Redaktørens valg fra Zulabets siste anmeldelse

Nyheter

2022-06-02

Zulabet er en av de nyere bettingplattformene på nett som har tiltrukket seg mye interesse den siste tiden. Selskapet bak, Maltix Limited, må ha gjort mye for å flyte i den svært konkurranseutsatte gamblingindustrien, spesielt etter å ha blitt med så sent. Denne anmeldelsen fremhever noen av de nye og unike funksjonene som Zulabet har implementert i nyere tid for å få bettingsiden til å skille seg ut i bransjen.

Redaktørens valg fra Zulabets siste anmeldelse

Lisensering

Zulabet er basert i Maltas jurisdiksjon og lisensiert av Malta Gaming Authority. Lisensnummeret er MGA/B2C/486/2018, og firmaets registreringsnummer er C96904. Med lisensierings- og registreringsdetaljene publisert på den offisielle nettsiden, skapte Zulabet et høyt nivå av pålitelighet blant tippere og anmeldere.

Rapporter indikerer at denne eSports-bookmakeren nå har blitt tildelt en svensk spillelisens. Det antyder at Zulabet mest sannsynlig vil lansere i Sveriges regulerte marked, og tilby eSport-betting og andre bettingtjenester til flere tippere. Det har imidlertid ikke vært noen offisiell uttalelse fra Maltix Limited Company angående om og når flyttingen vil skje. Malta-lisensen er også gyldig til 2028, noe som sår tvil om hvorfor den ville flytte til Sverige.

Markedsføring

Noen eksperter sier Zulabets suksess stammer fra dens omfattende og effektive markedsføringskampanjer. Zulabet har investert i en rekke former for markedsføring, inkludert annonser i sosiale medier, direkte e-post og telemarketing. Markedsføringsstrategiene er personlig tilpasset og designet for den spesielle målgruppen spillleverandøren ser etter. Muntlig markedsføring har også spilt en betydelig rolle i deres markedsføringssuksess, utløst av deres gode tjenester.

Flere eksperter hevder imidlertid at selskapets markedsføringskostnader kan være for høye til å gjøre kampanjene bærekraftige. Det kan ha vært en god strategi for å komme inn i markedet, men det er ikke økonomisk mulig å opprettholde den på lang sikt.

Bonustilbud

Bonustilbud og flere andre kampanjetilbud er ganske vanlige på eSport-spillsider og andre online bettingplattformer, noe som gjør det logisk at Zulabet tilbyr dem. Forskjellen kommer imidlertid i det store antallet tilbud Zulabet har. Den har mer enn 15 typer bonuser og kampanjetilbud tilgjengelig for alle spillere, inkludert velkomstbonuser, gratisspill, økte spill, ukentlige bonuser og cashback-bonuser.

Bonus- og kampanjetilbudene er også relativt mer attraktive enn på andre konkurrerende online bettingplattformer. Det er angående beløpet eller verdien som tippere får og innsatsvilkårene knyttet til tilbudene. En god eSports rangeringsplattform kan hjelpe tippere med å sammenligne tilbudene blant de beste bookmakerne som dekker eSports bettingmarkeder.

Kundeservice

Statistikk indikerer at tippere har en tendens til å trekke seg mot de beste eSport-bettingsidene og andre gamblingplattformer som tilbyr kundestøttetjenester av høy kvalitet. Flere andre eSport-spillplattformer gir absolutt bedre kundestøttetjenester enn Zulabet, spesielt når det gjelder tilgjengelige kanaler og responstid. Uansett er kundeservicen hos Zulabet fortsatt prisverdig.

Zulabet har kun to kanaler for tilgang til kundetjenester. Den første er via e-post, som tar ganske lang tid å få svar, men som kan være nyttig for lange eller detaljorienterte forespørsler. Det andre alternativet er via live chat. Spillere kan også bruke FAQ-siden på Zulabet-siden eller nettfora for å finne løsninger på vanlige problemer de kan oppleve.

Spillemarkedsvariasjon

I følge Maltix Limited Company er det store utvalget av spillmarkeder deres hovedhemmelighet. Zulabet tilbyr spillmarkeder for praktisk talt alle lovlige og registrerte sporter som spilles globalt, inkludert eSport og virtuell sport. Prematch-delen tilbyr vanligvis mer enn 32000 arrangementer hver måned. Spillere kan være sikre på å finne spillmarkeder for enhver større sportsturnering og nyte en rekke spilltyper. Live-betting støttes også, inkludert for eSport.

Spillodds er også med vilje gjort mer attraktive enn de fleste konkurrenter tilbyr, noe som gjør avtalen enda søtere. Nettstedets brukergrensesnitt er utformet slik at spillere har lett for å navigere gjennom de mange alternativene for å finne sportene og kampene de vil satse på.

betalingsmetoder

Zulabet tilbyr en imponerende ulike innskuddsløsninger for å dekke preferansene til de fleste tippere. Spillere kan foreta betalinger i fire valutaer, euro, ungarske forint, norske kroner og indisk rupi. Prosessen med å sette inn penger er relativt enkel, men avhenger av betalingsmetoden som brukes. Imidlertid er uttaksmulighetene ganske begrensede. De inkluderer vanligvis en rekke e-lommebokløsninger. Zulabet tilbyr heller ikke betalingsalternativer for kryptovaluta, noe som er ønskelig i dag blant elitespillere.

Ansvarlig gambling

Zulabet fremmer ansvarlig gambling på flere forskjellige måter. For det første lar det tippere lukke kontoene sine når de vil, uavhengig av årsakene de tilbyr. Å stenge gamblingkontoer kan hjelpe spillere med å holde seg unna avhengighetsskapende gambling. Zulabet tillater også kontogrenser, som tippere kan sette for å begrense aktivitetene deres.

Siste nytt

Grunnleggende om Fortnite-spill
2023-03-30

Grunnleggende om Fortnite-spill

Nyheter

Casinokampanje

1xBet:Opptil €1500 + 150 gratisspinn
Spill nå

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET:Opptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet:Få din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close