Nyheter

October 29, 2023

Ringmaster: The New Dota Hero Avslørt på TI12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Valve har offisielt annonsert ankomsten av en ny Dota-helt, Ringmaster, på TI12. Selv om detaljer er knappe for øyeblikket, forventes mer informasjon å bli avslørt i løpet av de kommende månedene.

Ringmaster: The New Dota Hero Avslørt på TI12

Ringmaster - Ny helt

I en video som ble utgitt rett før TI12 Grand Finals, bekreftet Valve at Ringmaster vil bli utgitt tidlig i 2024. Videoen viste frem Axe i en skummel sirkus-tema skog, på jakt etter en mekanisk sirkusjungel. Dette har ført til spekulasjoner om at den nye helten kan ha et felleelement. Til slutt ble Axe lokket inn i et Test Your Strength-spill og raskt drept av Ringmaster som dukket opp fra en Iron Maiden-lignende struktur.

Rollen til den nye Dota-helten

Kampanjebildet for Ringmaster har et sirkustema og håner flere helter, inkludert Monkey King, Kunkka, Axe, Mirana og Keeper of the Light. Selv om dette ikke gir mange ledetråder, antyder det at Ringmaster sannsynligvis vil være en nærkamphelt, muligens med uttrekkbare mekaniske armer. Gitt at den forrige helten, Muerta, var en avstandsmessig intelligensbærer, kan Dota-fans forutse en ny nærkamphelt.

Valve har spennende planer i vente for Dota-fans i det kommende året, og bare tiden vil avsløre hele omfanget av endringene.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter