Unibet bookie-anmeldelse - Spill

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusVelkomstbonus 100 % opptil €100
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Spill

Spill

Unibet har fulgt trenden og lagt til mange e-sporter til nettstedets katalog. Det tar tid å finne slike spill på siden, og det kreves fortsatt mer læring for mange amatører som er nye innen denne typen spill. Unibet har imidlertid gjort en utmerket jobb med å lage konkurransedyktige spill med et bredt spekter av innsatser.

E-sportmarkedet er lite og vinner sakte innpass mange steder over hele verden.

Toppfavoritt eSport hos Unibet

Noen av de beste esport-spillene inkluderer Counter-Strike: GO, Dota2, League of Legends og Starcraft 2. Sidene har alle forskjellige typer spill og turneringer. Det er også mange forskjellige alternativer for tipping, for eksempel parlay-spill, poengspredninger eller pengelinjespill. Andre spill inkluderer first kills, most kills og andre måter å prøve å vinne på. Dette er bare en smakebit av den unike innsatsen som er tilgjengelig. Her er noen av spillene Unibet tilbyr;

CS:GO

CS: GÅ er et førstepersons skytespill opprettet i 2012. Spillere må vinne slagmarker mot andre lag med våpen og strategi. Hvert lag har rundt fem spillere og blir med i en kamp eller turnering for penger og spill. Noen forskjellige turneringer her inkluderer DreamHack Open, ESEA Premier og mange flere. Man kan satse på first kills, most kills, items, og mye mer.

League of Legends

LoL er en annen flerspillerfavoritt i en gammel krigssetting. Spillere må ødelegge en annen hær for å vinne. Det er et veldig populært spill og inneholder mange turneringer som LPL Spring og mange andre. Det er mange måter å satse på på denne siden, og den inkluderer pengelinje, kampvinnere og andre spill.

StarCraft II

StarCraft II er et strategispill satt i fremtiden. Spillet kan spilles av opptil åtte spillere, og spillere prøver å ødelegge andre for å overleve eller vinne spillet. Angrep og forsvar er viktige måter å vinne disse esport-spillene på. Populære turneringer inkluderer. TeamLiquid, StarLeague og andre turneringer. Folk kan satse på Moneyline, matchvinnere og first kill-spill.

Dota 2

Dette er en annen MOBA-type spillvideospill laget for flerspillerutveksling mellom to lag på rundt fem spillere. Dota 2 has er et utmerket spill gjort populært globalt på grunn av spenningen og massevis av premiepenger. Turneringer inkluderer DOTA Pro Circuit, Epic League sesong 3 og flere turneringer. Det er en ny sjanse til å satse på matchvinneren og mer.

Noen andre typer spill kan inkludere vinneren av Pistol-runden, kartvinneren, lag, spillere med flest gevinster, nøyaktige poengsummer og mye mer. Dette kan endres avhengig av spillet, så sjekk siden for mer informasjon om spill.