Gunsbet gjennomgang av eSports-spill 2024 - Spill

GunsbetResponsible Gambling
CASINORANK
7.6/10
BonusBonus $300 +100 gratisspinn
Live chat åpen 24/7
Mobilvennlig
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Live chat åpen 24/7
Mobilvennlig
Gunsbet is not available in your country. Please try:
Spill

Spill

GunsBet har en lang vei å gå for å forbedre sine eSports-tilbud, på grunn av sin ungdom sammenlignet med konkurrentene.

Imidlertid, som andre av de mest betydningsfulle eSport-bettingselskapene, begynte de å konsentrere seg om de tre store eSports-spillene: Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2 og League of Legends.

Mest populære esports å satse på med Gunsbet

GunsBet har siden lagt til en rekke ekstra titler til eSport-arrangementet sitt, inkludert Garenas Arena of Valor, King of Glory, Rainbow Six Siege og Starcraft II.

Til tross for å ha et begrenset utvalg av eSporter å satse på, er variasjonen av arrangementer, turneringer og kamper fantastisk. Noen mindre, lokale ligaer kan utgjøre et problem, men disse er vanligvis ikke tilgjengelige på andre spillsider.

Ikke bare er CS: GO et av de mest populære førstepersonsskytespillene globalt, men spill på CS: GO er også et fokus for Gunsbet, som er svært tematisert. Den mest variasjon av kamper tilgjengelig for alle spill her, inkludert viktige konkurranser som det episke CS: GO Major Championship.

Spillemarkedene er moderate og litt lavere enn bransjegjennomsnittet. I tillegg til det typiske matchvinner-scenarioet, vil du oppdage 5 til 20 andre spillmarkeder avhengig av begivenheten og kampen du velger.

Så selv om dette kanskje ikke er ideelt for de som søker etter eksotiske ting, vil det være tilstrekkelig for tilfeldige spillere som søker toveis veddemål.

Live eSports-spill

Live betting er tilgjengelig her, selv om antallet kamper ikke er så stort som å satse på vanlige, kommende kamper.

Sammenlignet med lignende spillplattformer er utvalget av spillalternativer betydelig større. Du kan velge mellom mer enn ti forskjellige scenarier for visse CS: GO live-kamper, som er utmerket for live-betting.

In-Play-funksjonen lar deg observere hvilke spill som spilles og til og med plassere en innsats i sanntid. Tidsplan og resultater-delen lar deg se hvilke begivenheter som er tilgjengelige for spill på før de begynner og undersøke resultatene av tidligere begivenheter.

Du kan også endre hvordan oddsen vises og prioritere visse sporter ved å endre visningen. Statistikksenterseksjonen er ment å tilby data om lagenes tidligere prestasjoner, slik at du kan foreta et informert spillvalg. Desktopversjonens høyre side viser spillekupongen din og spillhistorikken.

Dota 2

Gunsbet er et godt alternativ for Dota 2-spillere. Det er over ti aktive arrangementer hvor du kan plassere et spill. Dota Pro Circuit, Dream League, ESL One, I-League og andre er blant turneringene som spillere kan nyte.

Utvalget av Dota 2-spillmarkeder er også ganske bra. Ta Team Liquid vs. OG-kampen som et eksempel: det er over ti forskjellige spillvalg. Du kan for eksempel satse på antall spilte kart i et over/under-format, den kartspesifikke vinneren, den første Aegis, tårnet eller brakkene, eller til og med prøve å forutse den nøyaktige kartscore.

League of Legends

Vi kan ikke si noe om mangfoldet av League of Legends matchups fordi i skrivende stund er det kun MSI som er tilgjengelig. MSI er en av de beste årlige LoL-turneringene, og det er ikke mye annet som skjer på samme tid.

Bare noen få lokale ligaer spiller akkurat nå, men hovedlagene er enten på MSI eller forbereder seg mellom våren og sommeren.

Situasjonen er ikke mye bedre enn kamputvalget for MSI-spillmarkedene. Det er bare noen få spillalternativer, men de kan være tilstrekkelig for de fleste gamblere.

Matchvinner, det første laget som tar det første blodet, det første laget som river et tårn, det første laget som dreper Baron, og det første laget som ødelegger en inhibitor er blant innsatsvalgene.

Kings Of Glory

King of Glory er en konkurrerende e-sport i Kina, med tusenvis av tilskuere og svimlende premiepenger. En av de unike aspektene ved KOG er at det er en av få e-sporter som kun er for mobil. Selv om fans kan se spill på en stor skjerm, på YouTube eller andre plattformer, spilles alle profesjonelle kamper på telefoner. Det er også et gratis-å-spille esport-spill, som legger til dets kontinuerlige appell.

Mange innsatsalternativer er tilgjengelig i King of Glory, hvorav mange også er tilgjengelige i andre populære MOBA-er som Dota 2 eller LoL, for eksempel matchvinner, nøyaktig poengsum, rundevinnere, lag som skal ta første blod, først rive et tårn, og så videre.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege er et flerspiller online taktisk skytespill som sterkt vektlegger strategi og samarbeid. R6 er betydelig forskjellig fra andre skytespill på markedet, som Call of Duty, CS: GO og Valorant Betting.

Spillet tar sikte på å forsvare eller angripe et mål mot et motstanderlag, enten et gissel, en bombe eller et sikkert område.

Det generelle esportsmiljøet i dette spillet har vokst jevnt og trutt gjennom årene, noe som gir flere muligheter for lag til å møte hverandre. Flere konkurranser betyr mange muligheter for R6S-spill, spesielt for den største Rainbow Six esports-turneringen, som The Six Invitational.

Noen av de vanlige eSport-spillmarkedene er direkte vinnere, kampvinnere, flest drap og spesialspill som om gisselet blir skadet eller ikke, og hvem som desarmerer flest bomber.

StarCraft II

StarCraft 2 er en velkjent sanntidsstrategi (RTS) esport fra Blizzard Entertainment. To spillere deltar i sporten ved å velge ett av tre løp, Terrans, Protoss eller Zerg, som er tilgjengelige på et tidligere valgt kart.

Spillopplevelsene deres er også forskjellige og forskjellige fra hverandre. Spillere må fortsatt ta raske beslutninger, og muligheten til å multitaske er avgjørende. På grunn av den fartsfylte handlingen i spillet, er dette flott for spenningssøkende tippere.

De vanligste spillmarkedene er Match Winner, Map Winner, Handicaps, Team A/B To Win 1 Map, Team A/B Winner Not Any Map, Correct Map Score, Over/Under Total Maps, Team To Win Group, Team To Win Turnerings- og turneringsregionsvinner.