Nyheter

November 8, 2023

The Legend of Zelda: Live-Action Adaptation Sparks Casting Spekulasjoner

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Introduksjon

Nintendo har annonsert at de utvikler en live-action-tilpasning av sin populære videospillserie, The Legend of Zelda. Prosjektet blir medfinansiert av Sony Pictures og vil bli regissert av Wes Ball, kjent for sitt arbeid med "Maze Runner"-trilogien. Denne spennende nyheten har utløst spekulasjoner om hvem som vil bli rollebesatt som den ikoniske karakteren, Link.

The Legend of Zelda: Live-Action Adaptation Sparks Casting Spekulasjoner

Den originale søken

Det originale Zelda-spillet fra 1986 inneholdt et enkelt oppdrag der spilleren kontrollerte Link, en blondhåret helt, på et oppdrag for å redde prinsesse Zelda fra den mørke prinsen Ganon. Link utforsket kongeriket Hyrule, samlet skatter og gjenopprettet til slutt Triforce til godes hender. Denne klassiske historien la grunnlaget for den elskede franchisen.

Utviklende eventyr

I løpet av årene har Legend of Zelda-serien utviklet seg, med hver nye del som tilbyr mer ekspansiv og oppslukende spilling. Det siste spillet, 'The Legend of Zelda: Breath of the Wild', utgitt i 2017, introduserte spillere for den enorme verdenen av Hyrule, slik at de fritt kunne utforske og begi seg ut på episke oppdrag. Oppfølgeren, "Tears of the Kingdom", har utvidet franchisens lore ytterligere og fengslet fans.

Revitaliseringen av franchisen

Suksessen til de nylige Zelda-spillene har vekket interessen for franchisen og utløst diskusjoner om muligheten for en live-action-tilpasning. Fans og til og med kjendiser, som "Euphoria"-stjernen Hunter Schafer, har uttrykt ønske om å være involvert i en Zelda-film. Med Nintendo forpliktet til prosjektet, er det bare et spørsmål om tid før publikum møter live-action-versjonen av Link.

Støpemuligheter

Etter hvert som prosjektet går fremover, har spekulasjoner om rollebesetningsvalgene for filmen begynt. Vil Wes Ball trekke fra sine tidligere samarbeid, for eksempel skuespillere fra "Maze Runner"-serien? Kunne vi se Thomas Brodie-Sangster ta på seg rollen som Link? Alternativt, hvis historien utforsker en Dark Link-bue, kan det være en mulighet for en Jacob Tremblay kontra Jacob Tremblay-duell. Mulighetene er uendelige, og fansen venter spent på kunngjøringen av rollebesetningen.

Konklusjon

The Legend of Zeldas reise til den store skjermen er et spennende perspektiv for fans av den elskede videospillserien. Med Nintendo, Sony Pictures og Wes Ball om bord, vil live-action-tilpasningen garantert fange magien og eventyret som har gjort spillene så populære. Mens vi gleder oss til filmens utgivelse, kan vi ikke la være å lure på hvem som blir valgt til å bringe den ikoniske karakteren til Link til live. Følg med for flere oppdateringer og forbered deg på å ta fatt på et nytt eventyr i Hyrule-verdenen.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter