Roku gjennomgang av eSports-spill 2024 - Faq

RokuResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $1000 + 150 gratisspinn
Live chat er åpen 24/7
Mange forskjellige kampanjer
Mobilapp
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Live chat er åpen 24/7
Mange forskjellige kampanjer
Mobilapp
Roku is not available in your country. Please try:
Faq

Faq

Spillet fryser eller starter ikke. Hva burde jeg gjøre?

Prøv å oppdatere siden. Ikke vær bekymret for tap av data. Spillet vil gjenopptas fra det tidspunktet det ble avbrutt. Hvis det ikke fungerer og nettleseren fryser igjen, prøv å starte den på nytt. Hvis det ikke fungerer, prøv å tømme nettleserens buffer. Hvis ingen av de nevnte løsningene fungerer, vennligst kontakt støttepersonalet.

Hvor raskt blir midler trukket ut?

Behandlingstiden for uttaksforespørsler varierer fra 0 til 48 timer. Helgeuttak av midler er ikke tillatt. Betalingshastigheten bestemmes av uttaksmetoden du har valgt. I de fleste tilfeller sendes midler raskt; for eksempel behandles betalinger til kredittkort av banken innen 1-3 bankdager.

Hva er en bonusomsetning?

Veddemål skjer gjennom hele gamblingprosessen i spillene som er tillatt under bonusvilkårene. Ved innsats akkumuleres innsatsene dine til den totale verdien av dette beløpet når målverdien. Det er vanligvis en bonussum multiplisert med innsatsbeløpet. For eksempel, hvis bonusen er 100 € og innsatsen er 50 €, må du sette innsatser på totalt: 100 € 50 = 5 000 € for å fullføre innsatsen.

Hva bør jeg gjøre hvis jeg ikke kan omsette en bonus?

Vennligst les bonusvilkårene. Kanskje du prøver å satse med et brudd på vilkårene. Du satser for eksempel på en innsats som er høyere enn tillatt eller spiller et spill som ikke tillater bonusinnsatsen. Hvis det ikke er noen feil fra spillerens side, må de kontakte kundestøtte umiddelbart.

Kan jeg få tilgang til Roku fra hvilken som helst nettleser?

Siden nettstedet bruker den nyeste formen for HTML5, bør alle standard nettlesere, som Firefox, Chrome og Safari, være kompatible med den. I tilfelle det er noen problemer med å vise det offisielle nettstedet, se etter eventuelle oppgraderinger for nettleseren din.