Nyheter

November 7, 2023

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 Tournament: En stor begivenhet i Fighting Game Community

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Nickelodeon All Stars Brawl 2 lanseres snart, med forbedringer i forhold til det første spillet i serien. Spillet har fått oppmerksomhet i det konkurrerende spillfellesskapet og vil bli satt på prøve ved den kommende Slimebox-turneringen.

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 Tournament: En stor begivenhet i Fighting Game Community

Tidlig arrangement fra Coinbox Organizer Hungrybox

Hungrybox, en velkjent skikkelse i Super Smash Bros.-fellesskapet, organiserer et tidlig arrangement for Nickelodeon All-Star Brawl 2. Til tross for en kontroversiell historie med det første spillet, vender Hungrybox tilbake til serien med Slimebox-turneringen, som vil være den første store begivenheten for spillet.

Fokuser på Nickelodeon All-Star Brawl 2

Slimebox-turneringen vil vise frem Nickelodeon All-Star Brawl 2, et av de mest etterlengtede kampspillene i 2023. I likhet med Coinbox-arrangementet for Smash, er denne turneringen organisert av Hungrybox i samarbeid med GameMill og har en premiepott på $50 000.

Nord-Amerikas eksklusive nettturnering

Turneringen er eksklusiv for deltakere i Nord-Amerika på grunn av nettformatet. Denne avgjørelsen har som mål å sikre en jevnere og mer lokalisert opplevelse for alle spillere.

Dato og plattform

Hele turneringen vil finne sted 15. november 2023, og vil bli streamet på Hungrybox sin Twitch-kanal. Denne begivenheten vil tjene som en tidlig test av spillets konkurransepotensial, og hvis den lykkes, kan Slimebox-turneringen bli en gjentakende serie.

Avslutningsvis er Slimebox Nick All-Star Brawl 2-turneringen, organisert av Hungrybox, en spennende mulighet for spillere til å vise frem ferdighetene sine i det etterlengtede Nickelodeon All-Star Brawl 2. Med forbedringer i spillet har denne turneringen potensialet å bli en betydelig begivenhet i kampspillmiljøet.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter