Nyheter

October 29, 2023

Intens kamp i Dota 2 Grand Finals: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Etter 3 langhelger er det endelig tid for International Dota 2 Grand Finals. Det er en kamp om de europeiske titanene, da tidligere mestere Team Spirit må møte Gaimin Gladiators. Mange kamper på dette nivået er vunnet og tapt på utkastet alene. Vi vil følge hvert eneste utkast til den store finalen live og komme med våre spådommer.

Intens kamp i Dota 2 Grand Finals: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Spennende Dota-serie

Dette er satt til å bli en av årets mest spennende Dota-serier. Begge lag er virkelig på topp i spillet. Det ville ikke være overraskende om det gikk til 5 kamper, og det er vanskelig å kalle hvem som kommer til topps.

Team Spirit på TI12

Team Spirit har virkelig vært dominerende i denne turneringen og var det første laget som tok seg til den store finalen i The International Dota 2. De har ikke tapt en eneste serie og har bare tapt et par individuelle kamper. Mange lag er virkelig redde for å gå opp mot Yatoro, og det med god grunn.

Mens fokus ofte er på Spirits bærespillere, er støtteduoen deres Mira og Miposhka en av de beste i spillet. Det vil ta lang tid før noen glemmer Miposhkas spillvinnende Enchantress-spill i denne turneringen.

De har gått fra styrke til styrke, og selv om Gaimin Gladiators vil være deres tøffeste kamp til nå, er det Team Spirit hvis noen kan ta dem ned.

Gaimin Gladiators er TI Titans

Gaimin Gladiators er et av de mest imponerende lagene i Dota-historien. De har vunnet hver Major og DreamLeague, og de har også beseiret Liquid i den nedre braketten. Mens fansen anerkjenner prestasjonene deres, er mange lei av å se dem vinne hver Grand Final. Kan de gjøre det en gang til?

Alle øyne har vært rettet mot midlaner Quinn det meste av året, men det ser ut til at Dyrachyo er den du skal se. En enormt talentfull spiller med en enorm heltepool bør ha selv den beste skjelvingen i støvlene.

Hvis vi måtte komme med en spådom, ville vi si at Team Spirit burde klare å vinne en seier. De har ikke tapt en Grand Finals, så lenge de har kommet så langt. Uavhengig av utfallet, vil denne finalen garantert gå ned i Dota-historien.

The International Dota 2 Grand Finals Drafts

Kamp 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen
undefined is not available in your country. Please try:

Siste nytt

Husker Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Husker Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheter