Unibet bookie-anmeldelse - Regnskap

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusVelkomstbonus 100 % opptil €100
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Regnskap

Regnskap

Å sette opp en konto på Unibet er raskt og enkelt. Den kan settes opp via en bærbar PC eller mobiltelefon på få minutter. Når kontoen er konfigurert, kan spilleren få tilgang til e-sport via hvilken som helst av disse enhetene. Oppsettet av kontoen er som følger;

Først vil spilleren gå til hjemmesiden til Unibet og velge bli med-knappen. Knappen vil lede den nye spilleren mot flere trinn. Det første trinnet er å angi en gyldig e-postadresse og bekrefte den. Fyll deretter inn for- og etternavn, telefonnummer, fysisk adresse, plassering og annen informasjon.

Når disse trinnene er fullført, må spilleren logge på med koden som følger med. Etter en vellykket pålogging vil spilleren legge til bankdetaljene og foreta et innskudd, som vil bli kreditert til deres konto, slik at spilleren kan delta fullt ut i online spill.

Det er ikke vanskelig å sette opp en konto siden trinnene er få og direkte. Spilleren må oppgi personlig informasjon, som inkluderer navn, adresse og statens navn. Spilleren bør også oppgi et aktivt telefonnummer, e-post, identifikasjonskort og bankkonto eller kortdetaljer for innskuddet. En velkomstbonus følger vanligvis en kontooppretting.