1xBet bookie-anmeldelse - Spill

1xBetResponsible Gambling
CASINORANK
9.2/10
BonusVelkomstbonus opptil €1500 + 150 gratisspinn
Epic Sportbook Live Chat 24/7
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Epic Sportbook Live Chat 24/7
1xBet is not available in your country. Please try:
Spill

Spill

Med så mange spill som skjer over hele verden, har eSport blitt et av de mest populære spillalternativene. Til satse på e-sport hos 1xBet må man kjenne til de forskjellige turneringene og mesterskapene som er tilgjengelige for hvert spill.

Det er mange arrangementer med en premiepott verdt millioner av dollar med lag fra hele verden. 1xbet esports live er et av de mest populære alternativene for esports betting hos 1xbet

Topp favoritt e-sport hos 1xBet

Dota 2

Dota 2 er en online kamparena utviklet som spilles av to lag med 5 spillere hver. Hvert lag har sin base på motsatt ende av kartet. Målet er å ødelegge basen til motstanderen mens du beskytter din for enhver pris.

Counterstrike: Global offensiv

Spillerne i dette spillet konkurrerer som lag, og de kan velge mellom forskjellige karakterer, som hver har sine unike evner. Det er terror- og kontraterrorteam. CS:GO lag går opp mot hverandre, og hver må prestere godt hvis de vil slå fiendens lag.

League of Legends

League of Legends er et veldig populært MOBA-videospill utviklet av Riot Games, spilt mellom 2 lag med maksimalt 5 spillere hver. Vinneren er laget som klarer å ødelegge motstanderens base samtidig som de beskytter deres. Dette esport-spillet er et av, om ikke det mest populære spillet å satse på.

StarCraft 2

Dette er militær science fiction slått sanntidsstrategispill som spillerne bruker til å konkurrere mot hverandre i lag. Det er lag med 3 eller 4 spillere hvor de må bygge en hær og ødelegge motstanderens styrker. StarCraft 2 er et kultspill i egaming-verdenen, med spillere fra hele verden.

Overwatch

Spillere i Overwatch må velge mellom forskjellige karakterer, hver med sine evner, og prøve å eliminere motstandernes lag mens de forsvarer seg for å komme ut på topp. Det er flere spillmoduser til dette spillet, så det tilbyr en stor variasjon av spenning til følgerne: beskytte nyttelasten, forsvare mål og mer.

Heroes of the Storm

I denne er det 2 lag med 5 spillere i hver. Heroes of the Storm er veldig lik Dota 2 eller League of Legends siden dette også er et MOBA-basert spill. Spillere kan velge helter fra andre Blizzard Entertainment-spill. Hvert lag må prøve å ødelegge den andres base mens de beskytter sin egen for å vinne spillet.

Herlighetens konge

Det spilles mellom to lag med 5 spillere hver. Målet er å beskytte tårnene dine mens du prøver å komme til fiendens base og ødelegge den før de når din. Dette er også en MOBA-spillsjanger som er svært populær å se og spille.

Rainbow Six Siege

Ofte referert til som R6 spilles mellom to lag med fem spillere hver i FPS-modus. Hver spiller må velge mellom forskjellige karakterer kalt operatører, som hver har sine unike evner. Målet er å eliminere det andre laget uten at de eliminerer laget ditt før tiden renner ut, plante en defuser til en av de 2 bombene, eller forsvare bombene fra å bli uskadeliggjort.

World of Warcraft

World of Warcraft spilles mellom to lag, og hvert lag har maks 5 spillere. Spillerne må velge mellom forskjellige karakterer, som hver har sine evner, og kjempe mot fiendens lag for å ødelegge basen deres først. Det er imidlertid 2 typer Warcraft-spill fra Blizzard som spillere og tippere kan velge mellom. Det ene er Warcraft 3 som er et RTS-spill, og det andre er World of Warcraft som opprinnelig er et MMORPG-videospill.

Rocket League

Rocket League er et bilfotballspill som spilles av to lag med fire spillere hver. Målet er å sette ballen i nettet til motstanderens lag mens du forsvarer deg mot dem.

E-sport kan virke forvirrende når man er ny for dem. Likevel må man forstå dem for å gjøre informerte spill. Heldigvis, som du kan se i listen ovenfor, har de fleste av dem en lignende generell struktur. Det handler mest om lag som prøver å eliminere eller overgå hverandre, akkurat som i konvensjonell idrett.

Det klokeste er imidlertid å spesialisere seg på noen få spill som tilbys på 1xBet. På denne måten kan en spiller satse på de mange markedene som tilbys på siden, utover bare vinner-/taperspillet.