Nyheter

October 27, 2022

The World of Betsson Esports Betting

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Å hjelpe Betsson Group utvide sin online sportsbook til USA, har betalingsprosessor Nuvei inngått samarbeid med det svenske gamblingselskapet. I Colorado har Betsson etablert en virksomhet som går under navnet Betsafe. Spillere kan automatisk sette inn penger på spillekontoene sine fra bankkontoene sine ved å bruke Nuveis umiddelbare bankoverføringsfunksjon.

The World of Betsson Esports Betting

Øyeblikkelige uttak, som lar spillere få gevinstene sine umiddelbart og døgnet rundt på bankkontoene sine, er en annen fordel for spillere. Når den første transaksjonen er fullført, tokeniserer Nuvei også spillernes økonomiske informasjon slik at de kan sette inn penger eller be om utbetalinger ved å bruke en "ett-klikk" betalingsmekanisme.

Med samarbeidet slutter Betsson seg til en voksende gruppe av esport-bettingsider og andre bookmakere som bruker Nuvei for sine betalingskrav. På grunn av Nuveis integrasjon med The Clearing Houses sanntidsbetalingsnettverk, kan spillere øyeblikkelig sette inn penger på og ta ut penger fra spilllommeboken til bankkontoene gjennom dette forholdet.

I følge Nuveis styreleder og administrerende direktør Philip Fayer, er øyeblikkelige, enkle innskudd og sanntidsbetalinger avgjørende for å tilfredsstille amerikanske spilleres behov for deres beste esports bettingsider. I det spennende og raskt utviklende amerikanske spillmarkedet fra og med 2022, har betalingsleverandøren jobbet med noen av de mest fremtredende operatørene, inkludert Betsson.

Betsson vinner stort på The Swedish Gambling Awards 2022

På Swedish Gambling Awards, direktesendt av bransjegruppene SPER og BOS, ble Betsson overrakt den nye Customer Satisfaction - Marketing-prisen. Disse utmerkelsene anerkjenner de prisverdige prosjektene, gruppene og lederne som har økt ansvarlighet og vedvarende vekst innen gamblingsektoren.

Mens sektoren bringer glede og moro for mange mennesker i Sverige, må spesifikke problemer fortsatt løses. Volumet og aggressiviteten til gamblingreklame er de tingene som ofte får mye kritikk. Derfor har Swedish Gambling Awards for første gang lagt til en helt ny kategori: Kundetilfredshet - Markedsføring. 

Betsson vant denne prisen på grunn av deres nettserie Fimpen's Resa, som kan oversettes til Fimpens Journey, som virkelig har vunnet hjertene til svenske sportsfans.

Hvorfor vant Betsson?

Juryen siterte følgende da de kunngjorde Betsson som vinneren: I en verden der markedsføring ofte er lik reklame og kortsiktig konvertering som risikerer å øke annonseoverbelastningen, valgte Betsson å produsere innhold av høy kvalitet som den gjennomsnittlige seeren ser på imponerende 17 minutter på rad. 

Gitt at programmet nå er inne i sitt fjerde år, er det klart at dette er en langsiktig strategi som kommer både Betsson og seerne til gode. Utover raske gevinster og bonuser, fremmer det et følelsesmessig bånd med Betsson. Etter å ha gjort inntrykk «klubbet» Betsson juryen som vinnerne. Dette er grunnen til at beste esports bookie-anmeldere har så mange positive anmeldelser om Betsson.

Hva betyr denne prisen for bookmakeren?

Vinneren, Robin Olenius, PR-sjef hos Betsson, uttrykte sin glede over å ta hjem premien i hard konkurranse. Etter deres mening skiller det de kom frem til i samarbeid med Fimpens Resa virkelig ut som en beste praksis for hvordan en spilloperatør kan gi verdi ved subtilt kommunikasjon. 

Selskapet produserer materiale av høy kvalitet som appellerer til og engasjerer hockeyelskere over hele landet. Som et resultat er de beæret over å få denne typen anerkjennelse ved Swedish Gambling Awards i en ofte kritisert sektor for sin aggressive promotering.

Bettson utsteder obligasjoner for å samle inn 90 millioner euro

De treårige obligasjonene, verdt 90 millioner dollar, ble utstedt av Betsson, svensk online spill og sportsbook. De skulle forfalle i juni 2025. Betsson spesifiserte ikke hvordan midlene skal brukes, men de kommer etter hvert som selskapet søker å vokse i nylig regulerte nordamerikanske markeder.

Obligasjonsrenten er fastsatt til 6,5 % pluss tre måneder av den felles rentereferansen, EUs interbankstandardrente (EURIBOR). Martin Ahman, finansdirektør, uttrykte sin tilfredshet med den betydelige interessen som ble vist for selskapets nye obligasjon fra et bredt spekter av investorer, inkludert nordiske og internasjonale institusjoner. 

Finansdirektøren følte at handlingen demonstrerer tillit til deres bedriftsstrategi, som fortsetter å produsere konsistente kontantstrømmer og lønnsom vekst.

I tillegg avslørte Betsson resultatene av anbudstilbudet til innehaverne av firmaets utestående obligasjoner verdt 1 milliard SEK (79 millioner pund, $97 millioner eller €93 millioner), som etter planen forfaller i slutten av september. Tilbudet, som skal avsluttes 15. juni 2022, tilsvarer 100,5 % av hver obligasjons pålydende verdi pluss påløpte og ubetalte renter.

Pontus Wernbloom blir medlem av Betsson

Betsson hyret inn fotballstjernen Pontus Wernbloom som sin nye merkevareambassadør for å fortsette å produsere det beste innholdet i Sveriges spillsektor. Wernbloom, hvis karriere akkurat var over, vil være en del av Betssons pågående satsing på svensk og fotballsport. For hockey og tennis og padel jobber Betsson allerede med Christian «Fimpen» Eklund og Jonas Björkman.

Pontus Wernbloom spilte for AZ Alkmaar i Nederland, CSKA Moskva i Russland og PAOK i Hellas inntil han bestemte seg for å kalle det en karriere i 2021 i IFK Gøteborg. Han har nå fått en ny stilling som partner hos Betsson, hvor han blant annet skal delta i selskapets aktiviteter rundt fotball og mange andre sportsrelaterte tiltak og produksjoner.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter