ZodiacBets omtale av ESports

Age Limit
ZodiacBet
ZodiacBet is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Trusted by
Curacao

ZodiacBet

Ny sportsbook på nettet Zodiacbet trekker lokale, regionale og internasjonale e-sportentusiaster til å oppleve nettstedets online bettingalternativer. Siden 2020 har Zodiacbet operert under lisensnummer 8048/JAZ2010-010, som Antillephone NV utstedte til nettstedets eier, Bellona NV. Siden den har fått blandede anmeldelser på nettet, møter den kritikk ved publisering om vilkårene og dens tilbøyelighet til å ta penger som brukere legger igjen på sovende kontoer.

Likevel er det anmeldere på andre nettsteder som er imponert over den oppslukende spillingen og det brede utvalget av e-sportsalternativer for tipping på nettet. Med mer enn 1000 spill og et stort utvalg av esports-spillmuligheter, er Zodiacbet konkurransedyktig i sine tilbud sammenlignet med lignende sportsbooks på markedet.

For å opprettholde lisensen, er nettstedet pålagt å operere etisk og delta i ansvarlige gamblingprosesser. Bookmakeren tilbyr tjenester på mange forskjellige språk for å fortsette sin globale ekspansjon. Platformens spillstruktur gir næring til sports- og esportentusiaster, og gir interesse fra dedikerte spillere.

Den enorme listen over e-sportsturneringer og konkurranser fungerer som en ressurs for nye og erfarne spillere, og lar brukere se og bestemme hvilke begivenheter som skal satses. Det er en lønnsom bedrift for den nye plattformen. Selv i sin spede begynnelse anslår online-anmeldere at spillebokens inntekter overstiger 1 million dollar.

Zodiacbet Esports

Zodiacbets oppslukende alternativer for brukere å satse på videospill over hele verden er en grunn til at det trekker nye kunder. Nettstedets kontoinnehavere kan få tilgang til online betting for e-sportsturneringer over hele verden. Med sammenlignbare odds, konkurrerer den nye online bettingsiden konkurrentene. Samtidig kan esport-entusiaster oppleve spenningen ved å satse videre individuelle spillere, esports-lag, eller turneringsresultater. Turneringer har ikoniske titler, inkludert følgende spill:

CS:GO

Multiskytespillet har skutt i popularitet siden 2012. En av de mest populære titlene på markedet, CS:GOs utvikler, Valve, ga ut tittelen til global anerkjennelse fra e-sportentusiaster. Spillet er tilgjengelig for XBOX 360, PlayStation, Windows og macOS, og inkluderer moduser som er basert på at spillere fullfører mål. For eksempel, i en populær modus, prøver terrorister å plante bomber og antiterrorister prøver å stoppe dem. Det trekker mer enn 11 millioner spillere online, og er en av Valves mest spilte titler. I 2018 byttet utvikleren til en gratis-å-spille-modell for CS:GO.

Regnbue 6

Entusiastiske Rainbow 6-fans er ansvarlige for tittelens globale popularitet. Videospillet, utviklet fra Rainbow Six-romanen av Tom Clancy, nyter mer enn 55 millioner globale spillere. Ubisoft utviklet spillet for å fordype spillere i den spennende skytespillet.

Betalingsmetoder

Med mer enn tjue betalingsmetoder, tilbyr Zodiacbet brukere ulike alternativer for å sette inn penger på spillebokens konto. Plattformen viser internasjonalt anerkjente kreditt- eller debetkort, som MasterCard, Visa og Discover. Digitale lommebøker tilbyr en enkel og rask måte for brukere å sette inn penger, inkludert WebMoney. Rapid Transfer hjelper spillere med å forenkle bankoverføringer.

Sportsbooken tilbyr til og med et kryptovalutaalternativ for spillere som er interessert i å sette inn og ta ut penger anonymt. Betalingsalternativer avhenger av brukerens bostedsområde. Nye brukere må registrere seg på plattformen for å sette inn penger gjennom nettstedets liste over betalingstilretteleggere.

For å registrere deg, gå til nettstedet for å registrere deg og klikk på godta-knappen. Brukere setter inn penger for å satse eller kreve en bonus for å oppleve mulighetene for esport-spill. Zodiacbets liste over betalingsleverandører hjelper brukere med å foreta sømløse økonomiske overføringer. For å trekke seg må en bruker overholde nettstedets vilkår og oppfylle omsetningskravene for påkrevde bonuser og kampanjer.

Som et internasjonalt nettsted forenkler den nye sportsbooken uttaksoverføring på forespørsel for de som har oppfylt sidens betingelser. For brukere av kryptovaluta og digital lommebok skjer overføringer umiddelbart etter oppfyllelse av disse vilkårene. Andre overføringer avhenger av betalingstypen som er valgt. Bankoverføringer kan ta noen få dager, avhengig av leverandøren.

Zodiacbet bonus

Med en reload-bonuspakke på €1000, er Zodiacbet seriøs med å tiltrekke seg spillere med dette bonusalternativet. Spillere må imidlertid overholde omsetningskravene for bonuser og kampanjer før de tar ut penger. Det er viktig å lese nettstedets vilkår og betingelser nøye.

For eksempel, for å aktivere en bonuspåfylling, må en spiller sette inn minst €20. Når spilleren mottar den første innskuddsbonusen, tilbyr plattformen også tre ekstra innskuddsbonuser. Disse fire bonusene inkluderer en førsteinnskuddsbonusmatch for så mye som €125 opp til en fjerde innskuddsbelønning på så mye som €225. Begrensinger gjelder.

Alle registrerte brukere kan få velkomstbonusen. Siden krever imidlertid at bettors satser førti ganger bonusbeløpet for å ta ut penger. Bonusens utløpsdato er 21 dager fra aktivering.

Last inn på nytt

Reload-insentiver er også tilgjengelige for kunder. Ved å tilby 50 prosent reload bonustilbud for så mye som €200, aktiverer plattformen reload-koden insentivet. Tjue euro er det minste beløpet som aksepteres for en reload under gjeldende kampanje.

Bonuser tjener til å tiltrekke seg nye kunder, en viktig del av sportsbookens forretningsmodell. Plattformen gir brukere en rekke belønninger, kampanjer og bonuser gjennom spillopplevelsen. Uttak av midler etter å ha mottatt belønningen er imidlertid avhengig av overholdelse av nettstedets vilkår.

Hvorfor satse på Zodiacbet?

Selv om Zodiacbet er en ny sportsbok, tilbyr plattformen et ekspansivt utvalg av e-sportsalternativer for besøkende på nettstedet. For e-sportentusiaster tilbyr siden morsom betting på kjente titler. Zodiacbet tiltrekker seg fans fra hele verden og bygger sitt online rykte. Å få en 7/10 anmeldelse på ett nettsted fra og med publisering og en 4.5/10 på et annet er en indikasjon på at Zodiacbet hever spillet sitt. Spillere må overholde strenge vilkår og betingelser for å motta utbetalinger. Økonomiske vurderinger fokuserer på innskudds- og uttaksvilkår.

Det har imidlertid ikke stoppet nettstedet fra å tjene betydelige inntekter på den korte tiden i virksomheten. Spillere nyter den oppslukende spillopplevelsen for videospill på en omfattende liste over videospillturneringer. Anmeldere utfyller nettstedets omfattende tilbud. Med en høy tillitsvurdering på scamadvisor.com fortsetter spillerne å besøke nettstedet. Faktisk, ifølge Alexa, underholder sportsbooken mer enn 4300 brukere per dag.

Med høyteknologisk teknologi og programvare har nettstedet en sømløs transaksjonsprosess. Med kundestøtte tilgjengelig, er plattformen responsiv på kundehenvendelser, ifølge brukeranmeldelser. Som en voksende bookmaker øker Zodiacbet innsatsen for å tiltrekke seg e-sportentusiaster daglig. For de som liker å satse på videospill, tilbyr nettstedet konkurransedyktige bonuser og odds for nye spillere.

Total score7.6

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2020
BonuserBonuser (2)
BonuskoderInnskuddsbonus
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (15)
Bank Wire Transfer
Bitcoin
Crypto
EcoPayz
Euteller
Fast Bank Transfer
GiroPay
Interac
MasterCard
MuchBetter
NetellerPaysafe CardSkrill
Sofort (by Skrill)
Visa
LandLand (10)
Canada
Danmark
Eswatini
Finland
Italia
New Zealand
Norge
Sverige
Tyskland
Østerrike
LisenserLisenser (1)
Curacao
ProgramvareProgramvare (23)
BGAMING
Betsoft
Edict (Merkur Gaming)
Elk Studios
Endorphina
Evoplay Entertainment
Felix Gaming
Hacksaw Gaming
Microgaming
NetEnt
Novomatic
Playson
Playtech
Pragmatic Play
Quickspin
Red Tiger Gaming
Ruby Play
SmartSoft Gaming
Spinomenal
Thunderkick
Triple Edge Studios
Wazdan
iSoftBet
SpillSpill (43)
American Football
Aussie Rules
Baseball
Basketball
Blackjack
Boksing
CS:GO
Cricket
Cycling
Dart
Dota 2E-sport
Eurovision
FIFA
Football Betting
Fotball
Greyhounds
Handball
Hesteveddeløp
Ice Hockey
King of GloryLeague of Legends
MMA
Motorsports
NBA 2K
Oddsspill på nett
Oddstipping
Politikk
Rainbow Six Siege
Rugby
Rulett
Snooker
Spilleautomater
Sport
StarCraft 2
Table Tennis
Tennis
Trekorts poker
Valorant
Videopoker
Virtual Sports
Volleyball
Winter Sports
SpråkSpråk (6)
arabisk
engelsk
finsk
fransk
italiensk
tysk