Spill King of Glory Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

De fleste esportspillere har hørt om King of Glory, forkortet til KoG. Så hva er det egentlig? Vel, King of Glory er et MOBA (Multiplayer Online Battle Arena)-spill utviklet av Tencent Holdings Ltd, et av de største spillselskapene i verden. Spillet er kjent under flere navn, avhengig av den geografiske plasseringen.

Noen av disse navnene inkluderer Wangzhe Rongyao og Kongenes ære. Dette e-sportsspillet har en stor tilhengerskare spredt, spesielt i Kina. Dette betyr at det er et av de mest spilte esport-spillene i Asia. En ting som gjør KoG populær blant esport-entusiaster er kanskje likheten med et annet legendarisk spill, League of Legends (LoL). Da KoG ble utgitt i 2015, var sistnevnte allerede en stor hit, så eventuelle paralleller mellom disse to titlene var forventet å virke til fordel for førstnevnte.

Spill King of Glory Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Hva handler spillet om?

Hva handler spillet om?

I likhet med League of Legends fungerer KoG godt på mobile enheter, og lar spillere nyte opplevelsen fra hvor som helst i kosmos: på kontoret, på bussen, hjemme osv. Med dagens (fra 2022) avling av esportspillere som elsker På den måten er det trygt å si at KoG har vunnet millioner av hjerter og vil fortsette å gjøre det, i det minste i overskuelig fremtid.

I likhet med forgjengeren, LoL, er KoG's et spill der sterke karakterer skiller seg ut i en lag kontra lag. Formålet med dette er å ødelegge motstanderens krystall, base og tårn. Heltene i dette spillet har varierende styrker. Du trenger reflekser, strategi og til og med nerver for å beseire fienden. Du vil se spillets helter i besittelse av slike ting som avstandsvåpen, nærkamper og trollformler. Andre evner inkluderer magiske angrep.

Hva handler spillet om?
Satser på King of Glory

Satser på King of Glory

Mens KoG kanskje ikke nevnes i samme åndedrag som slike som Dota 2, LoL og CS: GÅ Når det gjelder tippepopularitet, er faktum at et stort antall esports-bettors investerer i dette spillet. Spillet er designet for mobile enheter, og retter seg mot millioner av spillere som elsker å satse på farten.

Og det er ingenting så komplisert med å satse på KoG. Som enhver annen e-sport, er alt du trenger å finne en pålitelig esport-spillside; registrer deg, logg inn, velg en KoG-turnering du vil satse på, og plasser et spill. Du må imidlertid først forstå hvordan spillet fungerer. Et Google-søk vil hjelpe deg mye med dette.

Hvor finner du King of Glory

Med en økning i KoGs popularitet, har hundrevis av sportsbooks sett på dette som en utmerket mulighet til å tjene penger og samtidig holde tippere underholdt. Bookies er ikke det samme; de er forskjellige i mange aspekter, inkludert odds som tilbys, og bonuser, blant andre.

Bookmakerne er også forskjellige når det gjelder spillmarkeder. Mens noen tilbyr et bredt spekter av slike, tilbyr andre bare et lite utvalg, noe som begrenser spillerne på hvilken type spill de kan plassere. Derfor må du ta hensyn til disse funksjonene når du leter etter en esports bettingside du kan stole på.

Satser på King of Glory
Hvorfor er King of Glory populær?

Hvorfor er King of Glory populær?

King of Glory er kanskje ikke et kjent navn i USA, men det er en stor suksess i Kina. Den har blitt møtt med enorm popularitet i landet og har millioner av månedlige aktive spillere. I dag er KoG i ferd med å bli et populært mobilspill, og andre land vil sannsynligvis omfavne det.

Det er mange grunner til at King of Glory er en så populær e-sport i Kina. Først av alt, det er en egen produksjon som sier mye om spillets popularitet i landet. Men det er mye mer enn det, inkludert sjenerøse premiepotter.

King of Glory er også lett å spille med lave adgangsbarrierer. Spillere kan lære spillet på få minutter, noe som gjør det mulig for spillere å komme inn i det uten å vente for lenge. Enten du er en nybegynner eller avansert spiller, vil du finne deg selv i stand til å spille og fullføre nivåer på kort tid. Derfra kan du lage en egendefinert helt ved å velge kjønn, hår, hudfarge og klær. Gå deretter inn på slagmarken og knus motstanderne dine i en-til-en-kamper.

Internett-fellesskap

KoGs internettfellesskap består av fans som ser på esport-turneringer, tippere som legger veddemål og profesjonelle spillere som pryder KoG-turneringer. Samfunnet vokser stadig raskt i Kina og sprer seg raskt til andre land. Dette er også en indikasjon på hvor populær KoG har blitt siden lanseringen.

Hvorfor er King of Glory populær?
Spill King of Glory online

Spill King of Glory online

Å spille KoG online er enkelt og innebærer følgende trinn:

 • Laster ned spillet fra TapTap
 • Opprette en konto og logge inn
 • Velge kampmodus og velge kart
 • Velg favoritthelten din, ordne ferdighetene dine og velg lagkamerater.
 • Kjempe for å vinne

Her er et par ting du trenger å vite når du begynner på KoG:

 • Kjenn kartet godt: Hvis du vil være en god spiller på King of Glory, må du kjenne kartet godt og lære hvordan du bruker hver ferdighet i forskjellige situasjoner.
 • Øve på: Øvelse er nøkkelen til suksess, og dette er sant når det kommer til å spille King of Glory, så du må sørge for at du bruker nok tid på å finpusse ferdighetene og strategiene dine før du går inn i en faktisk kamp eller turnering.
 • Lene fra andre: Forbedre ferdighetene dine ved å se videoer om hvordan andre spillere spiller. Å observere deres bevegelser og teknikker vil hjelpe deg å forbedre ferdighetene dine på kort tid.
Spill King of Glory online
Største King of Glory-spillere og -lag

Største King of Glory-spillere og -lag

Fra 2022 er de mest fremtredende KoG-spillerne primært kinesiske, inkludert Wang Tao, Yang Tao, Huang Yaoqin og Xu Bicheng, blant mange andre. Når det gjelder lag, her er de mest fremragende:

 • AG Super Play
 • eStar Gaming
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • Topp esports
 • Dynamite Gaming
 • EDward Gaming
 • Royal gir aldri opp
 • Invictus Gaming
 • KT Rolster
 • G2 Esports
 • Cloud 9
 • Fnatic
 • Team Liquid
Største King of Glory-spillere og -lag
Finnes det et King of Glory-VM?

Finnes det et King of Glory-VM?

Ja. Det er kjent som Honor of Kings World Champions Cup. Dette er en internasjonal turnering der de beste spillerne konkurrerer om Honor of Kings verdensmester. Konkurransen er organisert av Tencent Games og har to typer turneringer: lag og solo. Spillerne og lagene fra Asia deltar i denne turneringen for å vinne millioner av dollar i premiepenger.

Spesielt, mens Honour of Kings verdensmesterskap har blitt fremstilt som en global turnering, er faktum fortsatt at det fortsatt er en asiatisk affære, i det minste foreløpig hvis turneringsdeltakerne, dvs. Kina, Malaysia, Macau og Hing Kong, er noe å gå etter. Antall deltakere fortsetter imidlertid å øke hvert år.

Det kan bare være et spørsmål om tid for turneringen å tiltrekke seg deltakere fra andre kontinenter, inkludert Europa og Amerika. Når det er sagt, har Kina vært det beste laget i spillet, gitt landets lag har tatt med seg løvens andel av turneringen når det gjelder gevinster.

The King of Glory World Cup beste lag og spillere

De beste King of Glory-spillerne inkluderer eStar Pro, QG Happy og Turnso Gaming, turneringsvinnerne siden åpningen i 2018. QG Happy har vunnet turneringen to ganger, mens resten har oppnådd det bare én gang. Så langt er de beste spillerne Fly, Cat og NuanYang, med Fly som den eneste spilleren som har kommet best ut mer enn én gang.

Finnes det et King of Glory-VM?
Satser på King of Glory

Satser på King of Glory

Du kan ønske å satse på KoG, men du vil ikke være i stand til å aktualisere ønsket ditt uten en pålitelig esports-spillplattform. Ja, å satse på dette spillet kan bli litt komplisert, spesielt hvis du leter etter en spesifikk spillinkarnasjon. Derfor må du sørge for at sportsboken du velger tilbyr dine spesielle favoritter. Fra og med 2022 inkluderer noen av de beste KoG-bettingsidene Loot.bet, Bet365, GGBet og Rivalry.

Loot.bet

Med et rykte som en Dota2-pioner, er det ingen tvil om det Loot.bet er en av de beste i å tilby spill på andre e-sporter, inkludert KoG. Som søtningsmiddel tilbyr bookmakeren deg bonuser på over hundrevis av dollar.

1xBet

Bare noen få, om ikke ingen, kommer i nærheten av 1xBet. Med rundt et halvt århundre millioner brukere betyr det at det er et av de største spillmarkedene. Og det er også sjenerøse bonuser for å hjelpe deg i gang med KoG.

GGBET

For en solid spillplattform! GGBet er en av de sikreste bettingsidene du noen gang kommer over. Selv om den kanskje ikke har så stor tilhengerskare som Bet365, har den et fortjent rykte som en av de beste esport-bettingsidene.

Satser på King of Glory
Følg de beste King of Glory-lagene og sats nøyaktig

Følg de beste King of Glory-lagene og sats nøyaktig

Å satse på King of Glory er et populært tidsfordriv i Kina. Det er mange måter å plassere spill på, men den beste måten er å følge topplagene og satse nøyaktig. Hvis du ser etter et godt lag, vil det beste alternativet ditt være Team WE, AG Super Play, EDward Gaming, Top Esports, Turnso Gaming, Dynamite og mange andre, som skissert tidligere i dette innlegget. Noen av disse lagene har vunnet så mange turneringer at det ville være vanskelig å ikke legge merke til dem. Dermed gir de en utmerket sjanse til å satse og ha en sjanse til å vinne.

Benytt deg av internett

Sportsspillverdenen har endret seg dramatisk de siste årene. Med internett opprettes hundrevis av nye ligaer, arrangementer og resultater hver dag. Det samme internett har massevis av informasjon om lag/spillere for å hjelpe deg med å følge lag og satse nøyaktig slik at du kan ha en bedre sjanse til å vinne. Med en internett-gadget som en smarttelefon, søk ganske enkelt et lag på internett, og nøkkelstatistikk vil vises på skjermen din ved å trykke på knappen.

Følg de beste King of Glory-lagene og sats nøyaktig
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

King of Glory er et av de mest populære spillene i Kina. Den har hundrevis av millioner spillere og har blitt et kulturelt fenomen. Imidlertid, som andre esport-spill, har KoG sin rettferdige del av fordeler og ulemper.

Fordeler

 • Den er mobilvennlig. Spillet er designet spesielt for mobile brukere, så ingen vil bli låst ute av opplevelsen bare fordi de ikke har en bærbar eller stasjonær datamaskin. Dette gjør det praktisk å spille på farten.
 • Spillet endrer seg hele tiden i oppdateringer, så det er alltid gøy å prøve nye ting.
 • King of Glory har mange sosiale aspekter som gjør det morsomt for folk å leke med venner eller fremmede

Ulemper

 • Spillet er veldig konkurransedyktig, så du kan bli motløs hvis du ikke vinner.
 • Du må kanskje bruke mye tid på å spille for å bli god
 • King of Glory har blitt kritisert for sin vanedannende natur og spillets vold, som noen sier kan føre til dårlige vaner. Spillet har også en aldersgrense på 18+, men mange barn spiller det uansett fordi de synes det er for vanskelig å motstå fristelsen til å spille med vennene sine på nettet.
 • King of Glory er ikke for alle fordi det krever dyktighet, teamarbeid og strategi. Bare dyktige spillere som vet hvordan de skal samarbeide med andre for å lykkes har en sjanse.
Fordeler og ulemper
Forstå King of Glory betting odds

Forstå King of Glory betting odds

Forstå oddsen å vinne på King of Glory er viktig for å gjøre vellykkede spill.

Esportens betting odds er tilgjengelig på enkelte esports bettingsider. Du kan finne dem i form av desimaler eller brøker. Jo høyere oddsen er, desto mer usannsynlig vil du vinne innsatsen din. Her er noen nøkkelfaktorer du bør vurdere når du ser på King of Glory esport-odds:

 • Lagets prestasjoner i de siste konkurransene - Lagets prestasjoner mot andre lag i samme liga eller gruppe.
 • Lagets nåværende form eller momentum
 • Odds mot andre lag i samme liga eller gruppe

Du kan finne massevis av tipperåd på nettet, og noen sportsbøker gir til og med KoG-spådommer for å hjelpe deg i gang. Gjør imidlertid aldri feilen å glemme én ting: oddsen er alltid designet til fordel for huset. Så når du satser på dette spillet, må du gjøre det vel vitende om at tap er mer reelt enn du kan forestille deg.

Forstå King of Glory betting odds
Spilltips og triks

Spilltips og triks

KoG tippere trenger tips og triks for å hjelpe dem å slå huset eller minimere tap. Hvis du ønsker å ta din innsats til neste nivå, vil disse tipsene komme godt med.

Forstå spillet

Det første du må gjøre er å lære det grunnleggende om spillet før du begynner å satse. Dette vil hjelpe deg å forstå hvilke lag som er sterkere eller svakere.

Analyser lag og spillere

Det vil hjelpe å analysere hvilke lag og spillere har større sjanse til å vinne en kamp mot et annet lag eller spiller. På denne måten kan du ta bedre avgjørelser når du plasserer spill. Hold øye med nyhetene knyttet til spesifikke lag og velg alltid et godt lag.

Andre tips verdt å vurdere inkluderer:

 • Se opp for odds og unngå høyrisikospill
 • Ikke bruk gambling som en måte å håndtere problemer på
 • Ikke glem flaks
Spilltips og triks