ComeOn gjennomgang av eSports-spill 2024 - Sikkerhet

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $200
Rask opptak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Rask opptak
ComeOn is not available in your country. Please try:
Sikkerhet

Sikkerhet

Nettstedets personvernregler sier at de ikke lagrer noen betalinger kun med kort som et sikkerhetstiltak. I amatørers termer betyr det at selv om kredittkortet ditt blir stjålet eller noen får tilgang til det på en eller annen måte, kan ingen belaste kortet ditt uten den firesifrede PIN-koden.

Trygge betalinger, trygge spill

ComeOn sier eksplisitt at ingen transaksjoner kan spores direkte fra person til person. Det betyr at hvis noen bruker kredittkortnummeret ditt, kan de ikke få noen informasjon ut av ComeOn, så du trenger ikke å bekymre deg for at de skal finne ut hvem sitt kort som ble brukt eller hvor mye det ble belastet for.

ComeOn fungerer med et informasjonskapselsystem. Dette betyr at hvis du ikke ønsker å bli gjenkjent av nettstedet hver gang du logger på nettstedet, kan du blokkere informasjonskapsler eller slette dem. Det gjøres gjennom nettleserens innstillinger. ComeOn lagrer ingen personlig informasjon angående surfing gjennom nettsiden deres med mindre du bestemmer deg for å registrere deg for en av kampanjene deres.

Kontosikkerhet

ComeOn tilbyr også totrinnsverifisering. Derfor, selv om noen får tak i passordet ditt, kan de ikke logge inn på kontoen din uten engangskoden sendt til deg via tekstmelding hver gang du vil oppdatere profilen din eller endre noe personlig informasjon.

Det viktigste for hver bruker av ComeOn er alltid å holde passordet trygt og aldri avsløre det for noen. ComeOn vil aldri be om passordet ditt, og hvis de gjør det, er det noen andre som står bak siden, og det er en svindel. Du bør klikke på "lukk" eller gå ut av nettleseren umiddelbart.

Før du logger inn, bør du alltid se på ComeOn-nettstedets adresse for å sikre at du er beskyttet og ikke gi ut passordet ditt til noen. Hvis noen får passordet ditt, kan de logge på som deg, se din personlige informasjon og til og med endre passordet hvis de kjenner din firesifrede PIN-kode, så pass på å alltid holde dette trygt.

Nettstedet er veldig trygt å bruke (noe som ikke er det samme som 100 % sikkert). Til dags dato har det aldri vært et dokumentert tilfelle av at noen har mistet kryptovalutaer på siden.

Sikker registrering

Når du oppretter en konto, må brukere oppgi navn, e-postadresse og passord. Tidligere kunne brukere også legge til bostedsland når de registrerer seg, men det er ikke lenger nødvendig.
Under registreringen blir brukere bedt om å oppgi en henvisningskode hvis de har en. Det gjøres hovedsakelig for markedsføring slik at dommeren kan motta bonuser.