Betsson bookie-anmeldelse - Regnskap

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusVelkomstbonus opptil €100 + 101 gratisspinn
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Betsson is not available in your country. Please try:
Regnskap

Regnskap

Spillere som allerede er overbevist om at Betsson er den beste bookmakeren for dem, kan fortsette å opprette spillekontoer. Påmeldingsprosedyren er rask og enkel.

Hvordan sette opp en konto hos Betsson

Nedenfor er trinnene spillere bør følge når de oppretter en konto hos Betsson:

Besøk Betssons nettside og klikk på "Opprett konto"-ikonet øverst til høyre på plattformen.

Fyll ut registreringsskjemaet. Spillere må først taste inn e-postadressen sin og oppgi et unikt, sterkt passord. Deretter må de oppgi detaljer som fullt navn, plassering, foretrukket valuta, telefonnummer, fødselsdato og kjønn. Man må også bekrefte at de har lest Betssons vilkår og betingelser, dens personvernpolicy og har nådd den lovlige gamblingalderen.

Fullfør registreringsprosedyren ved å klikke på det grønne "Opprett konto"-ikonet nederst i skjemaet.

Bekreft mobilnummeret deres ved å skrive inn bekreftelseskoden sendt til telefonene deres via tekstmelding.

Hva du bør unngå når du oppretter en konto hos Betsson

Det er enkelt å registrere en konto hos Betsson. Men man kan oppleve komplikasjoner i det øyeblikket, eller senere, hvis de gjør noen hensynsløse feil. Her er noen ting en tipper bør avstå fra under registreringsprosessen.

  • Oppgi feil detaljer – Betsson har en streng verifiseringsprosedyre. Den må bekrefte at en tipper er den de utgir seg for å være før de godkjenner kontoen sin. Derfor bør man oppgi de riktige personopplysningene og legitim dokumentasjon for å bekrefte identiteten deres. Noen lyssky spillere oppretter kontoer med forfalskede dokumenter. Hvis Betsson oppdager dem, er kontoene deres begrenset eller stengt, selv om de har vært medlemmer i årevis.
  • Bruker VPN – Hvis en tipper bruker VPN når han registrerer seg hos Betsson, godkjennes ikke kontoen deres. Dette betyr at plattformen allerede vet at de skjuler sin nåværende plassering, og at de kan være i et av de begrensede landene.
  • Opprette flere kontoer – Betsson-medlemmer har kun lov til å ha én konto. Hvis en prøver å åpne en annen, vil registreringen mislykkes. Men de kan ta kontakt med nettstedets støtteteam for å lukke den gamle før de prøver å registrere seg en gang til.
  • Velge en valuta som betalingssystemet deres ikke støtter – Dette er mer et profftips for gamblere som jakter på tilfredsstillende spillmøter hos Betsson. Man bør velge en valuta gitt av deres foretrukne betalingsmetode for å betale rimelige transaksjonsgebyrer når du gjør innskudd og uttak.
The World of Betsson Esports Betting
2022-10-27

The World of Betsson Esports Betting

Å hjelpe Betsson Group utvide sin online sportsbook til USA, har betalingsprosessor Nuvei inngått samarbeid med det svenske gamblingselskapet. I Colorado har Betsson etablert en virksomhet som går under navnet Betsafe. Spillere kan automatisk sette inn penger på spillekontoene sine fra bankkontoene sine ved å bruke Nuveis umiddelbare bankoverføringsfunksjon.