Beginner's Guide

Det er mange esports bettingsider ute på markedet, men ikke alle er gode nok å velge mellom. Du må finne et nettsted som har vært i drift lenge nok til å få tillit fra brukerne. Her er hva du bør vurdere når du velger den beste esports-bettingsiden:

Rykte

Når du velger en eSport-spillside, er det første du må se på omdømmet. Det er mange mennesker der ute som kan ha brukt siden og funnet den til å være pålitelig, noe som betyr at den er et godt valg for deg også. Du kan sjekke anmeldelser på nettet og lese hva andre har sagt om det for å avgjøre om det er verdt tiden og pengene.

Betalingsalternativer

Noen nettsteder tilbyr en bredt utvalg av betalingsalternativer, mens andre kanskje bare tilbyr én eller to typer betalinger. Det er viktig å velge et nettsted med en betalingsmetode som du enkelt kan bruke uten å ha noen problemer. Dette vil gjøre det enklere å sette inn og ta ut pengene dine når du tipper.

Kundeservicestøtte

Dette er en annen faktor du må vurdere når du velger det beste nettstedet. Du vil finne et nettsted som tilbyr god kundeservice, slik at du kan stole på dem når du har et problem.

Sikkerhet

Sikkerhet bør være en av dine prioriteringer når du velger en esports-bettingside fordi du ikke vil at noen ondsinnede nettsteder skal fremstå som legitime. Se etter et nettsted som har vært i drift lenge nok og har få til null klager fra brukerne. Dette sikrer at pengene dine forblir trygge.

De tilgjengelige esport-spillene å satse på

De tilgjengelige esport-spillene å satse på

Vurder alltid de tilgjengelige spillene du kan satse på. Du trenger et nettsted som tilbyr flere spill slik at du kan diversifisere innsatsene dine. Dette vil redusere risikoen din samtidig som du sikrer deg satse på dine favorittspillsjangre.

Odds for esport-betting

Gode odds vil sikre at du får best mulig avkastning fra innsatsene dine hvis du vinner.

Basert på kriteriene ovenfor inkluderer noen av de beste esports-bettingsidene:

 • 1xBet
 • 22BET
 • 10Sats
 • Betsson
 • Kom igjen
 • LeoVegas
 • WilliamHill
 • Betwinner
De tilgjengelige esport-spillene å satse på
Hva er esportstipping?

Hva er esportstipping?

Det finnes mange former for betting, og esportstipping er en av dem. Med denne tippeformen satser du på elektronisk sport fremfor fysiske sportsbegivenheter. Esports står for elektronisk sport, og de er en av de mest spennende sportene å se fordi de involverer sanntidskonkurranse. Dette betyr at en spiller som taper fortsatt kan vinne på et brøkdel av et sekund, noe som gjør det veldig spennende å se og satse på.

Esportstipping har eksistert i flere år nå, men det er fortsatt relativt nytt for de fleste utenfor spillfellesskapet. Dette er grunnen til at mange spillselskaper begynner å fokusere mer og mer på eSport-betting.

Viktige ting å bry seg om når du satser på e-sport som nybegynner

Er du en førstegangsvedder på e-sport? Her er noen viktige ting å bry seg om:

 1. Valg av spillside: Spillescenen for esport er i vekst, men den er fortsatt relativt ny. Dette betyr at det ikke er mange etablerte sider å satse på.
 2. Budsjettet ditt: Du bør alltid prioritere budsjettet ditt fremfor alt annet når du bestemmer deg for hvor mye du skal satse på en e-sportskamp. Du vil ikke risikere mer enn det du har råd til å tape fordi dette bare vil føre til økonomiske problemer i fremtiden.
 3. Odds: Sjekk alltid oddsen før du plasserer innsatsen. Dette er spesielt viktig hvis du plasserer en innsats med høy risiko.
 4. Ditt ferdighetsnivå: Hvis du er nybegynner og aldri har spilt eller sett på e-sport før, så anbefales det sterkt at du starter med lave innsatser og holder deg der til ferdighetene dine forbedres nok for spill med høyere innsats.
Hva er esportstipping?
Fordeler og ulemper med esports-tipping

Fordeler og ulemper med esports-tipping

Esportstipping blir mer og mer populært, men det er fortsatt ikke for alle. Her er noen fordeler og ulemper med å satse på e-sport.

Fordeler

 • Dette er en veldig spennende måte å bruke tiden din på. Du vil kunne satse og se fantastiske spill samtidig.
 • Online esportstipping er praktisk. Du kan satse når du vil, hvor du vil og hvor mye du vil.
 • Du får mange bonuser og kampanjer på online bettingsider.

Ulemper

 • Det er en risiko for avhengighet. Hvis du ikke er forsiktig, kan du begynne å satse mye mer enn du har råd til å tape. Dette kan føre til økonomiske problemer.
 • Det er også en risiko for å bli lurt av useriøse bettingsider på nett.
Fordeler og ulemper med esports-tipping
Hvordan fungerer en esports bettingside?

Hvordan fungerer en esports bettingside?

Lurer på hvordan satse på e-sport og hvordan fungerer esports bettingsider? De fleste esports-bettingsider har trukket ut alt for å gjøre det enkelt for nybegynnere å få tilgang til spill og begynne å satse. For å begynne å satse på en esportside, må du:

Registrerer deg med nettstedet

Når du registrerer deg på et nettsted, vil du mest sannsynlig bli bedt om å fylle inn personlige opplysninger som adresse, telefonnummer, e-post og passord. Når du har sendt inn all nødvendig informasjon, vil nettstedet sende deg en e-postbekreftelse, hvoretter du logger på kontoen din, velger en bankmetode og setter inn penger.

Innskudd er vanligvis umiddelbare for å sikre at du kan begynne å satse nesten umiddelbart etter at du har registrert deg, og esportsider vil alltid tilby et bredt spekter av bankmetoder. Velg hvilken metode som passer deg.

Hvordan fungerer en esports bettingside?
Sette et spill

Sette et spill

Å plassere en satse på en esports bettingside, velg kampen du vil satse på og velg innsatstype. Skriv inn innsatsen din (beløpet du vil satse på en bestemt kamp), og bekreft innsatsen.

Selv om det er esports-bettingsider som lar deg endre eller til og med trekke tilbake innsatsen din før avspark, andre gir ikke det spillerom. Det er derfor du må lære deg noen viktige tips om esports-tipping og velge dine spill nøye før bekreftelse.

Merk: De fleste esport-bettingsider vil gi deg en velkomstbonus etter ditt første innskudd. Forstå bonusvilkårene før du gjør krav. Med kunnskap om hvordan bonusen fungerer, kan du maksimere bruken av disse belønningene, og sikre at de fungerer til din fordel.

Sette et spill
Typer esports-spill

Typer esports-spill

Som i tradisjonell sport kommer e-sport med et bredt spekter av innsatstyper. Dette utvalget sikrer at tippere velger det som fungerer best for dem. Mens noen innsatstyper er enkle å vinne, er andre vanskelige å vinne. Du vil velge en innsats som gir deg en bedre sjanse. Noen av de vanligste typer eSport-spill er oppført nedenfor:

 • Outrights: Dette innebærer å satse på matchvinneren. Det er ingen trekninger i en direkte.
 • Over under: Denne typen spill er like enkelt som å oppgi et tall. For eksempel er en vanlig vinner i denne typen spill om et spill vil ha mer enn eller mindre enn 100 drap.
 • Turneringsvinner: Denne typen innsats er vanligvis et populært valg for store turneringer. Du satser på hvilket lag som vinner en turnering.
 • Odd/partall: I denne innsatsen vil du satse på om antallet hendelser i en bestemt eSport-kamp vil være oddetall eller partall. For eksempel, i en Dota 2-kamp kan du forutsi om et lag vinner et visst antall partalls- eller oddetallsrunder.
 • Riktig poengsum: dette innebærer å forutsi riktig resultatlinje for en gitt esports-kamp. Dette kan være i form av poeng, for eksempel 2-0 eller 4-3.
Typer esports-spill