Rabonas omtale av ESports

Age Limit
Rabona
Rabona is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Curacao

Rabona

Siden 2019 har det nyopprettede Rabona online sportsbook og esports bettingside fortsatt å yte eksepsjonell service til sine kunder, ifølge anmeldelser på nett. Med 4,8/5 og 7,6/10 fra populære anmeldelsessider, gjør sportsbook seg bra totalt sett som et populært reisemål for esports-betting-entusiaster. Operatør av Soft2bet, tilbyr plattformen 95 prosent utbetaling på enkelte idretter, som basketball og fotball.

Nettspillsiden trekker nye spillere med konkurransedyktige kampanjer og bonusbelønninger. Spilleboken er lisensiert i Curacao og opererer i henhold til strenge regler for å overholde lisenskravene. Lisensen krever at bookmakeren for esport viser operasjonell integritet og fremmer ansvarlig gambling blant spillerne. Den digitale siden støtter både engelsk og tysk, og tilbyr esports online bettingtjenester til kunder i mange regioner over hele verden.

Med en minimumsalder for tipping på 18 år, henvender nettspillsiden seg til både unge og erfarne esportentusiaster som satse på videospill. I følge nettstedet rankchart.org har Rabona mer enn 22 000 besøkende og mer enn 100 000 sidevisninger hver dag. Som et nettsted i vekst, tiltrekker sportsbooken nye brukere med en velkomstbonus og andre salgsfremmende hensyn for spill på videospill. Disse velkomstbonusene lar brukere prøve å satse på e-sport før de risikerer sine egne innskudd.

Rabona esport

Ved å gi brukere tilgang til eGaming-spill populær e-sportsturnering og muligheter for begivenheter, vokser Rabona et positivt omdømme for online eGaming-betting. Enten du satser på e-sport, lag eller individuelle spillere, finner kontoinnehaverne konkurransedyktige odds på e-sport hos Rabona, ifølge anmeldelser på nett. Med mer enn 20 000 live-begivenheter i måneden, tilbyr online betting-siden tilgang til konkurranser med globale titler for tipping på e-sport, for eksempel følgende:

FIFA

Electronic Arts distribuerer FIFA, det bestselgende videospillet over hele kloden. Opprinnelig distribuert i 2011, har videospillet solgt mer enn 325 millioner eksemplarer. Den er tilgjengelig i minst 51 land og oversatt til atten forskjellige språk. FIFAs store rekkevidde hjelper globale fans til å spille en oppslukende videospillopplevelse. Foreløpig har videospillet sin plass i Guinness World Records-boken som den bestselgende tittelen for sportsvideospill over hele verden.

Rainbow 6 Siege

Med femtifem millioner spillere er R6 en annen populær tittel, som trekker internasjonale spillere til å delta i esport-kamper og -turneringer. Disse entusiastene setter i gang spill på Rabona. Spillutgiveren Ubisoft administrerer massedistribusjonen for alle Rainbow 6 Siege franchise-titler. Basert på Tom Clancys Rainbow Six-roman, tilbyr videospillet spennende underholdning for både spillere og tippere, ifølge internettanmeldelser.

Betalingsmetoder hos Rabona

For å sette inn penger må Rabona-brukere først registrere seg for en konto. Registreringen er enkel. Skriv inn detaljene og bekreft den nødvendige informasjonen for å få tilgang til velkomstbonusen. . For å registrere deg, velg opprettingskontoen, skriv inn e-postinformasjon og følg instruksjonene. Etter registrering kan brukere sette inn penger og kreve en velkomstbonus. Ved å tilby en 100 prosent innskuddsmatch opp til $150, er innsatsen konkurransedyktig. Flere online bettingsider tilbyr høyere bonuser for å starte. Rabona har imidlertid et rimelig omsetningskrav. Nye kontoinnehavere som bare krever velkomstbonusen må spille innskuddsbeløpet én gang.

Nettspillsiden tilbyr flere betalingsmåter å velge. Brukere kan velge mellom digitale lommebøker, bankoverføringer, kryptovaluta og kredittkort. Ved å følge instruksjonene for den valgte betalingsmetoden kan en bruker sette inn minimum €10 eller ta ut minimum €20. Nettstedet belaster ikke brukere for å sette inn penger. Uttak kan ta fra 48 timer til opptil 3 dager, avhengig av betalingsmåten kontoinnehaveren velger. For eksempel har en bankoverføring et uttaksbeløp på minimum €100, som kan ta opptil 3 dager å gjenspeile på brukerens betalingsleverandørkonto.

Bonuser Rabona tilbyr

Ved å satse på Rabona kan spillere ta ut opptil 20 000 euro, avhengig av kontoinnehaverens status. Dette gjør det rimelige omsetningskravet for bonus viktig. Spillere kan prøve ut nettsiden med bonusmidler uten å måtte bekymre seg for å rulle den over flere ganger før de oppfyller et restriktivt krav.

Rabona ber bare brukere om å satse én gang bonusbeløpet, noe noen online anmeldere setter pris på. Selvfølgelig kan vilkårene endres når som helst. Foreløpig kan nye spillere som krever bonusen for å satse på videospill oppleve siden uten å bruke innsatte midler på forhånd. Risikofri betting gir spillere et fugleperspektiv av de enorme esports-alternativene som er tilgjengelige for spillere å nyte.

Mens Rabona tilbyr lave til pålydende odds, opprettholder nettstedet konsekvente bonus- og belønningsstrukturer, som nye kontoinnehavere kan bruke. Som en ny online bettingside vokser Rabona fortsatt og tiltrekker seg esports-kunder fra det globale online bettingmarkedet. Med belønninger, poeng og bonuser lar nettstedet brukere delta først og bruke personlige midler senere, som er en belønning. Selv om populære nettsteder tilbyr høyere bonuser, gir Rabona et rimelig omsetningskrav. Nye spillere besøker siden og eksisterende spillere kommer tilbake for å satse på videospill.

Hvorfor satse på Rabona?

Rabona betting online tilbyr regioner rundt om i verden anstendige bonuser og rettferdige omsetningskrav. Med positive generelle anmeldelser på nettet, forblir nettsiden konkurransedyktig i det voksende markedet for esports online betting. Rabona-betting på nett introduserer kundene til en rettferdig og balansert tilnærming til e-sport på nett, i henhold til anmeldelser på nett. Ved å tilby enorme muligheter til å satse på videospill, fortsetter esports online bettingside å utvide kundebasen. Anmeldere legger merke til at mer enn 30 000 begivenheter før kampen, 24/7 kundeservice og pålydende odds på e-sport hjelper nettstedet med å opprettholde konkurransefortrinnet.

Nettstedet tilbyr store muligheter for kontoinnehavere til å satse på videospill, og tiltrekker seg bedrifter fra forskjellige regioner over hele verden. Det er banebrytende teknologi og kundesentrerte retningslinjer kan forklare grunnen til at anmeldere finner gode ting å si om Rabona. Anmeldere er spesielt fornøyd med antall kampanjer og innskuddsalternativer for å gjøre bruken av nettstedet til en enkel prosess.

Anmeldere legger merke til at sekundære spill er under pari i gjennomsnitt. I tillegg, med lavere uttaksgrenser, kan det hende at nettspillsiden ikke tiltrekker seg like mange e-sportentusiaster med høy innsats. Men for de som søker underholdende esports-spill, ser det ut til at konsensus er at Rabona er verdt å sjekke ut.

Total score8.3

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2019
BonuserBonuser (10)
Bonuskoder
Bursdagsbonus
Free Spins Bonus
InnskuddsbonusLojalitetsbonus
Påfyllingsbonus
Registreringsbonus
Storspillerbonus
VIP-bonus
Velkomstbonus
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (45)
Alfa Bank
Alfa Click
Apple Pay
Bancontact/Mister Cash
Beeline
Bitcoin
Boleto
Carte Bleue
Credit Cards
Crypto
Dankort
Debit Card
EPS
EcoPayz
EnterCash
Entropay
Ethereum
Euteller
GiroPay
Google Pay
Interac
KlarnaLitecoinMasterCard
Megafon
Moneta
Moneta.ru
Multibanco
Neosurf
Neteller
Nexi
PaySec
Payeer
Paysafe Card
Prepaid Cards
QIWI
Rapid Transfer
Sepa
Siru Mobile
SkrillTrustlyVisa
WebMoney
Yandex Money
Zimpler
LandLand (24)
Bahrain
Canada
Chile
De forente arabiske emirater
Finland
India
Irland
Jemen
Jordan
Kuwait
Libanon
New Zealand
Norge
Oman
Peru
Polen
Qatar
Russland
Saudi-Arabia
Syria
Thailand
Tsjekkia
Tyskland
Ungarn
LisenserLisenser (1)
Curacao
ProgramvareProgramvare (24)
Ainsworth Gaming Technology
Amatic Industries
Amaya (Chartwell)
Betsoft
Elk Studios
Endorphina
Evolution Gaming
Ezugi
GameArt
Habanero
Microgaming
NetEnt
Nolimit City
Nyx Interactive
Play'n GO
Pragmatic Play
Push Gaming
Quickspin
Red Rake Gaming
Red Tiger Gaming
Rival
Thunderkick
Yggdrasil Gaming
iSoftBet
SpillSpill (37)
American Football
Aussie Rules
Baccarat
Badminton
Baseball
Basketball
Boksing
CS:GO
Cricket
Cycling
Dart
Dota 2
Floorball
Football Betting
Fotball
Futsal
Gaelic Football
Handball
Ice Hockey
King of GloryLeague of Legends
MMA
Motorsports
Poker
Politikk
Rugby
Rulett
Skiing
Snooker
Spilleautomater
StarCraft 2
Table Tennis
Tennis
Valorant
Virtual Sports
Volleyball
Water Polo
SpråkSpråk (11)
arabisk
engelsk
finsk
fransk
italiensk
norsk
polsk
portugisisk
russisk
tysk
ungarsk