N1 Bets omtale av ESports

Age Limit
N1 Bet
N1 Bet is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Trusted by
Curacao

N1 Bet

Den nye sportsbooken på blokken, N1Bet, tilbyr esports-spillmuligheter med en robust liste over spillalternativer. Siden 2021 har selskapets esports bettingsider konkurrert med de store aktørene. Administrert av Dama NV og lisensiert av Curacao Gaming, fokuserer esports bookmaker på lokale markeder. Den globale ekspansjonen til forskjellige territorier lar spillere satse på videospill i forskjellige regioner og forskjellige språk.

For e-sportentusiaster tilbyr konkurransedyktige odds lukrative muligheter for spill på videospill. Plattformen trekker alt for å skaffe seg en del av det robuste eGaming-spillmarkedet. Ved å implementere et betydelig bonus- og kampanjeprogram, tiltrekker N1Bet nye og erfarne spillere for online eGaming-spill.

Med ekspansive tilbud er N1 Bet-anmeldelser på nett positive. Betalingsalternativene er konkurransedyktige. Partnerskap med kjente merkevarer sikrer trygge transaksjoner mens du satser på e-sport. Med underholdende spill og kreative kampanjer genererer nettstedet positive svar fra internasjonale brukere.

La oss se på alt plattformen har å tilby potensielle spillere. Fra konkurransedyktige odds på e-sport til en rekke underholdende alternativer for e-sport på nett, N1 Bet skaper en dynamisk nettopplevelse for spillere. Flere gamblere sjekker ut nettsiden. Med 4,5/5 stjerner fra anmeldelser på nett, fortsetter nettanmeldelser å forbedre plattformens gode rykte.

N1 Bet esports

Spill hos N1 Bet er en enkel prosess. Registranter følger registreringsmeldingene for å oppgi den nødvendige informasjonen, bekrefte e-postadressen og sende inn identitetsbekreftelse. Etter å ha akseptert spillebokens bruksbetingelser, kan en spiller sette inn penger fra en av flere nettbaserte betalingsleverandører. Brukere kan velge mellom standard, men underholdende utvalg av esports alternativer for tipping online.

CS:GO

CS:GO tiltrekker seg globale fans for N1Bet online betting. Som et svært populært videospill setter tittelens turneringer ikoniske CS:GO-konkurrenter mot hverandre for å vinne seier. I et spill med virtuelle terrorister og motterrorister kjemper vinnerne ut på et virtuelt kart. Spillere planter bomber eller redder gisler fra terroristene. Med ni originale spillmoduser tilbyr tittelen en rekke historielinjer som spillerne kan engasjere seg i. Fellesskapsmoduser er også tilgjengelige, som inneholder tilpassede kart.

FIFA

FIFA er et videospill med internasjonal tilhengerskare. Faktisk skapte tittelens utvikler spillet for å møte behovene til fans i mer enn femti land. Tittelen inkluderer atten forskjellige språk. Anerkjent av Guinness for å selge 325 millioner eksemplarer, overgår FIFA salget av andre videospilltitler på markedet. Hos N1 Bet-spill på nett tilbyr populære FIFA-turneringer spillere en mulighet til å se og satse på konkurransedyktig fotball.

Betalingsmetoder hos N1 Bet

Å satse er enkelt, enten en gambler satser med en bonus eller setter inn valuta. Registrerte kan sette inn midler hos bransjens topp betalingsmerker. Ved å bruke kryptovaluta, digitale lommebøker, kort eller betalingsoverføringer får spillere et stort antall valg for å sette inn penger.

Online bookie-kontobrukere kan bestemme hvor mye de skal sette inn, fylle ut detaljene og bekrefte med nettstedet. Etter å ha valgt betalingsmåter, overfører leverandøren penger raskt. Tidsrammen for å sette inn penger på sportsbook-kontoen varierer, avhengig av betalingsleverandøren du velger.

Tilbydere på N1Bets liste over finansinstitusjoner inkluderer Visa, MasterCard, som et velkjent merke innen esports-betting, nettstedet har et stort fellesskap av esport-entusiaster som nyter bookmakerens konkurransedyktige odds på globale e-sportsturneringer.

Nye registranter er ivrige etter å sette inn penger for å satse på globale turneringer, som inneholdt ikoniske lag og individuelle spillere. Ved å samarbeide med velrespekterte finansielle merkevarer, gir N1 Bet en trygg og enkel opplevelse for overføring av midler.

Betalingsmåter inkluderer MasterCard, Visa, Neteller og Skrill. Plattformen tilbyr også et større utvalg for de spillerne som foretrekker kryptovaluta. Spillere kan sette inn kryptovalutamidler med Litecoin, Ethereum, Bitcoin, Dogecoin og USDT, som er en omfattende liste over kryptoleverandører sammenlignet med andre spillnettsteder.

N1 innsatsbonuser

Nye kunder nyter en velkomstbonus på €400. Etter kontoverifisering kan en spiller kreve bonusen. Spillrestriksjoner gjelder imidlertid. Hver bonus har en grense på €100. Med den første bonusen skriver en spiller inn en kampanjekode for å oppnå 100 prosent match av bonusen. Tilleggskoder tilbyr bonusmatcher for opptil fire innskudd.

Ukentlige cashback-tilbud øker også spillerinntektene med 10 prosent eller 20 prosent med en kombinasjonsbonusbooster. Esports bonuser er insentiver, som krever null innsats. N1 Bet gleder seg over en omfattende mengde esport-fans som besøker siden for å nyte online esport-betting.

Fra velkomstbonuser til insentiver, bookiens kampanjemuligheter fortsetter å tiltrekke seg nye spillere. Dens tilstedeværelse i det konkurranseutsatte markedet gir en spennende mulighet for hver fan til å kombinere kjærligheten til e-sportsspill med den spennende spenningen ved å satse på konkurranser.

Kampanjer gir spillere en måte å delta risikofritt på. Ved å satse med bonuspenger lærer brukeren å satse og forstå plattformens vilkår før han risikerer innskudd.
Omsetningskrav for bonuser, odds på sportsbook og andre detaljer påvirker hvor mye penger en spiller kan vinne eller tape. Å forstå bonusprosessen, sikrer at en gambler satser ansvarlig når han krever og bruker bonuser.

Hvorfor satse på N1 Bet?

N1 Bet tilbyr en omfattende liste over kryptovalutaer for spillere som er interessert i private, sikre økonomiske transaksjoner. I tillegg til en lang liste over internasjonalt anerkjente betalingsleverandører, som Neteller og Visa, sikrer plattformens kryptooverføringer et ekstra lag med blokkjedestøttede transaksjoner, som er trygge.

Nettstedets ekspansive liste over esports-bettingalternativer er også et pluss. Med alle store turneringer henvender plattformen seg til esports-betting-entusiaster. Med et teknisk forsvarlig og attraktivt design samarbeider N1Bet med de beste programvareleverandørene for å bringe sømløs onlinespill til kundene. Spillere legger merke til innsatsen for å gi en hyggelig prosess, og nettstedet mottar generelt positive anmeldelser på nettet.

Bonuser er også konkurransedyktige, slik at spillere kan glede seg over risikofritt spill. Selv om det finnes online bettingsider med høyere bonuser, tiltrekker N1Bets bonustilbud fortsatt spillere som ønsker å prøve før de kjøper spillebøkens tjenester. Det er viktig å lese vilkårene nøye, som kan endres. Omsetningskrav gjelder for noen bonustilbud.

Som en lisensiert virksomhet er plattformen forpliktet til ansvarlig gambling og etisk drift. Kundeservicen er tilgjengelig hele uken via e-post og chat. For tippere hjelper denne bekvemmeligheten til å enkelt løse problemer og øker kundetilfredsheten mens du tipper online.

Total score8.3

Raske casinofakta

BonuserBonuser (4)
Innskuddsbonus
Matchbonus
RegistreringsbonusVelkomstbonus
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (19)
Bank transferBitcoin
Credit Cards
Crypto
Debit Card
EcoPayz
Interac
Klarna
Maestro
MasterCard
MuchBetter
Neosurf
NetellerPaysafe CardSkrill
SticPay
Venus Point
Visa
iDebit
LandLand (9)
Brasil
Canada
Finland
Frankrike
Norge
Polen
Russland
Storbritannia
Tyskland
LisenserLisenser (1)
Curacao
SpillSpill (39)
American Football
Aussie Rules
Badminton
Baseball
Basketball
Biathlon
Boksing
CS:GOCall of Duty
Cricket
Cycling
Dart
Dota 2
Eurovision
Floorball
Football Betting
Formula 1
Fotball
Futsal
Golf
Handball
Ice Hockey
King of GloryLeague of Legends
MMA
Motorsports
Oddsspill på nett
Oddstipping
Politikk
Rainbow Six Siege
Rugby
Skiing
Snooker
Squash
StarCraft 2
Table Tennis
Tennis
Volleyball
Water Polo
SpråkSpråk (7)
engelsk
finsk
fransk
norsk
polsk
russisk
tysk