Siste spillnyheter på NewBee

Nyheter

2022-09-22

NewBee er en kinesisk eSport-organisasjon. På et tidspunkt har NewBee vært et topp-4-lag i den globale Dota2-rangeringen og det andrerangerte laget i Kina. Deres suksess fikk Dota 2-fellesskapet til å referere til NewBee som et drømmeteam. Zhang «Xiao8» Ning dannet troppen, mens Wang «Niuwa» Yue, en kinesisk milliardær, var lagets sponsor.

Siste spillnyheter på NewBee

Til tross for å være et av de beste Dota2 eSports-lagene, er NewBee relativt ny på scenen og var Den internasjonale 2014 mester. Interessant nok klarte NewBee å vinne konkurransen mens han var nær å bli eliminert fra gruppespillet.

Team NewBee permanent utestengt fra ventilbegivenheter

Etter åtte måneder sperret Valve Corporation NewBee permanent for å fikse en kamp. Den permanente begrensningen var på plass fra 1. januar 2021. De fem medlemmene av NewBees line-up fikk også livstidsforbud i tillegg til organisasjonen.

Dota 2-distributøren Perfect World kunngjorde at NewBee og dets fem spillere ikke ville få lov til å delta i noen konkurranser knyttet til Valve eller Perfect World. Disse spillerne var Xu "Moogy" Han, Yin "AQ" Rui, Wen "Wizard" Lipeng, Yan "Waixi" Chao og Zeng "Faith" Hongda.

Var NewBee populær før dette forbudet?

Før forbudet var NewBee blant de mest godt likte og suksessrike lagene som konkurrerte i Dota 2. Gruppen ble nummer to i The International 7 og først i The International 4. The International, eller TI, blir sett på som toppen av Dota 2-konkurransescenen.

Ikke bare var NewBee et av de beste kinesiske Dota 2-lagene og blant topplagene globalt. Selskapet ble nummer to i 2017 og først i TI-konkurransen i 2014. Når det gjelder samlede premiepenger, var NewBee det sjette best tjente esportlaget.

Den kinesiske esportsorganisasjonen NewBee vant Dota 2 International i 2014. Laget ble imidlertid siktet for kampfiksing i mai 2020. Denne hendelsen skjedde i februar 2020, i en kamp mot Avengerls i Starladder ImbaTV League, som er en liten konkurranse på Valves Dota Pro Circuit.

Team NewBee Nylige konkurranser og resultater

Siden Dota2-teamets oppstart 2014-02-13, har de oppnådd utmerket suksess. Troppen har mottatt premiepenger på over tretten millioner dollar fra forskjellige turneringer. NewBee ble kjent etter å ha vunnet The International 2014.

Konkurransen ble arrangert i Seattle, Washington. Det var i sin fjerde iterasjon på tidspunktet for denne begivenheten, som ble holdt i Seattle for tredje året på rad. NewBee beseiret Vici Gaming i finalen og tjente $5 025 029 i premiepenger.

NewBee oppnådde ære i The International 2017 også. Arrangementet markerte den sjette iterasjonen av The International og den tredje majoren av 2017-kampanjen. Seattle fungerte som turneringens vertsby for sjette året på rad.

For fjerde gang på rad ble Main Event holdt på Seattle Centers KeyArena, en flerbruksarena med over 17 000 tilskuere. Etter å ha tapt mot Team Liquid i mesterskapskampen, mottok NewBee toerprisen på $3.950.067.

Slik satser du på Team NewBee

Dota 2 arrangerer regelmessige konkurranser hele året, med The International som den største. Hele Dota 2-fellesskapet tar hensyn når Dota Pro Circuit holder arrangementer. Bookies tilbyr utmerkede spillalternativer for disse begivenhetene og dekker dem. Noen ganger kan spillere oppdage gunstige odds på andre frittstående Dota-arrangementer.

Når esport-betting er tillatt i landet der en tipper er bosatt, kan de spille på slike spill. Tallrike esport-bettingsider tilbyr odds for ulike NewBee-arrangementer. Når du satser, kan gamblere velge mellom å bruke skins (virtuelle objekter i spill) eller faktiske penger. I dag er skingambling mye mer vanlig enn pengespill.

Over halvparten av all veddemålsaktivitet hos skinbookies plasseres ved hjelp av spillskinn, de oftest brukte pengene. Noen av de beste esports-bettingsidene tilbyr noen av de mest aggressive NewBee-spilloddsene. Dota 2 og League of Legends er blant de esports spill fremmet i markedene.

Satser på spillresultatet

Den enkleste formen for online betting i Dota 2 er resultatet av en kamp, selv om det ikke alltid er det mest spennende. Å satse på spesifikke spillresultater og hendelser kan være mer spennende og øke oddsen. Spillere kan velge hvilket lag som vil vinne et spill i Esports-betting, noe som er det mest enkle.

Dota 2-spill spilles ofte i et Bo1-, Bo3- eller Bo5-format, der vinneren bestemmes etter maksimalt 1, 3 eller 5 kamper, kart eller runder (unntatt Grand Finals) (tilsvarer sett i tennis ). Planleggerne av noen konkurranser velger et Bo2 kampbasert system. Disse spillene kan også resultere i uavgjort. Nesten hver online esports bettingside vil tillate enkeltpersoner å plassere disse Dota 2 innsatsene. Noen kan imidlertid tilby spillere høyere esportodds.

Andre strategier for å satse på Team NewBee

Å satse på vinneren av enhver NewBee-konkurranse på de beste esport-bettingsidene er en av de mest akseptable taktikkene. Det finnes spillalternativer på Match Winner-markedet, slik som Riktig Score og Handicap. I tillegg kan tippere satse på hvor mange runder et lag vil vinne på et karthandicap og hvor mange kart NewBee vil vinne i en serie.

Spill Draw, Overtime og Under/Over innsatser på det totale antallet spilte kartrunder tilbys også, til tross for deres kompleksitet. Spillere bør hele tiden undersøke nyheter, tips om esport-betting, generelle bransjetrender og historiske lagprestasjoner for å informere om bettingmetodene deres.

Siste nytt

Grunnleggende om Fortnite-spill
2023-03-30

Grunnleggende om Fortnite-spill

Nyheter

Casinokampanje

1xBet:Opptil €1500 + 150 gratisspinn
Spill nå

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET:Opptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet:Få din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close