1xBet gjennomgang av eSports-spill 2024 - Tips Og Triks

1xBetResponsible Gambling
CASINORANK
9.5/10
BonusBonus $1500 + 150 gratisspinn
Epic Sportbook Live Chat 24/7
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Epic Sportbook Live Chat 24/7
1xBet is not available in your country. Please try:
Tips Og Triks

Tips Og Triks

1xBet er en av få bookmakere som gir spillere sjansen til å få pengene tilbake hvis innsatsen taper.

For 1xbet esports triks, alt spillere trenger å gjøre er å satse på $50 eller mer på ethvert lag. De vil gi en ekstra $10 gratis for livespill. Hvis det valgte laget vinner, vil gevinsten bli kreditert direkte til spillerens konto. Hvis de taper, får spilleren sin opprinnelige innsats tilbake. Den eneste haken er at dette kun kan brukes én gang per kunde, og det er noen få mindre regler å følge og en maksimal innsats på $50.

Bonusen uten innskudd er en fin måte å tiltrekke seg nye spillere på. Spillere får disse pengene på forhånd etter påfølgende tap. Hvis det valgte laget vinner, vil alle gevinstene legges direkte til spillerkontoens saldo hvis de taper selv om ingen penger går tapt fra spillerens side.

1xBet er en av få bookmakere som gir spillere sjansen til å få pengene tilbake hvis innsatsen taper. Du kan prøve lykken og satse på favorittlaget ditt samtidig som du deltar i en lønnsom kampanje. For fans av Dota 2, CS:GO, FIFA, LoL og andre esport-disipliner har 1xBet deg dekket.

1xBet kjører for tiden en Cyber Era-kampanje, hvor du kan satse risikofritt på topp esports-disipliner. Med dette fantastiske tilbudet kan spillere satse på den nøyaktige poengsummen til en kvalifisert kamp. Hvis innsatsen taper, vil brukeren motta pengene sine tilbake i form av en kampanjekode på opptil $10 for et nytt spill. Hva kreves for å delta i kampanjen?

  • Registrer deg og logg inn på 1xBet-nettstedet;
  • samtykke til å delta i bonuskampanjer på din personlige konto;
  • Plasser et spill på e-sportsarrangementet som tilbys på kampanjesiden;

Alt spillere trenger å gjøre er å satse på et hvilket som helst lag. 1xBet vil gi en ekstra $10 gratis for livespill. Hvis det valgte laget vinner, vil gevinsten bli kreditert direkte til spillerens konto. Gyldig kun én gang per kunde, og det er noen få mindre regler å følge og en maks innsats på $50. Spill på dine favoritt esports disipliner hos 1xBet, og ikke bekymre deg for å tape! Tross alt, med denne pålitelige bookmakeren har du en sjanse til å prøve lykken igjen! Få mest mulig ut av esportstipping med 1xBet!¨