ComeOn gjennomgang av eSports-spill 2024 - Tips Og Triks

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $200
Rask opptak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Rask opptak
ComeOn is not available in your country. Please try:
Tips Og Triks

Tips Og Triks

Det første trinnet du bør vurdere når du planlegger å spille et sjansespill er å definere målene dine. For hvert formål er det flere strategier. For å vinne hos ComeOn er det nødvendig å følge metodene som passer dine mål best. Vær også oppmerksom på at disse tipsene og triksene er ment for uformelt spill - seriøse spillere bør vurdere mer effektive spill.

Tips og triks å følge når du satser på esport hos ComeOn

Det første aspektet av spillstrategien handler om hvor mye du er villig til å bruke per spill/økt og hvor mange spill/økter du ønsker å spille på en gang. Det kalles din bankroll management. For eksempel, hvis du ønsker å satse $2 per spill eller økt, spille 1-2 spill på en gang, har du ikke råd til å vente veldig lenge hvis du taper flere kamper på rad.

På baksiden, hvis du betaler $10 per spill eller økt, med én kamp per dag eller mindre, ville det ikke være lurt å sjekke resultatene hvert 5. minutt (med mindre potten stiger raskt).

Hvis du ønsker å bruke en strategi som involverer langskudd, slik som Martingale-systemet, er det lurt å spille med en liten bankroll. Selv om du taper flere kamper på rad, kan du fortsette å spille og prøve sjansene dine igjen og igjen til formuen favoriserer deg og gir tilbake det tapte.