktøy for å gjøre gamblingopplevelsen hyggelig for alle spillere. Når det er sagt, må du spille ansvarlig.

Les videre for å lære mer om denne bookmakeren, inkludert toppspill som tilbys, bonuser og kampanjer, og betalingsmetodene hos Zotabet.

Raske fakta

Grunnlagt år: 2022

Regnskap

Å opprette en konto hos Zotabet er utrolig enkelt. For å nyte eSports-spill og -turneringer, besøk ganske enkelt nettsiden deres, fyll ut registreringsskjemaet og kom i gang!

Brukerstøtte

Hvis du har problemer med et eSport-relatert problem, er Zotabet sin kundeservice der for å hjelpe. Leverandørens ansatte kan svare på spørsmålene dine og hjelpe deg umiddelbart.

Tips Og Triks

 • Følg dagens hendelser og trender i eSport-verdenen. Hvis du vil vite når favorittlagene og -spillerne dine vil delta i fremtidige turneringer og arrangementer, følg dem på sosiale medier. * Få mest mulig ut av bonuser og spesialtilbud. Som en ledende spilltjeneste tilbyr Zotabet ofte nye og returnerende brukere spesielle bonuser. Du kan finne de mest oppdaterte tilbudene ved å sjekke kampanjesiden Zotabet . * Administrer pengene dine på en ansvarlig måte. Å lage og holde seg til et budsjett kan hindre deg i å tape mer penger enn du har råd til. * Bli informert og ikke gå glipp av de siste nyhetene. For å øke sjansene for å vinne et spill med Zotabet , anbefales det å foreta undersøkelser om lagene og spillerne som er involvert, og deres siste prestasjonsstatistikk. * Sjekk alltid oddsen til Zotabet før du setter et spill. Å følge med på de nyeste oddsene, markedene og funksjonene er viktig hvis du ønsker å få mest mulig ut av veddemålene dine på eSport.

Kampanjer Og Tilbud

Nye og nåværende eSport-spillere kan dra nytte av et bredt spekter av tilbud og bonuser fra Zotabet . Du kan gi eSports-spillet et løft ved å hente noen interessante kampanjer levert av Zotabet – spesielt de med gode vilkår og betingelser.

Valutaer

Valutaer

Som en internasjonal merkevare tillater Zotabet mange valutaer, inkludert:

 • CAD
 • NZD
 • USD
 • JPY
 • ZAR
 • PLN
 • KRW
 • INR
 • EUR
 • HUF