Nomini gjennomgang av eSports-spill 2024 - Spill

NominiResponsible Gambling
CASINORANK
8.3/10
BonusBonus $500 + 200 gratisspinn
Velkomstbonus-tilbud
3500 spill
Øyeblikkelig spill tilgjengelig
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Velkomstbonus-tilbud
3500 spill
Øyeblikkelig spill tilgjengelig
Nomini is not available in your country. Please try:
Spill

Spill

Spillere vil se at Nomini tilbyr mange av de mest populære esports-titlene. League of Legends, CS: GO og StarCraft 2 er de mest populære titlene å satse på gjennom Nomini.

Til tross for å ha et lite utvalg av eSporter å satse på, ser det ut til at Nomini har valgt spillene med presisjon. De er alle kjente og i fokus for årlige turneringer. Spesifikke innsatser for hver store konkurranse blir tilgjengelige etter hvert som det tar å skje.

Mest populære e-sport

Det er også verdt å merke seg at Nomini ikke bare er en eSport-spillside. I stedet gir det et mangfoldig utvalg av gamblingmuligheter. Dette er grunnen til at nettstedet ikke har flyttet vekten til flere nisjespill.

League of Legends (også kjent som League eller LoL) er kanskje den største eSporten å satse på i Nomini.

I motsetning til noen eSports bettingsider som tilbyr odds på League of Legends, Nomini har eSport-spill på store turneringer som Worlds Cup og Mid-Season Invitation og regionale konkurranser som Kinas League of Legends Pro League og League Championship Series for USA og Canada.

Spillalternativer inkluderer matchvinneren, det første laget som tar det første blodet, det første laget som river et tårn, det første laget som dreper Baron, og det første laget som ødelegger en inhibitor.

Live eSports-spill

Når det gjelder live-arrangementer, er Nomini-spilleboken vert for rundt 10 000 per måned, med en gjennomsnittlig odds på 93 prosent. Full / Delvis utbetaling, Fast Markets og Bet Builder er alle tilgjengelige for spillere.

Imidlertid er ingen live-streaming tilgjengelig, og andre funksjoner som Rediger og Be om et veddemål er utilgjengelige. Aksepteringstiden for innsats er 5", og det er en mulighet for å akseptere høyere eller lavere odds automatisk.

Dette kan være en ulempe for noen tippere, ettersom noen av de beste eSports-spillsidene nylig oppdaterte tjenestene sine til å inkludere en live-stream ettersom tippere liker live-spill på samme side.

Counter-Strike: Global offensiv

CS: GÅ er ikke bare et av de mest populære førstepersonsskytespillene globalt, men det er også en god innsats i Nomini. Her finner du det bredeste utvalget av kamper tilgjengelig for alle spill, inkludert store turneringer som CS: GO Major Championship.

Sammenlignet med bransjegjennomsnittet er spillmarkedene rimelige og rettferdige. I tillegg til det tradisjonelle matchvinner-scenarioet, finner du 5 til 20 forskjellige spillmarkeder avhengig av begivenheten og kampen du velger.

Selv om dette ikke er perfekt for de som leter etter eksotiske ting, passer det for tilfeldige spillere som leter etter en enkel innsats.

StarCraft II

Blizzard Entertainment StarCraft 2 er en sanntidsstrategi (RTS) esport. To spillere konkurrerer ved å velge ett av tre løp: Terrans, Protoss eller Zerg, alle tilgjengelige på et forhåndsvalgt kart.

I tillegg er spillopplevelsene deres varierte og forskjellige fra hverandre. Idrettsutøvere må fortsatt ta beslutninger raskt, og multitasking er nødvendig. Dette er ideelt for spenningssøkende tippere på grunn av spillets fartsfylte handling.

Kampvinner, kartvinner, handikap, lag A/B for å vinne ett kart, lag A/B som ikke vinner noen kart, korrekt kartpoeng, over/under totalt antall kart, lag for å vinne gruppe, lag for å vinne turnering og turneringsregion Vinnere er de mest utbredte spillmarkedene.

Valorant

Riot Games' førstepersons skytespill VALORANT er det siste esport-fenomenet. Spillets unike blanding av taktisk skyting og individuelle karakterer er stemningsfulle for CS: GO, Overwatch og League of Legends.

Fans fra begge spillene har hilst på VALORANT med åpne armer. Twitch-seertallet for spillet nådde over 1,7 millioner, og ukentlige spillerpålogginger for å klatre VALORANT-nivåene er fortsatt i millionklassen. Oppmerksomheten til det enorme publikummet har nå byttet til den blomstrende VALORANT esportsindustrien og Valorant-betting.

Champions Tour, Game Changers, Red Bull Campus Clutch og Conquerors Championship er noen av de viktigste begivenhetene i VALORANT, og de er alle verdt en innsats i Nomini.

Kings Of Glory

King of Glory er en populær kinesisk e-sport med titusenvis av tilskuere og en enorm premiepott. En av KOGs kjennetegn er at det er en av svært få e-sporter kun for mobil.

Selv om fans kan se spill på en stor skjerm, på YouTube eller på andre plattformer, utkjempes alle proffkamper på mobile enheter. Det er også et gratis-å-spille esport-spill, som bidrar til dets pågående popularitet.

Matchvinner, nøyaktig poengsum, rundevinnere, lag som trekker første blod, først til å rive et tårn, og andre innsatsalternativer er tilgjengelige i King of Glory, hvorav mange også er tilgjengelige i andre populære MOBAer som Dota 2 eller LoL, som f.eks. matchvinner, nøyaktig poengsum, rundevinnere, laget som trekker første blod, først river et tårn, og så videre.

Dota 2

Dota 2 er et sanntidsstrategispill som krever mye taktisk beslutningstaking og et høyt nivå av teamsamarbeid.

Flertallet av esports-bettingsider aksepterer DotA 2-spill. Den er tilgjengelig på de fleste spesialistmotstandere og engangsarrangementer, med innsatskategorier som head-to-head-spill på entitetskamper og turneringsmestere som The Invitational.

Dota bettors har mange alternativer og muligheter når det kommer til live betting. In-play-spill, spesielt i Dota, er en mer spennende type veddemål fordi du kan se handlingen live og basere din spillstrategi på kampens hendelser.