Nyheter

November 9, 2023

Emil Larssen forblir med Infinite Realitys LEC-team, bringer stabilitet og ny lineup for 2024-sesongen

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Emil "Larssen" Larsson, midlaner for Infinite Realitys LEC-team, har oppnådd en muntlig avtale om å forbli i organisasjonen for den kommende sesongen. Dette kommer overraskende, ettersom Larssen først ble rapportert å ha funnet en avtale med KOI i september, som forlenger kontrakten med fire år til. Men på grunn av problemer i KOI-Infinite Reality-partnerskapet, bestemte Larssen seg for å utforske andre alternativer.

Emil Larssen forblir med Infinite Realitys LEC-team, bringer stabilitet og ny lineup for 2024-sesongen

Usikkerhet og forhandlinger

Avslutningen av samarbeidet mellom KOI og Infinite Reality førte til at Larssen brøt den muntlige avtalen om kontraktsforlengelsen. I slutten av oktober begynte Larssen aktivt å søke etter andre lag, med tanke på usikkerheten rundt organisasjonens fremtid. KOI forsøkte å forhandle med spillere for å beholde nøkkelmedlemmer i vaktlisten, men usikkerheten i organisasjonsbudsjettene gjorde forhandlinger umulig.

Tilbud fra andre lag

Larssen, kjent for sine tidligere prestasjoner og talent, mottok interesse fra Excel Esports så vel som andre LEC- og LCS-lag i løpet av lavsesongen. Lag som SK Gaming, Vitality og FlyQuest vurderte angivelig Larssen for sine startoppstillinger. Men nå som Larssen muntlig har sagt ja til å bli hos Infinite Reality, kan andre spillere som ble satt på vent på grunn av Larssens tilgjengelighet nå vurderes.

Den uendelige virkelighetens fremtid

Med Larssen klar til å forbli, er Infinite Realitys LEC-team ute etter å bygge sin nye lineup for 2024-sesongen. I følge GCD er topplaner Szygenda og AD carry Comp allerede kontrahert frem til henholdsvis 2025 og 2024. Jungler Malrang og support Advienne har imidlertid kontrakter som utløper i år og skal etter sigende utforske nye muligheter.

Avslutningsvis bringer Larssens beslutning om å bli hos Infinite Realitys LEC-team stabilitet til organisasjonen og lar dem fokusere på å bygge sin nye lineup for den kommende sesongen. Det blir interessant å se hvordan teamet presterer og hvilken ny merkevarebygging de vil introdusere.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter