Royal Pandas omtale av ESports

Age Limit
Royal Panda
Royal Panda is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
SkrillTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling Commission

Royal Panda

Esport-entusiaster gir Royal Panda den kongelige behandlingen. Med positive anmeldelser på nett er nettsiden en av de mest populære nettbaserte destinasjonene for internasjonale eSports-veddemål. Siden 2010 har nettstedet levert gode eSports-betting-netttjenester til kunder.

De Malta Gaming Authority godkjent lisensiering for Royal Panda-lisensnumre, i likhet med lisensnummeret fra Great Britain Gambling Commission 000-039221-R-319351-009. Eieren av plattformen, Royal Panda Limited, følger strenge forskrifter for å overholde lisenskravene for sine videospillsider.

Siden 2014 har plattformen levert førsteklasses spillmuligheter ved å tilby kundene noen av de største jackpotutbetalingene i bransjen. Med mer enn 3000 e-gaming-titler i biblioteket, er nettstedets attraktive kampanjer og gigantiske panda-maskot internasjonalt kjent.

Med et bredt utvalg av underholdningsalternativer, som programvare, apper og spill, har Royal Panda sikret seg en fremtredende plass i det digitale eGaming-landskapet. I tillegg tilbyr merket konkurransedyktige odds og spennende eSports-spillmuligheter til nye og erfarne gamblere.

eSport-bettingfellesskapet er enkelt å bli med i og enkelt å navigere. Bare oppfylle plattformens krav for å registrere deg og åpne en konto i et par enkle trinn. Når den er bekreftet, kan en bruker få tilgang til kontoen sin for å sette inn penger og kreve attraktive bonuser.

E-sport tilbys hos Royal Panda

Det er enkelt å registrere seg for registrerte som ønsker det satse på videospill med eSports bookmaker. Oppgi den forespurte informasjonen, bekreft kontaktinformasjon og godta å følge bookmakerens vilkår. Velkomstbonuser gir spillere muligheten til å satse risikofritt på en rekke eSport-konkurranser, inkludert de med følgende titler.

CS: GÅ

I et spill med vidd, CS: GÅ spillere kjemper mot motstandere i en konkurranse mellom terrorister og motterrorister. Terrorister planter bomber, og motterrorister forsøker å nøytralisere motstanderlagets uhyggelige aktiviteter. Motterrorister redder gisler mens de prøver å slå motstanderne i forskjellige spillmoduser. Med ni moduser i alt, tilbyr spillet unike opplevelser, samt tilpassede kart og moduser på fellesskapsservere. CS: GO-turneringer tiltrekker seg omfattende videospillspill.

Dota 2

Entusiaster følger også med Dota 2 egaming-spillmuligheter. Med en digital kamparena, tilbyr Dota 2 flere spillere muligheten til å konkurrere i kamper mellom motstående lag. Med fem spillere på hvert lag forsvarer lagmedlemmene baseleire på et virtuelt kart.

Hver spiller kontrollerer en karakter, kalt en "helt", som viser ekstreme krefter i å forsvare basen og angripe motstanderlaget. I spiller-til-spiller-kamp, beseirer det vinnende laget individuelle helter på fiendens lag og ødelegger "Ancient", en stor struktur i motstanderlagets operasjonsbase.

Betalinger hos Royal Panda

Etter registrering kan spillere logge på for første gang for å sette inn penger og delta i online eGaming-spill. Som en globalt anerkjent merkevare tilbyr Royal Panda betalingsalternativer fra velrespekterte finansinstitusjoner. Fra digitale lommebøker til kryptovaluta, lar plattformen spillere sette inn penger raskt i den valgte valutaen fra listen tilgjengelig via nettstedet.

Ved å tilby tilgang til globale finansielle merkevarer, rydder bookmakeren veien for spill på eSport. Royal Panda-betalingsmetoder inkluderer debet-/kredittkort, digitale lommebøker, bankoverføringer og andre pålitelige digitale betalingsalternativer. Tidsrammen for innskudd og uttak avhenger av betalingsmåten brukeren velger. Digitale lommebøker tilbyr umiddelbare innskudd.

Annen betalingsmetoder kan ta lengre tid å legge inn i Royal Panda-brukerkontoer. Uttak er også betinget av betalingsmåten. For eksempel, avhengig av finansinstitusjonen, kan et bankuttak ta dager å legge inn på en konto.

Debet- og kredittkort er en av de mest populære måtene å sette inn penger på online sportsbook-kontoer. Ved å akseptere Visa og MasterCard åpner Royal Panda sine tjenester for milliarder av potensielle globale kunder. Med et stort antall daglige transaksjoner, velger kredittkortinnehavere ofte et av de store merkene for å sette inn penger.

Hvilke bonuser tilbyr Royal Panda?

Hos Royal Panda får spillere et gratis poeng for hver innsats på $10. Etter 100 comp-poeng får spilleren en $1 bonus. Nettstedet tilbyr også innskuddsbonuser. De risikofrie alternativene har sine fordeler, men omsetningskrav gjelder. Gamblere må lese betingelsene for å forstå hvordan det å kreve en velkomstbonus påvirker en spillers mulighet til å ta ut penger.

Esport-odds kan også påvirke spill hos Royal Panda. Heldigvis mottar eSport-entusiaster som fortsetter å satse kampanjer, som forbedrer spillopplevelsen. Det er en måte plattformen oppmuntrer spillere til å fortsette å satse på.

Royal Panda betting online-tjenester er kjent for ekspansive kampanjer, som konkurrerer med de fleste eSports-plattformer på markedet. Konkurransekraften til virksomheten tvinger toppnivåplattformer til å tilby kundene kreative kampanjer og belønninger. Fra bonuspoeng til lojalitetsbelønninger, Royal Panda utnytter kraften til kampanjer for å tiltrekke og beholde virksomhet. Bonustilbud kan endres.

Velkomstbonus

Begynner med velkomstbonus, tilbyr Royal Panda forbrukere opptil $1000. Det er en av de høyeste velkomstene innen eSports online betting. På det første innskuddet får spillere en 100 prosent match opp til $200. Det andre innskuddet er en 50 prosent match opp til $300. Det tredje innskuddet er ytterligere 50 prosent match opp til $500. Disse påfølgende bonusene tiltrekker seg internasjonale spillere som ønsker å nyte eSports-tipping online.

Hvorfor satse på Royal Panda?

I årevis har Royal Panda utnyttet kreative bonuser for å tiltrekke seg kunder. Plattformen tilbyr en av de mest konkurransedyktige bonusstrukturene over hele bransjen, og fortsetter å tiltrekke og beholde kunder over hele verden. Med muligheten til å satse risikofritt, opplever spillere nettsiden før de satser personlige midler. Omsetningskrav gjelder imidlertid. Likevel er online anmeldelser tydelige om plattformens bonuser, prosesser og kundeservice. Spillerne er fornøyd med plattformen generelt.

Ettersom sportsbooken fortsetter å vokse, opplever nye kunder Royal Pandas forpliktelse til å opprettholde lisenskravene. I følge sportsbooken er operatørene forpliktet til å støtte ansvarlig gambling og operasjonell integritet. Det ser ut til å leve opp til dette løftet med høye rangeringer på nettet og positive kommentarer fra mange brukere.

Den enkle registreringsprosessen gir spillere muligheten til å satse etter å ha gitt nødvendig informasjon og akseptert nettsidens vilkår. Med et omfattende bibliotek med eSport-alternativer å satse på, tilbyr bookmakeren spennende action for live-betting. Den sterke vurderingen er en indikasjon på hvor godt nettstedet gjør det når det gjelder å tilby eSports-spilltjenester til et stort utvalg forbrukere som er interessert i å satse på eSports online.

Total score7.0

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2014
BonuserBonuser (6)
Bonus uten innskudd
Free Spins Bonus
Innskuddsbonus
Matchbonus
RegistreringsbonusVelkomstbonus
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (28)
AGMO
Apple Pay
AstroPay
AstroPay Card
Bank transfer
Boleto
Credit Cards
Debit Card
DineroMail
Euteller
Fast Bank Transfer
FundSend
GiroPay
Google Pay
Instant Banking
Instant bank transfer
Lobanet
NetellerPaysafe Card
Przelewy24
SafetyPay
Skrill
Sofortuberwaisung
Todito Cash
Trustly
Ukash
eKonto
ewire
LandLand (6)
Brasil
Mexico
New Zealand
Norge
Storbritannia
Tyskland
LisenserLisenser (2)
Malta Gaming Authority
UK Gambling Commission
ProgramvareProgramvare (12)
1x2Gaming
Aristocrat
Barcrest Games
Elk Studios
Evolution Gaming
Genesis Gaming
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Pragmatic Play
Rabcat
Thunderkick
SpillSpill (41)
American Football
Aussie Rules
Baccarat
Baseball
Basketball
Bingo
Blackjack
Boksing
CS:GO
Chess
Cricket
Cycling
Dota 2
Floorball
Formula 1
Fotball
Gaelic Football
Golf
Handball
Ice Hockey
League of Legends
MMA
Motorsports
Poker
Politikk
Punto Banco
Rainbow Six Siege
Roulette Double Wheel
Rugby
Rulett
Snooker
Spilleautomater
Surfing
Table Tennis
Television
Tennis
Trekorts poker
UFC
Valorant
Volleyball
Winter Sports
SpråkSpråk (8)
engelsk
japansk
kinesisk
norsk
portugisisk
spansk
svensk
tysk